ExpressVPN Ervaringen

Onze beoordeling 9.8

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Mededeling:

  Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

  We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

  Adverteren info

  ExpressVPN Ervaringen

 • Onze beoordeling
 • 9.8
 • "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”

  "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”


  Wat we goed vinden aan ExpressVPN

 • Servers in 92 landen
 • Geen logbestanden-beleid
 • Beveiliging van militaire kwaliteit.
 • Zeer hoge snelheid

 • Specificaties

 • Prijs: $8.20 dollar per maand
 • Aanbieding: Tot 35% korting
 • Klantenservice: 24/7 klantenservice
 • Geld-terug garantie: 30 dagen
 • Werkt op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introductie

  ExpressVPN is een goede VPN waarbij we vooral de nadruk leggen op hoge snelheid en prestaties. Dit maakt de aanbieder geschikt voor streaming en gebruikers die op zoek zijn naar goede privacy en veiligheid. De VPN is niet goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaalt. Goede codering, hoge snelheid, betrouwbare toegang tot de meest populaire websites en, niet te onderschatten, goede klantenservice.

  ExpressVPN heeft servers over de hele wereld. In de grootste landen, zoals Amerika, heeft de aanbieder een groot aantal alternatieven beschikbaar waardoor je altijd ergens kunt inloggen. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Het product kan binnen enkele minuten worden gedownload, geïnstalleerd en aangesloten.

  ExpressVPN biedt ook goede beveiliging en privacy. De provider heeft een hoge coderingssterkte, goede beveiligingsprotocollen en andere functies. Uiteraard heeft ExpressVPN ook een kill-switch (dit is een automatische noodschakelaar die beschermt tegen lekkage van gevoelige gegevens als de VPN-verbinding per ongeluk wordt onderbroken). De registratie van het bedrijf op de Britse Maagdeneilanden zorgt ervoor dat ze niet aan de EU-gegevensbepalingen moet voldoen en zich buiten het bereik van de Amerikaanse jurisdictie begeeft. Dit is in je voordeel.

  Qua prijs is ExpressVPN een van de duurste, hoewel de prijs niet significant verschilt van andere producten.

  Snelheid

  De snelheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN. Zoals bij elke VPN, is het fijner om er een te gebruiken die niet zoveel kost, maar je doet er goed aan om voor de snelheid te betalen. Hoe sneller de VPN, hoe dichter je bij de maximale snelheid van je netwerk in de buurt komt.

  ExpressVPN is zeer consistent in het leveren van extreem hoge snelheid op alle servers. De serversnelheid is dus erg goed. Bij vrijwel iedere serverlocatie die je kiest, kun je er zeker van zijn dat je probleemloos HD-video’s kunt streamen en bestanden zonder complicaties kunt downloaden. Korte wachttijden dragen ook bij tot de sterke prestaties van ExpressVPN.

  Beveiliging en privacy

  ExpressVPN is een uitstekende keuze voor gebruikers die zich zorgen maken over hun privacy. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, weg van de jurisdictie van de EU en de VS, en is daarom niet verplicht om informatie over gebruikers te verzamelen.

  Het privacybeleid is duidelijk en begrijpelijk. ExpressVPN heeft minimale logging. Ze slaan geen logbestanden op, net zoals bijvoorbeeld NordVPN. ExpressVPN heeft een minimaal logbestandenbeleid waarmee de provider de servers kan reguleren en verbeteren (maar niet meer dan dat).

  De informatie die het bedrijf verzamelt, is:
  - Datums (geen opgegeven tijden) wanneer gebruikers zijn verbonden met de VPN-service
  - De locatie van de VPN server
  - Totaal aantal overgedragen gegevens per dag

  Dit is gebruikelijk bij VPN-services en eigenlijk alleen maar positief, omdat deze informatie gebruikt kan worden om de service te verbeteren. We geven ExpressVPN echter wel een klein minpunt vanwege dit logbestandenbeleid.

  Servers in verschillende landen

  ExpressVNP

  ExpressVPN biedt momenteel meer dan 2000 servers in 94 landen. ExpressVPN krijgt daarom van ons de eerste plaats omdat er zoveel landen zijn waaruit je kunt kiezen. De provider heeft ook veel servers in vergelijking met andere VPN-aanbieders. In vergelijking met NordVPN heeft ExpressVPN net iets minder servers, maar dit is slechts een klein verschil.

  ExpressVNP

  ExpressVPN heeft veel verschillende servers in de meest populaire landen, zoals de VS, het VK en Duitsland. Hiermee geniet je als gebruiker van meer mogelijkheden en hogere snelheden. Je kunt ook specifieke servers selecteren op basis van het doel waarvoor je de VPN-aanbieder wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld Netflix uit een ander land wilt bekijken, kun je in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk voor aangepaste servers kiezen die speciaal gericht zijn op het kijken van tv in HD-kwaliteit.

  Prijs

  De prijs voor ExpressVPN ligt net iets boven het gemiddelde. De prijzen variëren enigszins (en kan dus afwijken van wat op de foto wordt getoond). De prijs bedraagt rond de 10 euro wanneer je je abonneert voor een maand. Als je jezelf voor een langere periode aanmeldt, zal het aanzienlijk goedkoper zijn. Al met al is de prijs duurder dan andere aanbieders op de markt, maar in ruil hiervoor ontvang je een solide product met toegang tot servers over de hele wereld.

  Gebruiksvriendelijkheid

  Wij vinden ExpressVPN erg gebruiksvriendelijk. Download het programma naar het gewenste apparaat en selecteer vervolgens op basis van lijsten welke server je wilt gebruiken. ExpressVPN biedt ook gebruiksvriendelijke apps voor alle apparaten.

  Het enige minpuntje is dat ExpressVPN geen wereldkaart bevat (iets dat NordVPN wel aanbiedt). Bij NordVPN kun je een wereldkaart tevoorschijn halen en zo eenvoudig kiezen welk land je wilt gebruiken. Op deze manier hoef je niet in een lange lijst te zoeken. Dit is echter geen groot minpunt, maar slechts een kleine opmerking.

  ExpressVPN voor Amerikaanse Netflix

  Veel Nederlandse gebruikers gebruiken een VPN om het Netflix-aanbod uit te breiden. Zoals geweten is het Amerikaanse Netflix-aanbod veel beter dan het Nederlandse. Door verbinding te maken met een Amerikaanse server verkrijg je een Amerikaans IP-adres, en kan je dus de Amerikaanse Netflix-versie zien.

  Het probleem is echter dat er veel VPN-diensten niet werken met Netflix. Dit komt doordat Netflix voortdurend VPN-servers blokkeert omdat ze niet willen dat mensen een VPN gebruiken om het Netflix-aanbod uit te breiden. Daarom moet de VPN-dienst veel servers hebben in de Verenigde Staten en deze voortdurend updaten.

  We hebben ervaren dat ExpressVPN vrij goed werkt om de Amerikaanse Netflix te bekijken. De service was niet zo goed als bijvoorbeeld NordVPN, maar veel servers werkten wel. Al met al zijn we blij met ExpressVPN voor Netflix, en kunnen we de service aanbevelen als je het VPN voor dit doel wil gebruiken.

  ExpressVPN voor Ziggo Go, KPN, Uitzending Gemist en dergelijke

  ExpressVNP

  Naast het bekijken van de Amerikaanse Netflix, gebruiken veel Nederlanders het VPN ook voor Nederlandse tv-programma’s in het buitenland zoals KPN, Telfort, Uitzending Gemist en dergelijke. Zoals geweten zijn deze geo-geblokkeerd, maar met een VPN-dienst kan je verbinding maken met een Nederlandse server en zo een Nederlands IP-adres verkrijgen. Hierdoor kan je deze geo-blocking omzeilen.

  ExpressVNP

  We hebben ExpressVPN getest voor zowel KPN als Telfort en de dienst werkt prima. Het was geen probleem om deze kanalen te bekijken. We hebben mensen in het buitenland gevraagd om ExpressVNP te downloaden en in te loggen. Deze mensen waren respectievelijk in Zweden en de VS, en het werkte op beide plaatsen. We kunnen dus zeggen dat ExpressVPN ook deze test heeft doorstaan.

  Wat we van ExpressVPN vinden:

  Karel

  Jarle

  Karel

  Jarle

  - «ExpressVPN is een VPN-dienst die al vele jaren bestaat en is uitgegroeid tot een van de beste en meest gerenommeerde VPN-aanbieders. Samen met NordVPN en Private Internet Access is dit de grootste dienst.

  Ik heb zelf gedurende een lange periode gebruik gemaakt van deze VPN-dienst, dus ik keek ernaar uit om deze dienst te testen samen met Andreas en Anne-Marie, die zelf ook andere VPN-diensten gebruiken.

  We hebben veel verschillende dingen getest van ExpressVPN. Zoals de snelheid, bruikbaarheid, encryptie en veiligheid, eigenschappen voor Nederlandse gebruikers en dergelijke, en dus wat je krijgt voor de prijs. ExpressVPN levert eenvoudigweg het beste.

  ExpressVPN werkt zeer goed. Hoewel het waarschijnlijk een van de duurste diensten is, is het zeker de moeite waard om ervoor te betalen. Het is extreem snel en je maakt vrijwel direct verbinding met de verschillende servers wanneer je ze selecteert. Hier komt ExpressVPN duidelijk als beste uit de test, en ook NordVPN werd getest, dat ook erg hoog scoort is in onze test.

  De beveiliging van ExpressVPN is ook stabiel. De encryptie is op militair niveau (eigenlijk hetzelfde als bij de Amerikaanse Defensie), en de dienst heeft een zero-logbeleid. Dit betekent dat ExpressVPN jouw internetverkeer niet registreert. Op die manier kan je er zeker van zijn dat je veilig bent voor hackers en algemeen toezicht wanneer je de dienst gebruikt.

  Al met al kan ik ExpressVPN zeker aanbevelen, en naar mijn mening is dit absoluut de beste VPN-dienst, ongeacht het doel waarvoor je een VPN wilt gebruiken.

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  - «Het was spannend om ExpressVPN te testen. Ik heb van anderen gehoord dat de dienst de laatste tijd veel beter is geworden en daarom was het spannend om dit VPN nu te kunnen testen. Ik gebruik zelf al een aantal jaren NordVPN en had de dienst al meer dan 2 jaar niet meer getest.

  Wat ik kort kan zeggen is dat ExpressVPN erg veel indruk op me heeft gemaakt. Het meest indrukwekkend was hoe soepel de service was. Ik zal dit hieronder nader toelichten.

  Met soepel bedoel ik dat het precies levert wat je nodig hebt zonder dat je merkt dat ExpressVPN aanwezig is. Terwijl andere VPN-diensten verschillende meldingen op je computer tonen, verbindt ExpressVPN snel met een server als je die selecteert, en komt de verbinding snel tot stand.

  Wanneer je verbonden bent met een externe server, valt de verbinding niet weg, zoals bij veel andere VPN-diensten wel het geval is. Hiermee maakte ExpressVPN indruk. Met welke server we ook verbonden waren en hoe ver weg die ook was, de verbinding was veilig en beveiligd.

  Als het op de prijs aankomt, is ExpressVPN een van de duurste op de markt. Dit is een van de dingen die ik als een minpuntje ervaar. Toegegeven, het is niet zo veel duurder dan andere diensten, maar als je je voor een langere periode verbindt, krijg je niet dezelfde korting als bijvoorbeeld bij NordVPN. Hoe dan ook, je krijgt zeker waar je voor betaalt.

  Na deze test weet ik niet zeker of ik moet overschakelen van NordVPN naar ExpressVPN. In het algemeen denk ik dat ExpressVPN merkbaar beter scoort dan NordVPN, vooral als het gaat om veilige verbindingen en de snelheid ervan. Aan de andere kant levert NordVPN ook een zeer goede service in relatie tot de prijs. Ik moet er nog wat over nadenken.

  Als je je afvraagt of je ExpressVPN moet proberen, kan ik je zeker aanraden de service te testen. Vergeet niet dat ExpressVPN ook een 30 dagen geld-terug-garantie heeft.»

  Anne-Marie

  Anne-Marte

  Anne-Marie

  Anne-Marte

  «Net als Andreas en Karel ben ik erg blij met ExpressVPN. Ik zie dat de anderen de dienst al hebben geprezen, dus ik ga proberen niet te herhalen wat zij reeds geschreven hebben.

  In het algemeen maakt ExpressVPN indruk op mij met het aantal landen waarmee je verbinding kunt maken. De dienst biedt verbindingen naar meer dan 94 landen, en bovendien werkte het ook heel goed in alle landen waarmee we verbinding probeerden te maken. Het servernummer is ook hoog, dus je hebt altijd verschillende opties voor de serverkeuze.

  Wat ik minder vind aan ExpressVPN is de duurdere prijs. Terwijl de andere VPN-diensten bijvoorbeeld extreem goedkoop worden als je je aanmeldt voor 12 maanden, kost ExpressVPN nog steeds ongeveer € 6 per maand als je je aanmeldt voor zo’n periode.

  Dit is natuurlijk niet duur, maar in vergelijking met NordVPN dat slechts € 2,00 kost, lijkt het toch een beetje duur. Als je liefst zo weinig mogelijk betaalt, maar toch een goede service wilt, raad ik eerder NordVPN aan. Deze twee diensten verschillen niet zo heel veel van elkaar.

  Al met al ben ik ongelooflijk onder de indruk van ExpressVPN. Wat mij het meest imponeert is, zoals Andreas en Karel al vermeldden, de snelheid en de onberispelijke verbinding. Als je een server selecteert, ben je extreem snel verbonden met de server en is de verbinding stabiel en veilig. De verbinding valt niet weg, wat we wel ondervonden met onder andere GooseVPN, PrivateVPN en diverse gratis diensten. ExpressVPN komt eenvoudigweg na wat het belooft.

  Ik zou ExpressVPN aanraden aan degenen die het allerbeste willen en bereid zijn om ervoor te betalen. Net zoals veel andere VPN-gebruikers beweren, is dit waarschijnlijk de beste VPN-dienst die er op dit moment is.

  Onze conclusie

  "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”

 • Onze beoordeling
 • 9.8