VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Hoe we geld verdienen

  VPNportalen is een website die schrijft over webbeveiliging en privacy. We bekijken en testen verschillende VPN-diensten en vergelijken deze met elkaar. Een van onze belangrijkste aandachtspunten is om zo eerlijk en betrouwbaar mogelijk te zijn.

  Om de website te kunnen beheren, ontvangen we van sommige VPN-diensten een verwijzingsvergoeding. Dit betekent dat als u via onze website doorklikt naar een VPN-dienst en deze vervolgens aanschaft, wij een verwijzingsvergoeding ontvangen. Het bedrag van deze vergoeding varieert van dienst tot dienst.

  Dit is de enige manier om het financieel te redden en het is onze manier om winst te maken via deze website. De verwijzingsvergoedingen kunnen van invloed zijn op de volgorde van onze ranglijst, maar op de eerste plaats hangt de volgorde van de tabel altijd af van de veiligheid, privacy, serversnelheid en dergelijke.

  Het is daarom dus niet mogelijk om goede recensies op onze website te kopen als u een slechte VPN-dienst heeft. Evenmin kan een VPN-bedrijf ons betalen om een slechte recensie te wijzigen of artikelen te verwijderen die kritieke kwesties aan het licht brengen.

  Als u hier meer vragen over heeft, gelieve dan contact op te nemen met ons!