Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Mededeling:

  Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

  We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

  Blog

  NordVPN vs ExpressVPN

  ExpressVPN en NordVPN zijn twee van de grootste VPN-diensten. Samen met CyberGhost, PIA VPN en enkele andere diensten zijn deze twee waarschijnlijk twee van de meest populaire betaalde VPN-diensten ter wereld.

  Daar is een goede reden voor. Beide VPN-diensten leveren al enkele jaren een solide product. Bovendien zijn ze veel beter dan veel andere betaalde VPN-diensten. Lees verder

  Redenen om een VPN-verbinding te gebruiken

  Virtual Private Networks (VPN’s) zijn betaalbaar, eenvoudig te gebruiken en een belangrijk onderdeel van je computer en smartphone. Samen met een firewall en een antivirus/antimalware-oplossing, installeer je best een VPN om elk moment dat je online bent volledig privé te houden.

  Deze samenvatting geeft precies aan waarom je gebruik moet maken van een VPN-verbinding. Als je op zoek bent naar een geweldige VPN, dan raden wij deze verschillende VPN-aanbieders aan. Lees verder

  Moet ik gratis VPN-diensten vermijden?

  Veel mensen denken na over gratis VPN-diensten, en het is soms moeilijk om te weten wat te geloven. Velen geloven dat de gratis diensten corrupt zijn, niet goed werken of gewoon een middel zijn om de gebruiker op een later moment te laten betalen voor het VPN. Toch zijn er ook veel mensen die gebruik maken van deze diensten en die hier blij mee zijn.

  In dit artikel vertellen we wat u kunt verwachten van een gratis VPN-dienst zodat u zelf kunt beslissen of u gebruik wilt maken van een gratis dienst of u liever betaalt voor een betere service. Lees verder

  VPN-gids voor de iPhone - VPN-aanbevelingen voor iOS

  Een VPN voor iPhone nodig? Het is moeilijk een specifiek VPN aan te bevelen. Dit zal bovendien afhangen van het doel waarvoor je het VPN wilt gebruiken en hoeveel waarde je hecht aan anonimiteit, veiligheid, privacy en dergelijke.

  Het is algemeen geweten dat de meeste dingen die we doen op de iPhone, iPad en dergelijke niet privé zijn. Of je nu verschillende apps gebruikt, surft of het internet, persoonlijke informatie verstrekt, je laat altijd ontzettend veel informatie over jezelf achter, wat voor velen eng lijkt... Lees verder