ExpressVPN Ervaringen

Onze beoordeling 9.8

Adverteren info

ExpressVPN Ervaringen

 • Onze beoordeling
 • 9.8
 • "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”

  "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”


  Wat we goed vinden aan ExpressVPN

 • Servers in 92 landen
 • Geen logbestanden-beleid
 • Beveiliging van militaire kwaliteit.
 • Zeer hoge snelheid

 • Specificaties

 • Prijs: $8.20 dollar per maand
 • Aanbieding: Tot 35% korting
 • Klantenservice: 24/7 klantenservice
 • Geld-terug garantie: 30 dagen
 • Werkt op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introductie

  ExpressVPN is een goede VPN waarbij we vooral de nadruk leggen op hoge snelheid en prestaties. Dit maakt de aanbieder geschikt voor streaming en gebruikers die op zoek zijn naar goede privacy en veiligheid. De VPN is niet goedkoop, maar je krijgt waar je voor betaalt. Goede codering, hoge snelheid, betrouwbare toegang tot de meest populaire websites en, niet te onderschatten, goede klantenservice.

  ExpressVPN heeft servers over de hele wereld. In de grootste landen, zoals Amerika, heeft de aanbieder een groot aantal alternatieven beschikbaar waardoor je altijd ergens kunt inloggen. De app is zeer gebruiksvriendelijk. Het product kan binnen enkele minuten worden gedownload, geïnstalleerd en aangesloten.

  ExpressVPN biedt ook goede beveiliging en privacy. De provider heeft een hoge coderingssterkte, goede beveiligingsprotocollen en andere functies. Uiteraard heeft ExpressVPN ook een kill-switch (dit is een automatische noodschakelaar die beschermt tegen lekkage van gevoelige gegevens als de VPN-verbinding per ongeluk wordt onderbroken). De registratie van het bedrijf op de Britse Maagdeneilanden zorgt ervoor dat ze niet aan de EU-gegevensbepalingen moet voldoen en zich buiten het bereik van de Amerikaanse jurisdictie begeeft. Dit is in je voordeel.

  Qua prijs is ExpressVPN een van de duurste, hoewel de prijs niet significant verschilt van andere producten.

  Snelheid

  De snelheid is een belangrijke factor bij het kiezen van een VPN. Zoals bij elke VPN, is het fijner om er een te gebruiken die niet zoveel kost, maar je doet er goed aan om voor de snelheid te betalen. Hoe sneller de VPN, hoe dichter je bij de maximale snelheid van je netwerk in de buurt komt.

  ExpressVPN is zeer consistent in het leveren van extreem hoge snelheid op alle servers. De serversnelheid is dus erg goed. Bij vrijwel iedere serverlocatie die je kiest, kun je er zeker van zijn dat je probleemloos HD-video’s kunt streamen en bestanden zonder complicaties kunt downloaden. Korte wachttijden dragen ook bij tot de sterke prestaties van ExpressVPN.

  Beveiliging en privacy

  ExpressVPN is een uitstekende keuze voor gebruikers die zich zorgen maken over hun privacy. Het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, weg van de jurisdictie van de EU en de VS, en is daarom niet verplicht om informatie over gebruikers te verzamelen.

  Het privacybeleid is duidelijk en begrijpelijk. ExpressVPN heeft minimale logging. Ze slaan geen logbestanden op, net zoals bijvoorbeeld NordVPN. ExpressVPN heeft een minimaal logbestandenbeleid waarmee de provider de servers kan reguleren en verbeteren (maar niet meer dan dat).

  De informatie die het bedrijf verzamelt, is:
  - Datums (geen opgegeven tijden) wanneer gebruikers zijn verbonden met de VPN-service
  - De locatie van de VPN server
  - Totaal aantal overgedragen gegevens per dag

  Dit is gebruikelijk bij VPN-services en eigenlijk alleen maar positief, omdat deze informatie gebruikt kan worden om de service te verbeteren. We geven ExpressVPN echter wel een klein minpunt vanwege dit logbestandenbeleid.

  Servers in verschillende landen

  ExpressVPN biedt momenteel meer dan 2000 servers in 94 landen. ExpressVPN krijgt daarom van ons de eerste plaats omdat er zoveel landen zijn waaruit je kunt kiezen. De provider heeft ook veel servers in vergelijking met andere VPN-aanbieders. In vergelijking met NordVPN heeft ExpressVPN net iets minder servers, maar dit is slechts een klein verschil.

  ExpressVPN heeft veel verschillende servers in de meest populaire landen, zoals de VS, het VK en Duitsland. Hiermee geniet je als gebruiker van meer mogelijkheden en hogere snelheden. Je kunt ook specifieke servers selecteren op basis van het doel waarvoor je de VPN-aanbieder wilt gebruiken. Als je bijvoorbeeld Netflix uit een ander land wilt bekijken, kun je in de Verenigde Staten of het Verenigd Koninkrijk voor aangepaste servers kiezen die speciaal gericht zijn op het kijken van tv in HD-kwaliteit.

  Prijs

  De prijs voor ExpressVPN ligt net iets boven het gemiddelde. De prijzen variëren enigszins (en kan dus afwijken van wat op de foto wordt getoond). De prijs bedraagt rond de 10 euro wanneer je je abonneert voor een maand. Als je jezelf voor een langere periode aanmeldt, zal het aanzienlijk goedkoper zijn. Al met al is de prijs duurder dan andere aanbieders op de markt, maar in ruil hiervoor ontvang je een solide product met toegang tot servers over de hele wereld.

  Gebruiksvriendelijkheid

  Wij vinden ExpressVPN erg gebruiksvriendelijk. Download het programma naar het gewenste apparaat en selecteer vervolgens op basis van lijsten welke server je wilt gebruiken. ExpressVPN biedt ook gebruiksvriendelijke apps voor alle apparaten.

  Het enige minpuntje is dat ExpressVPN geen wereldkaart bevat (iets dat NordVPN wel aanbiedt). Bij NordVPN kun je een wereldkaart tevoorschijn halen en zo eenvoudig kiezen welk land je wilt gebruiken. Op deze manier hoef je niet in een lange lijst te zoeken. Dit is echter geen groot minpunt, maar slechts een kleine opmerking.

  Onze conclusie

  "ExpressVPN is een solide en krachtige VPN, die we zeker kunnen aanbevelen. De service kwam als winnaar uit de bus van alle VPN-aanbieders die we hebben getest.”

 • Onze beoordeling
 • 9.8
 • ExpressVPN.com