VPNexpert

ExpressVPN Ervaringen

9.8/10

ExpressVPN kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.

Wat we goed vinden aan ExpressVPN:

 • Servers in 92 landen
 • Geen logbestanden-beleid
 • Beveiliging van militaire kwaliteit.
 • Laagste prijs:

  $8.20 / maand

  Werkt met:

  Videoland Ziggo AppleTV Disney+ Netflix

  Introductie

  ExpressVPN is een goede VPN waarbij we vooral de nadruk leggen op hoge snelheid en prestaties. Dit maakt de aanbieder geschikt voor streaming en gebruikers die op zoek zijn naar goede privacy en veiligheid. De VPN is niet goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaalt. Goede codering, hoge snelheid, betrouwbare toegang tot de meest populaire websites en, niet te onderschatten, goede klantenservice.

  ExpressVPN heeft servers over de hele wereld. In de grootste landen, zoals Amerika, heeft de aanbieder een groot aantal alternatieven beschikbaar waardoor je altijd ergens kunt inloggen. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Het product kan binnen enkele minuten worden gedownload, geïnstalleerd en aangesloten.

  ExpressVPN biedt ook goede beveiliging en privacy. De provider heeft een hoge coderingssterkte, goede beveiligingsprotocollen en andere functies. Uiteraard heeft ExpressVPN ook een kill-switch (dit is een automatische noodschakelaar die beschermt tegen lekkage van gevoelige gegevens als de VPN-verbinding per ongeluk wordt onderbroken). De registratie van het bedrijf op de Britse Maagdeneilanden zorgt ervoor dat ze niet aan de EU-gegevensbepalingen moet voldoen en zich buiten het bereik van de Amerikaanse jurisdictie begeeft. Dit is in je voordeel.

  Qua prijs is ExpressVPN een van de duurste, hoewel de prijs niet significant verschilt van andere producten.

  • $8.20 per maand
  • 35% korting
  • 30 dagen geld terug garantie

  ExpressVPN snelheid

  De snelheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN. Zoals bij elke VPN, is het fijner om er een te gebruiken die niet zoveel kost, maar je doet er goed aan om voor de snelheid te betalen. Hoe sneller de VPN, hoe dichter je bij de maximale snelheid van je netwerk in de buurt komt.

  ExpressVPN is zeer consistent in het leveren van extreem hoge snelheid op alle servers. De serversnelheid is dus erg goed. Bij vrijwel iedere serverlocatie die je kiest, kun je er zeker van zijn dat je probleemloos HD-video’s kunt streamen en bestanden zonder complicaties kunt downloaden. Korte wachttijden dragen ook bij tot de sterke prestaties van ExpressVPN.

  Veiligheid en privacy

  ExpressVPN is een goede keuze voor gebruikers die zich zorgen maken over veiligheid en privacy. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, buiten de jurisdictie van de EU en de VS, en is daarom niet wettelijk verplicht om informatie van gebruikers te verzamelen.

  Het privacybeleid is zeer duidelijk en begrijpelijk. Het hoofddoel van ExpressVPN is om de klanten in staat te stellen het internet privé en veilig te gebruiken. Dit houdt ExpressVPN in stand door een bijna volledig zero-logbeleid.

  ExpressVPN zal nooit je IP-adres, browsergeschiedenis, verkeersbestemming of metadata of DNS-verzoeken registreren. ExpressVPN verzamelt minimale informatie over wanneer apps zijn ingeschakeld, data (niet tijden) wanneer je verbinding hebt gemaakt met de VPN-dienst, VPN-server locatieselectie, totale hoeveelheid data die per dag wordt gebruikt, enz.

  Dit is alleen maar om hun service te verbeteren, en geen van deze gegevens laat ExpressVPN toe om een persoon te koppelen aan een bepaalde webactiviteit of gedrag. Het verzamelen van dergelijke informatie is vrij gebruikelijk onder VPN-diensten.

  We namen contact op met ExpressVPN en kregen te horen dat ze in feite onlangs een systeem hebben opgezet waarbij alles wordt verwijderd als men de servers zou loskoppelen van de stroombron. Dit maakt ExpressVPN een extra veilig VPN, omdat het bijvoorbeeld onmogelijk is voor de autoriteiten om informatie en dergelijke te verzamelen. Hoewel ExpressVPN in eerste instantie geen gevoelige gegevens over je opslaat, is het goed om te weten dat dergelijke extra beveiligingsfuncties worden toegevoegd voor het geval dat. Dit is hun zogenaamde TrustedServer-technologie.

  Naast hun logbeleid, biedt ExpressVPN je de beste beveiliging met 256-bit AES-encryptie, het versleutelingsniveau dat door de meeste veiligheidsexperts wereldwijd wordt aanbevolen. Daarnaast heeft ExpressVPN op elke server zijn eigen versleutelde privé DNS, waardoor je verbinding nog veiliger wordt.

  Servers in verschillende landen

  ExpressVPN biedt momenteel meer dan 2000 servers in 94 landen. ExpressVPN krijgt daarom van ons de eerste plaats omdat er zoveel landen zijn waaruit je kunt kiezen. De provider heeft ook veel servers in vergelijking met andere VPN-aanbieders. In vergelijking met NordVPN heeft ExpressVPN net iets minder servers, maar dit is slechts een klein verschil.

  ExpressVPN heeft veel verschillende servers in de meest populaire landen, zoals de VS, het VK en Duitsland. Hiermee geniet je als gebruiker van meer mogelijkheden en hogere snelheden. Je kunt ook specifieke servers selecteren op basis van het doel waarvoor je de VPN-aanbieder wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld Netflix uit een ander land wilt bekijken, kun je in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk voor aangepaste servers kiezen die speciaal gericht zijn op het kijken van tv in HD-kwaliteit.

  ExpressVPN prijs

  De prijs voor ExpressVPN ligt net iets boven het gemiddelde. De prijzen variëren enigszins (en kan dus afwijken van wat op de foto wordt getoond). De prijs bedraagt rond de 10 euro wanneer je je abonneert voor een maand.

  ExpressVPN heeft zeer redelijke prijzen

  Als je jezelf voor een langere periode aanmeldt, zal het aanzienlijk goedkoper zijn. Al met al is de prijs duurder dan andere aanbieders op de markt, maar in ruil hiervoor ontvang je een solide product met toegang tot servers over de hele wereld.

  Kan je ExpressVPN gratis krijgen?

  Velen vragen zich af of ze ExpressVPN gratis kunnen krijgen. Dit is natuurlijk begrijpelijk omdat de meeste mensen niet willen betalen voor iets dat gratis te verkrijgen is. Helaas, terwijl andere VPN-diensten gratis proefperiodes hebben, heeft ExpressVPN dat niet. Het is dus niet mogelijk om een manier te vinden om ExpressVPN gratis te krijgen. De reden hiervoor is dat ExpressVPN er zeker van is dat ze het geld waard zijn. En wij zijn het daar volledig mee eens.

  ExpressVPN heeft proefperioden

  Er is echter een manier om ExpressVPN gratis te proberen, en dat is door gebruik te maken van de 30-dagen geld-terug-garantie. Zoals gezegd biedt ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie, waarbij je zonder opgaaf van reden het abonnement kunt opzeggen. Je hoeft alleen maar contact op te nemen met de klantenservice en te zeggen dat je je geld terug wilt krijgen, binnen de 30 dagen natuurlijk. Dan krijg je na een paar dagen je geld terug. Dit verliep heel soepel bij ons.

  Het nadeel hiervan is natuurlijk dat je eerst moet betalen, en dan moet je er ook aan denken om het geld binnen 30 dagen terug te vragen, anders krijg je de garantie niet. Deze oplossing is zeer goed als je bijvoorbeeld alleen het VPN wilt gebruiken tijdens een week vakantie of iets dergelijks.

  ExpressVPN gebruiksgemak

  Wij vinden ExpressVPN zeer gebruiksvriendelijk. Om te kunnen beginnen, dien je het programma alleen maar te downloaden op je apparaat, en vervolgens aan de hand van een lijst te kiezen welke server je wilt gebruiken. ExpressVPN heeft ook goed op maat gemaakte apps voor alle soorten apparaten. We hebben extensies getest op onder andere Chrome, Firefox, iPhone en Android, en al deze extensies werken zeer goed. Je kunt hieronder lezen over de apps voor iPhone en Android.

  Vergeleken met het computerplatform, is het eenvoudig te gebruiken. Het ExpressVPN-platform is relatief klein en neemt weinig ruimte in. Hier kan je kiezen uit verschillende landen en eenvoudig verbinding maken met de server. In veel gevallen hebben ExpressVPN-servers veel locaties in elk land, waardoor je kunt kiezen uit de verschillende locaties in het land. Dit is natuurlijk een groot voordeel.

  Het enige nadeel is dat ExpressVPN geen wereldkaart heeft zoals NordVPN. NordVPN geeft je een beeld van de hele wereld, en vanaf deze kaart kan je kiezen met welk land je verbinding wilt maken. Dit is duidelijker en sneller dan te moeten zoeken in een lijst. Dit is echter geen groot minpunt.

  Als je gebruik wilt maken van verschillende geavanceerde opties, kan je eenvoudig op het menupictogram linksboven klikken. ExpressVPN heeft ook een snelheidstestfunctie, zodat je te allen tijde kunt zien welke servers de beste zijn.

  Last but not least is ExpressVPN ook beschikbaar in het Nederlands, wat voor ons Nederlandse burgers een groot pluspunt is. Hiermee onderscheidt ExpressVPN zich als een van de weinige diensten die dit bieden.

  ExpressVPN voor iPhone en Android

  ExpressVPN biedt gebruikersapps voor alle apparaten, waaronder iPhone, Android, Linux, iPad, Apple TV en dergelijke. In het algemeen presteert ExpressVPN goed op de meeste verschillende apparaten.

  We hebben ExpressVPN getest op zowel iPhone als Android en waren zeer tevreden over de functionaliteit. Het is duidelijk dat ExpressVPN veel tijd en middelen heeft besteed om de apps zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken.

  Het ontwerp van de apps is zeer vergelijkbaar met het ontwerp van het PC-platform. Je kunt landen selecteren uit een lijst waarin je kunt zoeken naar landen, en je kunt eenvoudigweg verbinding maken/verbreken met en vanuit die landen door op ‘verbinding maken’ of ‘verbinding verbreken’ te klikken. ExpressVPN valt zeer positief op doordat de apps ook in het Nederlands zijn, wat niet gebruikelijk is voor VPN-diensten.

  Je kunt de bovenste functies gebruiken door het menu linksboven te gebruiken. Hier kan je bijvoorbeeld functies zoals automatische verbinding, gedeelde tunneling, verschillende VPN-protocollen en dergelijke bedienen. Over het algemeen zijn we erg blij met het gebruiksgemak van ExpressVPN op deze apps, en kunnen we ExpressVPN aanbevelen voor gebruik op iPhone en Android.

  ExpressVPN-prestatie in Nederland

  Natuurlijk, in relatie tot onze test, is de manier waarop ExpressVPN in Nederland presteert zeer belangrijk. Het zegt immers niet veel voor ons Nederlanders als de service extreem goed is in landen als China en Rusland, als het alleen maar trage servers heeft in Nederland die voortdurend uitvallen.

  Gelukkig voor ons Nederlanders heeft ExpressVPN relatief veel geïnvesteerd in de Nederlandse markt. Niet alleen hebben ze alle apps in het Nederlands vertaald, maar ze hebben ook een aantal verschillende servers in Nederland. In onze tests presteren deze servers goed op zaken als snelheid, verbindingsstabiliteit en dergelijke. Uiteraard blijft ExpressVPN ook werken aan een klantenservice in de Nederlandse taal, en als dit gebeurt kan het bijna als een Nederlandse dienst worden beschouwd.

  ExpressVPN heeft veel servers in Nederland

  Over het geheel genomen zouden we daarom zeggen dat ExpressVPN het erg goed doet in Nederland, wat betekent dat je kunt vertrouwen op een verbinding met stabiele Nederlandse servers met Nederlandse IP-adressen als je op reis bent of hier in Nederland bent.

  ExpressVPN voor Amerikaanse Netflix

  Veel Nederlandse gebruikers gebruiken een VPN om het Netflix-aanbod uit te breiden. Zoals geweten is het Amerikaanse Netflix-aanbod veel beter dan het Nederlandse. Door verbinding te maken met een Amerikaanse server verkrijg je een Amerikaans IP-adres, en kan je dus de Amerikaanse Netflix-versie zien.

  Het probleem is echter dat er veel VPN-diensten niet werken met Netflix. Dit komt doordat Netflix voortdurend VPN-servers blokkeert omdat ze niet willen dat mensen een VPN gebruiken om het Netflix-aanbod uit te breiden. Daarom moet de VPN-dienst veel servers hebben in de Verenigde Staten en deze voortdurend updaten.

  ExpressVPN werkt goed met Netflix

  We hebben ervaren dat ExpressVPN vrij goed werkt om de Amerikaanse Netflix te bekijken. De service was niet zo goed als bijvoorbeeld NordVPN, maar veel servers werkten wel. Al met al zijn we blij met ExpressVPN voor Netflix, en kunnen we de service aanbevelen als je het VPN voor dit doel wil gebruiken.

  ExpressVPN voor Ziggo Go, KPN, Uitzending Gemist en dergelijke

  Naast het bekijken van de Amerikaanse Netflix, gebruiken veel Nederlanders het VPN ook voor Nederlandse tv-programma’s in het buitenland zoals KPN, Telfort, Uitzending Gemist en dergelijke. Zoals geweten zijn deze geo-geblokkeerd, maar met een VPN-dienst kan je verbinding maken met een Nederlandse server en zo een Nederlands IP-adres verkrijgen. Hierdoor kan je deze geo-blocking omzeilen.

  We hebben ExpressVPN getest voor zowel KPN als Telfort en de dienst werkt prima. Het was geen probleem om deze kanalen te bekijken. We hebben mensen in het buitenland gevraagd om ExpressVNP te downloaden en in te loggen. Deze mensen waren respectievelijk in Zweden en de VS, en het werkte op beide plaatsen. We kunnen dus zeggen dat ExpressVPN ook deze test heeft doorstaan.

  Speciale functies

  ExpressVPN biedt een aantal beveiligingsfuncties naast de basisfuncties zoals 256-bit AES-encryptie, zero-logbeleid en dergelijke. Ten eerste biedt ExpressVPN een kill-switch, die je internetverkeer volledig stopt als de VPN-verbinding uitvalt (ook al gebeurt dit bijna nooit met ExpressVPN, omdat de dienst zeer robuuste servers heeft).

  ExpressVPN heeft veel functies

  ExpressVPN biedt ook een verscheidenheid aan beveiligingsprotocollen waaruit je kunt kiezen. Deze omvatten UDP – OpenNVPN, TCP – OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTP en dergelijke. Dit is natuurlijk een voordeel voor veel gebruikers.

  ExpressVPN heeft ook een zeer goede functie waar je de snelheid van alle verschillende servers kunt testen, wat een groot voordeel kan zijn.

  ExpressVPN voor torrenting

  Zoals bekend, stelt P2P file sharing andere gebruikers in staat om je IP-adres te zien als je bestanden deelt. Als dit IP-adres je echte IP-adres is, word je blootgesteld aan vreemden die gemakkelijk kunnen volgen en monitoren wat je downloadt. Dit geldt ook voor de autoriteiten, mocht je iets downloaden dat illegaal of vergelijkbaar – wat kan leiden tot enorme boetes.

  ExpressVPN is in onze ogen een geweldige dienst voor torrenting. Ten eerste omdat ExpressVPN geen gegevens opslaat die kunnen worden gebruikt om je te identificeren. Bovendien is de beveiliging van 256-bit AES-encryptie zeer goed. Hierdoor kun je ExpressVPN gemakkelijk gebruiken om je IP-adres te verbergen terwijl je torrents download of upload, en dus anoniem blijven voor autoriteiten en andere gebruikers wanneer je bestanden deelt via torrenting.

  Daarnaast biedt ExpressVPN een zogenaamde kill-switch, die voorkomt dat je IP-adres tijdelijk wordt blootgesteld – dit kan vooral belangrijk zijn bij torrenting.

  ExpressVPN in China

  Zoals bekend maken velen gebruik van het VPN in China. Hoewel het waarschijnlijk niet de bekendste bestemming is voor Nederlandse burgers, is het toch interessant om te zien hoe de VPN-dienst in China presteert, omdat dit een teken is van hoe goed de VPN-dienst in het algemeen is. Zoals bekend wordt China gekenmerkt door strenge internetcensuur, die vaak de bijnaam “The Great Firewall of China” krijgt. Websites zoals Facebook, Twitter, Snapchat en dergelijke worden geblokkeerd. Daarom kan een VPN zeer nuttig zijn.

  ExpressVPN is een van de weinige diensten die daadwerkelijk goed werkt in China, samen met NordVPN en misschien een paar andere VPN-diensten. China heeft veel VPN-diensten geblokkeerd en er werken er niet veel. ExpressVPN heeft een dagelijks team dat werkt aan de situatie in China en hoe ze het beste kunnen voorkomen dat de dienst in het land geblokkeerd wordt. Een kleine tip als je ExpressVPN in China gaat gebruiken is om het te installeren voordat je aankomt, want het kan moeilijk zijn om het te downloaden als je al in het land bent.

  ExpressVPN klantenservice

  ExpressVPN biedt zijn klanten veel extra functies. Ten eerste heb je verschillende PDF-bestanden die je kunt downloaden met gedetailleerde handleidingen om je te helpen bij het opzetten van ExpressVPN op verschillende apparaten, en ook om je te helpen als je problemen ondervindt bij het gebruik van ExpressVPN.

  ExpressVPN heeft een goede klantenservice

  De meest gunstige klantenservice van ExpressVPN is echter de 24/7 live klantenservice die zij aanbieden. Je kunt dus met iemand praten die je kan helpen met je problemen. Onze ervaring met de klantenservice van ExpressVPN is ongelooflijk goed. Al die keren dat we contact hebben opgenomen met de klantenservice, hebben ze binnen de 30 seconden geantwoord en ze zijn ook zeer behulpzaam als je vragen hebt.

  Over het geheel genomen heeft ExpressVPN de allerbeste klantenservice van alle diensten die we hebben getest. Dit is natuurlijk van groot belang. Je kunt een screenshot zien van een telefoontje met de klantenservice aan de rechterkant. Hier krijgt ExpressVPN echt een 10/10 beoordeling!

  Samenvatting

  Over het geheel genomen is ExpressVPN niets anders dan een zeer goede VPN-dienst. Hoewel ExpressVPN een van de duurste VPN-diensten is, biedt het echt wel waar voor zijn geld. De snelheid en robuustheid van de servers, de snelheid waarmee je verbinding maakt met de servers, de functionaliteit van de verschillende apps, het aantal servers en het aantal landen waarmee je verbinding kunt maken, de beveiligingsfuncties, de klantenservice, dit alles werkt ongelooflijk goed. Het kan echt niet veel beter worden.

  Als je wilt profiteren van een van de allerbeste VPN-diensten, raden wij je aan om ExpressVPN uit te proberen. Het is een VPN-dienst die moeilijk te negeren is. Als je niet tevreden bent met de dienst, kan je ook je geld terugkrijgen door hun 30 dagen onvoorwaardelijke geld-terug-garantie.

  Wat we van ExpressVPN vinden:

  Karel

  – «ExpressVPN is een VPN-dienst die al vele jaren bestaat en is uitgegroeid tot een van de beste en meest gerenommeerde VPN-aanbieders. Samen met NordVPN en Private Internet Access is dit de grootste dienst.

  Ik heb zelf gedurende een lange periode gebruik gemaakt van deze VPN-dienst, dus ik keek ernaar uit om deze dienst te testen samen met Andreas en Anne-Marie, die zelf ook andere VPN-diensten gebruiken.

  We hebben veel verschillende dingen getest van ExpressVPN. Zoals de snelheid, bruikbaarheid, encryptie en veiligheid, eigenschappen voor Nederlandse gebruikers en dergelijke, en dus wat je krijgt voor de prijs. ExpressVPN levert eenvoudigweg het beste.

  ExpressVPN werkt zeer goed. Hoewel het waarschijnlijk een van de duurste diensten is, is het zeker de moeite waard om ervoor te betalen. Het is extreem snel en je maakt vrijwel direct verbinding met de verschillende servers wanneer je ze selecteert. Hier komt ExpressVPN duidelijk als beste uit de test, en ook NordVPN werd getest, dat ook erg hoog scoort is in onze test.

  De beveiliging van ExpressVPN is ook stabiel. De encryptie is op militair niveau (eigenlijk hetzelfde als bij de Amerikaanse Defensie), en de dienst heeft een zero-logbeleid. Dit betekent dat ExpressVPN jouw internetverkeer niet registreert. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je veilig bent voor hackers en algemeen toezicht wanneer je de dienst gebruikt.

  Al met al kan ik ExpressVPN zeker aanbevelen, en naar mijn mening is dit absoluut de beste VPN-dienst, ongeacht het doel waarvoor je een VPN wilt gebruiken.

  Andreas

  Andreas

  – «Het was spannend om ExpressVPN te testen. Ik heb van anderen gehoord dat de dienst de laatste tijd veel beter is geworden en daarom was het spannend om dit VPN nu te kunnen testen. Ik gebruik zelf al een aantal jaren NordVPN en had de dienst al meer dan 2 jaar niet meer getest.

  Wat ik kort kan zeggen is dat ExpressVPN erg veel indruk op me heeft gemaakt. Het meest indrukwekkend was hoe soepel de service was. Ik zal dit hieronder nader toelichten.

  Met soepel bedoel ik dat het precies levert wat je nodig hebt zonder dat je merkt dat ExpressVPN aanwezig is. Terwijl andere VPN-diensten verschillende meldingen op je computer tonen, verbindt ExpressVPN snel met een server als je die selecteert, en komt de verbinding snel tot stand.

  Wanneer je verbonden bent met een externe server, valt de verbinding niet weg, zoals bij veel andere VPN-diensten wel het geval is. Hiermee maakte ExpressVPN indruk. Met welke server we ook verbonden waren en hoe ver weg die ook was, de verbinding was veilig en beveiligd.

  Als het op de prijs aankomt, is ExpressVPN een van de duurste op de markt. Dit is een van de dingen die ik als een minpuntje ervaar. Toegegeven, het is niet zo veel duurder dan andere diensten, maar als je je voor een langere periode verbindt, krijg je niet dezelfde korting als bijvoorbeeld bij NordVPN. Hoe dan ook, je krijgt zeker waar je voor betaalt.

  Na deze test weet ik niet zeker of ik moet overschakelen van NordVPN naar ExpressVPN. In het algemeen denk ik dat ExpressVPN merkbaar beter scoort dan NordVPN, vooral als het gaat om veilige verbindingen en de snelheid ervan. Aan de andere kant levert NordVPN ook een zeer goede service in relatie tot de prijs. Ik moet er nog wat over nadenken.

  Als je je afvraagt of je ExpressVPN moet proberen, kan ik je zeker aanraden de service te testen. Vergeet niet dat ExpressVPN ook een 30 dagen geld-terug-garantie heeft.»

  Anne-Marie

  Anne-Marte

  «Net als Andreas en Karel ben ik erg blij met ExpressVPN. Ik zie dat de anderen de dienst al hebben geprezen, dus ik ga proberen niet te herhalen wat zij reeds geschreven hebben.

  In het algemeen maakt ExpressVPN indruk op mij met het aantal landen waarmee je verbinding kunt maken. De dienst biedt verbindingen naar meer dan 94 landen, en bovendien werkte het ook heel goed in alle landen waarmee we verbinding probeerden te maken. Het servernummer is ook hoog, dus je hebt altijd verschillende opties voor de serverkeuze.

  Wat ik minder vind aan ExpressVPN is de duurdere prijs. Terwijl de andere VPN-diensten bijvoorbeeld extreem goedkoop worden als je je aanmeldt voor 12 maanden, kost ExpressVPN nog steeds ongeveer € 6 per maand als je je aanmeldt voor zo’n periode.

  Dit is natuurlijk niet duur, maar in vergelijking met NordVPN dat slechts € 2,00 kost, lijkt het toch een beetje duur. Als je liefst zo weinig mogelijk betaalt, maar toch een goede service wilt, raad ik eerder NordVPN aan. Deze twee diensten verschillen niet zo heel veel van elkaar.

  Al met al ben ik ongelooflijk onder de indruk van ExpressVPN. Wat mij het meest imponeert is, zoals Andreas en Karel al vermeldden, de snelheid en de onberispelijke verbinding. Als je een server selecteert, ben je extreem snel verbonden met de server en is de verbinding stabiel en veilig. De verbinding valt niet weg, wat we wel ondervonden met onder andere GooseVPN, PrivateVPN en diverse gratis diensten. ExpressVPN komt eenvoudigweg na wat het belooft.

  Ik zou ExpressVPN aanraden aan degenen die het allerbeste willen en bereid zijn om ervoor te betalen. Net zoals veel andere VPN-gebruikers beweren, is dit waarschijnlijk de beste VPN-dienst die er op dit moment is.

  • $8.20 per maand
  • 35% korting
  • 30 dagen geld terug garantie