Beste VPN’s voor Zoom: Houd vergaderingen privé in 2024

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Beste VPN’s voor Zoom

Bekijk de beste VPN’s voor Zoom op dit moment.

De afgelopen maanden is Zoom zeer nuttig geworden voor bedrijfsorganisaties. Het stelt miljoenen gebruikers over de hele wereld in staat om vanuit hun eigen huis contact te maken met vrienden, collega’s en familie.

Zoom is echter kwetsbaar voor hackers, datadiefstal en cyberbedreigingen. Het heeft een aantal onopgeloste privacy problemen en laat end-to-end encryptie achterwege in zijn softwarepakket.

Bovendien werkt Zoom in sommige landen niet. Met een VPN kun je deze beperkingen omzeilen. Het creëert een firewall rond je gegevens en biedt je extra privacy. Toch kan niet elke VPN het werk goed doen.

De best werkende VPN’s voor Zoom

Hier zijn vijf van de beste VPN’s die geschikt zijn voor de taak.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN is een van de best geschikte voor Zoom. Het heeft de nieuwste 256-bits encryptietechnologie die je beschermt tegen hackers, spionnen en elke andere cyberdreiging die er is op Zoom.

Het biedt ook de TrustedServer-technologie die ervoor zorgt dat je gegevens nooit in verkeerde handen komen, zelfs niet na herstarten. De VPN zorgt ervoor dat elke ExpressVPN-server een bijgewerkte software draait, zodat je beveiligingsopties de nieuwste zijn.

ExpressVPN zorgt ervoor dat je online activiteiten op Zoom privé blijven. Het heeft een strikt zero-log beleid dat ervoor zorgt dat geen van je gegevens worden opgeslagen. Je krijgt ook toegang tot de netwerkvergrendeling, die je verbinding direct uitschakelt als je internetverbinding wegvalt.

ExpressVPN heeft meer dan 3000 servers geplaatst in 94 landen die het mogelijk maken om te profiteren van hogesnelheidsverbindingen. Je kunt ook gebruik maken van de Speed Test functie om verbinding te maken met de snelste beschikbare server.

Deze VPN werkt op iOS-, Android-, Mac- en Windows-toestellen. Je kunt Zoom dus op elk van je apparaten gebruiken en toch profiteren van aangescherpte beveiliging en privacy. Met deze VPN kan je maar liefst vijf apparaten tegelijk aansluiten en er is een 24-uurs-klantenservice die je altijd kan bereiken.

Je kan ExpressVPN kopen voor $12,95 voor een maand, $9,99/maand voor zes maanden, of $8,32/maand voor een jaar. Je kunt ook een terugbetaling krijgen als je er een aanvraagt binnen de eerste 30 dagen na het gebruik van de VPN.

2. NordVPN

Deze VPN doet ook geweldig werk om de tegenslagen van Zoom te verbeteren. Het beschikt over up-to-date encryptie die de end-to-end encryptie van Zoom compenseert. Zo worden je internetactiviteiten verborgen voor ISP’s, hackers en de overheid. Je kunt ook profiteren van de CyberSec-functie die advertenties, vervelende websites en DDoS-aanvallen blokkeert.

NordVPN codeert je gegevens twee keer met de dubbele VPN-functie. Dus je online beveiliging op Zoom is nooit een probleem. Je bent ook verzekerd van volledige privacy met zijn solide no-logs ontwerp en DNS-bescherming. De Onion Over VPN-functie biedt ook meerdere beschermingslagen. Bovendien is er geen ruimte voor fouten met de ‘kill switch’-functie die de verbinding verbreekt voordat je gegevens uitlekken.

Grote snelheid staat ook niet ter discussie, want NordVPN heeft meer dan 5500 servers in 59 landen. Deze ultrasnelle servers hebben een onbeperkte bandbreedte. Je kunt ook ontsnappen aan de beperkingen van de verborgen servers als je in een land bent dat beperkingen oplegt aan het vrije gebruik van Zoom.

NordVPN is compatibel met de belangrijkste gadgets waarop Windows, Android en iOS-besturingssystemen draaien. Je kunt het ook op een router krijgen en je abonnement maximaliseren. Je kunt tot zes apparaten aan een enkel abonnement koppelen.

Je kunt NordVPN aanschaffen voor $11,95 voor een maand of $6,99/maand voor een jaar. Er zijn echter langlopende overeenkomsten die $4,99/maand voor twee jaar en $3,49/maand voor drie jaar kosten.

NordVPN belooft dat je je geld terugkrijgt als je binnen de eerste 30 dagen na het gebruik van de VPN een verzoek tot terugbetaling indient.

3. SurfShark

Surfshark is een andere VPN die goed werkt voor Zoom. Het maakt gebruik van het marktleidende AES-256-GCM systeem dat je data op hoge wijze versleutelt. Er is ook een MultiHop-functie waarmee je verbinding kunt maken via servers in veel landen om je veiligheid, privacy en snelheid te verbeteren.

Het zorgt ook voor je online privacy door je werkelijke IP-adres af te schermen. Deze VPN heeft een DNS-lekbeveiliging en een automatische kill-switch die ervoor zorgt dat je nooit last hebt van data-inbreuken. Je kunt ook profiteren van een camouflagemodus, zodat trackers niet kunnen zien dat je een VPN gebruikt wanneer je je in een beperkt gebied bevindt.

Surfshark heeft meer dan 1700 snelle servers in meer dan 63 landen. Deze servers hebben een ingebouwde privé DNS, en ze ondersteunen TCP/UDP en IPsec/IKEv2 protocol. Je hoeft je ook nooit zorgen te maken over bandbreedte beperkingen.

SurfShark heeft apps die zijn ontworpen voor verschillende besturingssystemen zoals Mac, Windows, Android en iOS. Hiermee kan een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd worden aangesloten op een enkel abonnement.

Je kunt SurfShark aanschaffen voor $11,95 voor een maand, $5,99/maand voor een jaar en voor $1,99/maand voor twee jaar. Maar het beste is dat je de VPN risicoloos kunt krijgen omdat je binnen de eerste 30 dagen een terugbetaling kunt aanvragen als je ontevreden bent over de diensten.

4. UltraVPN

UltraVPN heeft meer dan tien jaar ervaring in het leveren van geavanceerde VPN-diensten. Het maakt gebruik van 265-bit encryptie om je online activiteiten te beveiligen en heeft een aangepaste beveiligingsfirewall die ervoor zorgt dat al je activiteiten binnen de beschermlaag van VPN blijven.

Het is ook volledig privé omdat het een strikt zero-log beleid heeft. De VPN heeft een schakelaar die ervoor zorgt dat je internetverbinding stopt zodra je VPN-verbinding wegvalt.

UltraVPN heeft meer dan 100 supersnelle servers en 1000 high-speed servers die goed werken met Zoom. Met een VPN kan je privé blijven, dus je kan Zoom gebruiken ongeacht je locatie.

UltraVPN heeft apps voor Windows, iOS, Android en Mac apparaten, en je kunt maar liefst drie apparaten tegelijk aansluiten op één account. Er is ook een speciaal klantenserviceplatform om je te helpen met elk mogelijk probleem bij het gebruik van het VPN.

Je kunt UltraVPN kopen voor $7,99 voor een maand of $5,99/maand (zes maanden abonnement). Echter, het jaarplan dat 3,75 / maand kost is ongetwijfeld de beste aanbieding. Je krijgt ook tot 60% korting als het de eerste keer is dat je je abonneert op hun service. Toch heb je recht op een terugbetaling als je er een aanvraagt binnen de eerste 30 dagen na het gebruik van UltraVPN.

5. CyberGhost

De laatste VPN op onze lijst is CyberGhost. Het is een zeer veilige service met state-of-the-art functies zoals de 256-bits encryptietechnologie. In het geval dat er een inbreuk is op je VPN-beveiliging, zal deze VPN je verbinding beschermen met zijn automatische kill-switch.

CyberGhost beveiligt je privacy met een DNS- en IP-lekbewaking. Dus, niemand kan je digitale identiteit traceren als je op Zoom bent. Bovendien slaat CyberGhost je gegevens nooit op omdat het een strikt zero-logbeleid hanteert. Je kunt ook profiteren van de NoSpy servers die je specifiek weghouden van de overheid of je ISP of hackers.

Deze VPN heeft meer dan 6300 servers geïnstalleerd in 90 landen. Al deze servers ondersteunen OpenVPN, PPTP en L2TP-IPsec protocollen, waardoor je kunt profiteren van de beste snelheid en veiligheid. Daarnaast heb je een onbeperkte bandbreedte wanneer je deze VPN gebruikt. Maar het beste is dat je een speciaal IP-adres kunt krijgen waar alleen jij toegang toe hebt.

CyberGhost wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken app op onder andere Linux, Windows, Android en iOS. Het ondersteunt ook het gelijktijdig gebruik van zeven gadgets op één account. En er staat een klantenservicemedewerker klaar om je te helpen met elk probleem dat je hebt.

Je kunt CyberGhost krijgen voor $12,99 voor een maand, $5,99/maand voor een jaar. De beste deal is echter om te gaan voor het driejarenplan dat $2,75 per maand kost.

Net als andere VPN’s op deze lijst kan je je geld terugkrijgen als je binnen de eerste 45 dagen (voor lange termijn abonnement) of 14 dagen (voor korte termijn abonnementen) om een terugbetaling vraagt.

Waarom is Zoom in bepaalde landen geblokkeerd?

Sommige landen zijn van mening dat bepaalde diensten schadelijk zijn voor hun staat. Ze weigeren dus exploitatielicenties te verlenen aan apps die dergelijke diensten aanbieden. Iran, Irak, Syrië en Noord-Korea zijn enkele voorbeelden van landen die dit in de praktijk brengen.

Zo’n beperking is de situatie met Zoom. Landen als Koeweit, Oman en Libië beperken de VoIP-diensten in hun staat. Dit wordt gedaan om te voorkomen dat de financiële winst van staatstelecommunicatiebedrijven afneemt. En omdat Zoom VoIP-diensten aanbiedt, wordt het in die landen geblokkeerd.

Waar wordt Zoom geblokkeerd?

Op dit moment is Zoom in meer dan 15 landen beperkt of verboden. Als je in een van deze landen bent, heb je dus geen toegang tot Zoom, tenzij je een VPN gebruikt. Enkele van deze landen zijn Cuba, Irak, Oekraïne, Burundi, VAE en China.

Je kunt de volledige lijst met landen die Zoom beperken hier bekijken.

Belangrijke overwegingen bij het kiezen van een VPN

Top-notch VPN’s hebben enkele van de beste functies die je kunt krijgen. Bij het kiezen van een VPN zijn dit de belangrijkste dingen om te overwegen.

 1. Beveiliging

Dit moet misschien wel je eerste overweging zijn. Zoom mist end-to-end encryptie en vormt een risico. Dus, je hebt een VPN nodig die een geweldige beveiligingsinfrastructuur heeft en die van Zoom kan versterken. Ga op zoek naar een VPN met een 256-bit AES-beveiligingssysteem en een automatische kill-switch.

 1. Privacy

Onlangs is Zoom onder vuur komen te liggen vanwege zijn privacybeleid. Je hebt een VPN nodig dat je volledige privacy geeft, vooral als je geclassificeerde informatie deelt op de app. Zorg ervoor dat je VPN een strikt no-log beleid hanteert, een DNS- en IP-lekbescherming heeft en een dubbele VPN-functie.

 1. Snelheid

Het is waar dat je snelle internetverbindingen nodig hebt als je een probleemloos videogesprek wilt hebben. Je hebt dus een VPN nodig dat zorgt voor hoge snelheden, omdat het je veilig houdt. Zoek naar die met ultrasnelle servers, onbeperkte bandbreedte en een snel protocol.

 1. Servers

Op de servers heb je nog steeds een VPN nodig met servers over de hele wereld. Je kunt dus toegang hebben tot meerdere locaties en ontsnappen aan beperkingen als je in een land bent waar Zoom is geblokkeerd. Server congestie is nooit een probleem voor VPN’s die een robuuste serverbasis hebben.

 1. Aantal gelijktijdige verbindingen

Terwijl het gebruik van een VPN fantastisch is, zal het niet veel goeds zijn als je maar één apparaat tegelijk zou kunnen gebruiken. Daarom moet je een VPN hebben die het mogelijk maakt om meerdere apparaten tegelijk aan te sluiten. Een VPN die vijf gelijktijdige verbindingen mogelijk maakt is geweldig.

Kijk ook uit naar een VPN die compatibel is met de belangrijkste besturingssystemen, zodat je kunt profiteren van de diensten op elk apparaat. Dergelijke VPN’s bieden je waar voor je geld.

Is het legaal om VPN’s te gebruiken?

VPN’s zijn in de meeste landen legaal. Sommige staten zoals Wit-Rusland, China, Egypte en Noord-Korea hebben echter een regelrecht verbod op VPN’s of strenge censuurwetten.

Echter, ongeacht de juridische status van een VPN, is het gebruik van een VPN geen rechtvaardiging voor een criminele daad. Je moet ze dus niet gebruiken om cyberbedreigingen uit te voeren, te hacken of illegale drugs en wapens te verhandelen op het duistere web.

Gratis VPN of betaalde VPN

Als je twijfelt tussen het kiezen van een gratis VPN of een betaalde VPN, dan is het antwoord eenvoudig. Een gratis VPN geeft je geen volledige privacy, veiligheid en hoge snelheid. Het kan ook je data stelen, en deze dan uitwisselen voor het geld dat je beloofd wordt niet te betalen. Het is een nog grotere bedreiging voor je veiligheid!

Dus, kies een betaalde VPN. Het is de betere keuze.

Tot slot

Zoom speelt een belangrijke rol bij het onderhouden van contact met de wereld. Het kan echter moeilijk zijn om het te gebruiken als je in een gebied verblijft dat VoIP beperkt. Daarnaast kan het zijn dat je moet kiezen tussen het gebruik van Zoom en het risico lopen op cyberbedreigingen als je geen VPN hebt.

In dit artikel hebben we je laten zien hoe je deze uitdagingen kunt overwinnen met een VPN. We hebben uitgelegd waarom Zoom wordt geblokkeerd en welke landen Zoom blokkeren. We hebben ook dingen benadrukt waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van een VPN voor Zoom en vele andere nuttige tips.

Kies een van de VPN’s die we hierboven hebben genoemd en begin probleemloos met het gebruik van Zoom.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo