CyberGhost Ervaringen

Onze beoordeling 8.9

Adverteren info

CyberGhost Ervaringen

 • Onze beoordeling
 • 8.9
 • "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs.

  "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs."


  Wat we goed vinden aan CyberGhost

 • Servers in meer dan 60 landen
 • Kan op 7 apparaten tegelijkertijd worden gebruikt
 • Geen-logbestandenbeleid

 • Specificaties

 • Prijs: 7,67 dollar per maand
 • Aanbieding: Tot 62% korting
 • Klantenservice: 24/7 klantenservice
 • Geld-terug garantie: 30 dagen
 • Werkt op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introductie

  CyberGhost is een van de oudste en grootste VPN-aanbieders op de markt en heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers. CyberGhost heeft ook een reputatie als een van de betere VPN-aanbieders in de branche. Volgens ons voldoet CyberGhost prima aan de verwachtingen.

  CyberGhost is in 2018 enorm gegroeid door de grote investeringen, de aanbieder voegde in dat jaar 150% meer servers toe. Momenteel heeft CyberGhost meer dan 3000 servers in meer dan 60 landen. CyberGhost heeft ook een aantal servers in Nederland, wat de service zeer geschikt maakt voor Nederlandse gebruikers.

  CyberGhost heeft ook eigen kanalen voor degenen die willen streamen, zoals Amerikaanse Netflix, ITV, BBC, HULU en dergelijke. Hiermee is het gebruiksgemak van CyberGhost erg goed in vergelijking met veel andere VPN-aanbieders.

  CyberGhost onderscheidt zich van andere VPN-aanbieders doordat je de service op 7 apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken (voor diegenen die het om welke reden dan ook nodig hebben). CyberGhost is gevestigd in Roemenië en heeft een strikt geen-logbestandenbeleid. Dit betekent dat de CyberGhost-beveiliging goed is. Ook heeft de aanbieder een eigen NoSpy-server met 256-bits AES-codering.

  Qua prijs is CyberGhost ook een prima keuze. De VPN-aanbieder is niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Een maandelijks abonnement kost zo’n 10 euro, maar de prijs zal aanzienlijk goedkoper zijn als je je voor een langere periode verbindt.

  Snelheid

  Bij het kiezen van een VPN-aanbieder is de snelheid waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren. De reden hiervoor is dat bij gebruik van de VPN-service, de snelheid iets langzamer wordt. Al het verkeer verloopt namelijk eerst door een andere server. Bij de beste VPN-aanbieders zal dit proces echter zo snel zijn dat snelheid nauwelijks een probleem zal zijn.

  De snelheid van CyberGhost kwam in onze test erg goed naar voren en staat zeker op één lijn met andere topaanbieders zoals NordVPN en ExpressVPN. In al onze tests ondervonden we geen problemen om video’s en films in volledige HD-kwaliteit te streamen. We hoefden niet te wachten en ook tijdens het spelen van games zoals WOW en LOL hoefden we niet te pauzeren.

  Beveiliging en privacy

  Met de beveiliging van CyberGhost zit het ook goed. De aanbieder is gevestigd in Roemenië en heeft een geen-logbestandenbeleid. Dit betekent dat je online kunt doen wat je wilt zonder te worden gecontroleerd. CyberGhost kan geen informatie over je doorgeven naar een derde partij, omdat er simpelweg geen informatie wordt bewaard die de service kan lekken.

  Daarnaast biedt CyberGhost ook een krachtige 256-bits AES-codering. Dit niveau van codering is hetzelfde als dat van het Amerikaanse leger. Je kunt er dus zeker van zijn dat de codering op een hoog niveau is. CyberGhost biedt ook een kill-switch die het surfen op het web nog veiliger maakt.

  Al met al zijn we zeer tevreden over de beveiliging van CyberGhost. De VPN-aanbieder voldoet aan wat ze beloven op het gebied van beveiliging.

  Servers in verschillende landen

  Zoals hierboven vermeld, biedt CyberGhost meer dan 3000 servers in meer dan 60 landen. In vergelijking met andere VPN-aanbieders is dit een groot aantal servers. Alleen NordVPN verslaat CyberGhost met het aanbod van meer dan 5000 servers.

  Als het aankomt op het aantal landen, blinkt CyberGhost niet uit. Er zijn enkele VPN-aanbieders die meer landen aanbieden. CyberGhost biedt echter servers in de meeste landen die relevant zijn voor onze gebruikers, dus erg belangrijk is dit kleine minpunt niet.

  CyberGhost heeft in onze ogen een groot voordeel omdat ze al servers hebben gekozen voor verschillende doeleinden. Als je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix wilt gebruiken, heeft CyberGhost al servers paraat die op elk moment op Netflix kunnen worden gebruikt (dit geldt ook voor andere streamingdiensten).

  Wanneer je de Amerikaanse Netflix (of een vergelijkbare streamingdienst) wilt gebruiken, kiest CyberGhost automatisch de server waarvan zij denken dat deze het beste werkt.

  Prijs

  Qua prijs is CyberGhost redelijk soepel. Als je je een maand aansluit, kost een abonnement ongeveer 11 euro. Als je je voor een langere periode verbindt, zakt de prijs naar minder dan 2 euro (voor een 3-jarig abonnement). CyberGhost heeft ook vaak goede aanbiedingen die heel goedkoop zijn.

  Iets dat echt indruk op ons maakt bij CyberGhost is hun geld-terug-garantie, die 45 dagen duurt. CyberGhost is hiermee de leider in vergelijking met andere VPN-aanbieders, waarbij de standaard een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie is. Het feit dat een aanbieder een geld-terug-garantie heeft, betekent vaak dat ze op hun eigen product vertrouwen.

  Gebruiksvriendelijkheid

  Het is heel eenvoudig om de VPN-aanbieder te downloaden, installeren en gebruiken. We ervaren de gebruiksvriendelijkheid van CyberGhost in het algemeen als zeer goed. Nadat je de VPN-service hebt gekocht, kun je deze heel eenvoudig downloaden en op je pc installeren.

  Vervolgens zal je een zeer gebruiksvriendelijk menu zien waarin je eenvoudig navigeert. CyberGhost krijgt ook bonuspunten omdat het al servers voor je heeft geselecteerd via verschillende streamingdiensten (dit verschilt van veel andere VPN-aanbieders). CyberGhost is voor zowel beginnende als meer ervaren VPN-gebruikers een top keuze.

  Onze conclusie

  "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs."

 • Onze beoordeling
 • 8.9
 • CyberGhost.com