CyberGhost Ervaringen

Onze beoordeling 8.5

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Mededeling:

  Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

  We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

  Adverteren info

  CyberGhost Ervaringen

 • Onze beoordeling
 • 8.5
 • "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs.

  "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs."


  Wat we goed vinden aan CyberGhost

 • Servers in meer dan 60 landen
 • Kan op 7 apparaten tegelijkertijd worden gebruikt
 • Geen-logbestandenbeleid

 • Specificaties

 • Prijs: 7,67 dollar per maand
 • Aanbieding: Tot 62% korting
 • Klantenservice: 24/7 klantenservice
 • Geld-terug garantie: 30 dagen
 • Werkt op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introductie

  CyberGhost is een van de oudste en grootste VPN-aanbieders op de markt en heeft wereldwijd meer dan 20 miljoen gebruikers. CyberGhost heeft ook een reputatie als een van de betere VPN-aanbieders in de branche. Volgens ons voldoet CyberGhost prima aan de verwachtingen.

  CyberGhost is in 2018 enorm gegroeid door de grote investeringen, de aanbieder voegde in dat jaar 150% meer servers toe. Momenteel heeft CyberGhost meer dan 3000 servers in meer dan 60 landen. CyberGhost heeft ook een aantal servers in Nederland, wat de service zeer geschikt maakt voor Nederlandse gebruikers.

  CyberGhost heeft ook eigen kanalen voor degenen die willen streamen, zoals Amerikaanse Netflix, ITV, BBC, HULU en dergelijke. Hiermee is het gebruiksgemak van CyberGhost erg goed in vergelijking met veel andere VPN-aanbieders.

  CyberGhost onderscheidt zich van andere VPN-aanbieders doordat je de service op 7 apparaten tegelijkertijd kunt gebruiken (voor diegenen die het om welke reden dan ook nodig hebben). CyberGhost is gevestigd in Roemenië en heeft een strikt geen-logbestandenbeleid. Dit betekent dat de CyberGhost-beveiliging goed is. Ook heeft de aanbieder een eigen NoSpy-server met 256-bits AES-codering.

  Qua prijs is CyberGhost ook een prima keuze. De VPN-aanbieder is niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste. Een maandelijks abonnement kost zo’n 10 euro, maar de prijs zal aanzienlijk goedkoper zijn als je je voor een langere periode verbindt.

  Snelheid

  CyberGhost

  Bij het kiezen van een VPN-aanbieder is de snelheid waarschijnlijk een van de belangrijkste factoren. De reden hiervoor is dat bij gebruik van de VPN-service, de snelheid iets langzamer wordt. Al het verkeer verloopt namelijk eerst door een andere server. Bij de beste VPN-aanbieders zal dit proces echter zo snel zijn dat snelheid nauwelijks een probleem zal zijn.

  CyberGhost

  De snelheid van CyberGhost kwam in onze test erg goed naar voren en staat zeker op één lijn met andere topaanbieders zoals NordVPN en ExpressVPN. In al onze tests ondervonden we geen problemen om video’s en films in volledige HD-kwaliteit te streamen. We hoefden niet te wachten en ook tijdens het spelen van games zoals WOW en LOL hoefden we niet te pauzeren.

  Wat we leuk vonden aan CyberGhost is dat het relatief snel verbinding kan maken met elke server. Op veel VPN-diensten duurt het erg lang om verbinding te maken met elke server, en de verbinding kan ook zeer onstabiel zijn. Dit ervaren we niet bij CyberGhost. De verbinding met elke server is relatief snel, en de verbinding is ook zeer stabiel. Het is niet zo dat de verbinding uitvalt of iets dergelijks. De ervaren en gemeten snelheid van CyberGhost is meer dan voldoende.

  Beveiliging en privacy

  Met de beveiliging van CyberGhost zit het ook goed. De aanbieder is gevestigd in Roemenië en heeft een geen-logbestandenbeleid. Dit betekent dat je online kunt doen wat je wilt zonder te worden gecontroleerd. CyberGhost kan geen informatie over je doorgeven naar een derde partij, omdat er simpelweg geen informatie wordt bewaard die de service kan lekken.

  Daarnaast biedt CyberGhost ook een krachtige 256-bits AES-codering. Dit niveau van codering is hetzelfde als dat van het Amerikaanse leger. Je kunt er dus zeker van zijn dat de codering op een hoog niveau is. CyberGhost biedt ook een kill-switch die het surfen op het web nog veiliger maakt.

  Al met al zijn we zeer tevreden over de beveiliging van CyberGhost. De VPN-aanbieder voldoet aan wat ze beloven op het gebied van beveiliging.

  Servers in verschillende landen

  Zoals hierboven vermeld, biedt CyberGhost meer dan 3000 servers in meer dan 60 landen. In vergelijking met andere VPN-aanbieders is dit een groot aantal servers. Alleen NordVPN verslaat CyberGhost met het aanbod van meer dan 5000 servers.

  Als het aankomt op het aantal landen, blinkt CyberGhost niet uit. Er zijn enkele VPN-aanbieders die meer landen aanbieden. CyberGhost biedt echter servers in de meeste landen die relevant zijn voor onze gebruikers, dus erg belangrijk is dit kleine minpunt niet.

  CyberGhost heeft in onze ogen een groot voordeel omdat ze al servers hebben gekozen voor verschillende doeleinden. Als je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix wilt gebruiken, heeft CyberGhost al servers paraat die op elk moment op Netflix kunnen worden gebruikt (dit geldt ook voor andere streamingdiensten).

  Wanneer je de Amerikaanse Netflix (of een vergelijkbare streamingdienst) wilt gebruiken, kiest CyberGhost automatisch de server waarvan zij denken dat deze het beste werkt.

  Prijs

  Qua prijs is CyberGhost redelijk soepel. Als je je een maand aansluit, kost een abonnement ongeveer 11 euro. Als je je voor een langere periode verbindt, zakt de prijs naar minder dan 2 euro (voor een 3-jarig abonnement). CyberGhost heeft ook vaak goede aanbiedingen die heel goedkoop zijn.

  Iets dat echt indruk op ons maakt bij CyberGhost is hun geld-terug-garantie, die 45 dagen duurt. CyberGhost is hiermee de leider in vergelijking met andere VPN-aanbieders, waarbij de standaard een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie is. Het feit dat een aanbieder een geld-terug-garantie heeft, betekent vaak dat ze op hun eigen product vertrouwen.

  CyberGhost

  Gebruiksvriendelijkheid

  Het is heel eenvoudig om de VPN-aanbieder te downloaden, installeren en gebruiken. We ervaren de gebruiksvriendelijkheid van CyberGhost in het algemeen als zeer goed. Nadat je de VPN-service hebt gekocht, kun je deze heel eenvoudig downloaden en op je pc installeren.

  CyberGhost

  Vervolgens zal je een zeer gebruiksvriendelijk menu zien waarin je eenvoudig navigeert. CyberGhost krijgt ook bonuspunten omdat het al servers voor je heeft geselecteerd via verschillende streamingdiensten (dit verschilt van veel andere VPN-aanbieders). CyberGhost is voor zowel beginnende als meer ervaren VPN-gebruikers een top keuze.

  CyberGhost voor Nederlandse TV in het buitenland

  Zoals je weet, gebruiken veel mensen een VPN om in het buitenland naar Nederlandse TV te kijken. Tv-programma’s zoals KPN, Telfort, Uitzending Gemist en dergelijke zijn momenteel geblokkeerd als je niet over een Nederlands IP-adres beschikt. Dit betekent dat als je je bijvoorbeeld in Spanje, Zweden of de VS bevindt, je in veel gevallen niet naar de Nederlandse TV kunt kijken. Dit zou binnen de EU moeten veranderen, maar het is nog onduidelijk wanneer deze regels daadwerkelijk van kracht worden.

  Wat CyberGhost betreft, werkt deze VPN-dienst zeer goed voor het kijken naar Nederlandse televisie in het buitenland. Hiervoor heb je een VPN-dienst met een Nederlandse server nodig, omdat je noodzakelijkerwijs een Nederlands IP-adres moet hebben. CyberGhost heeft veel servers in Nederland die volgens onze ervaring zeer goed werken om Nederlandse TV in het buitenland te kijken. We hebben een kennis die zich in Spanje bevindt en die zowel KPN als Uitzending Gemist testte, en de servers van CyberGhost werkten zeer goed voor dit doel. CyberGhost belooft zelf een van de beste VPN-aanbieders te worden om geo-geblokkeerde content te streamen, en wij denken dat de dienst deze belofte waarmaakt.

  CyberGhost voor Amerikaanse Netflix

  Zoals geweten, wordt in Nederland niet het beste van Netflix aangeboden. Films die we al eerder zagen en ook de series zijn niet zo indrukwekkend. Het probleem met Netflix is dat ze moeten betalen voor de rechten op de inhoud binnen elk land, en daarom lijken ze de grootste landen de prioriteit te geven. Om die reden is het Amerikaanse Netflix-aanbod het beste. Het aanbod is vaak twee keer zo groot als het Nederlandse aanbod.

  Er zijn veel VPN-diensten die niet goed werken met Netflix. De reden hiervoor is dat Netflix voortdurend IP-adressen blokkeert die verbonden zijn aan VPN-servers. Om deze reden werken de gratis diensten bijvoorbeeld niet voldoende om het Amerikaanse Netflix te bekijken.

  Onze ervaring met CyberGhost voor Netflix was zeer goed. CyberGhost verschilt van de andere VPN-diensten doordat de dienst een aparte functie heeft voor Netflix. Dit betekent dat je op een Netflix-knop kunt drukken, en CyberGhost zal automatisch servers voor je vinden die met Netflix werken. Dus onze duimen omhoog voor CyberGhost wat betreft Netflix.

  Onze testers zijn van mening:

  Karel

  Jarle

  Karel

  Jarle

  CyberGhost is een VPN-dienst waar ik nog niet zo veel ervaring mee heb gehad. Een beetje vreemd als je bedenkt dat CyberGhost een van de absoluut grootste VPN-diensten op de markt is. CyberGhost is de laatste tijd enorm gegroeid en heeft nu meer dan 3700 servers in meer dan 60 landen. Omdat ze nieuwe eigenaren hebben, lijken ze veel te hebben geïnvesteerd, wat ook blijkt uit het feit dat de service beter is.

  Persoonlijk was ik dan ook zeer enthousiast om CyberGhost te testen. Al met al denk ik dat de service goed is. Wat het ontwerp betreft, is de lay-out van de software misschien niet de mooiste, vergeleken met bijvoorbeeld NordVPN of ExpressVPN, maar het werkt wel goed.

  Maar dit is niet het belangrijkste. Het belangrijkste is de functie van de dienst, die we heel goed vinden. De verbindingen waren stabiel en goed. De verbinding valt niet plots weg, zoals soms gebeurt met de mindere VPN-diensten. Ook sluit je relatief snel aan op de verschillende VPN-diensten.

  Ik ben erg onder de indruk van hoe handig het is om te kijken naar de Amerikaanse Netflix met VPN en dat CyberGhost verschillende mogelijkheden heeft om deze VPN-dienst te gebruiken. Dit is iets wat maar weinig VPN-aanbieders hebben, en dat is een groot voordeel.

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Andreas

  Ik heb CyberGhost gebruikt tijdens mijn tijd als een veiligheidsmedewerker. Ik ben altijd al een voorstander van NordVPN geweest, maar ik was erg enthousiast om CyberGhost opnieuw te testen, dat ik al een jaar niet had getest. Ik heb gehoord dat ze de laatste tijd veel updates en verbeteringen hebben doorgevoerd ten opzichte van het aantal servers en dergelijke.

  Mijn indruk van CyberGhost was, net als Karel, dat het een zeer goede VPN-dienst is, in lijn met de allerbeste VPN-diensten. Ik beveel CyberGhost aan om verschillende redenen. CyberGhost presteerde onder andere zeer goed in onze snelheidstesten en was volledig in lijn met ExpressVPN, dat als de beste in onze test naar voren kwam. Daarnaast is het zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk, en je kunt snel verbinding maken met de verschillende servers.

  CyberGhost is derde geworden in onze tests, maar dit is geen reden om niet voor deze VPN-service te kiezen. Het is erg goed en het is echt aan te bevelen.

  Kosteneffectief. CyberGhost is ook een stuk goedkoper dan ExpressVPN, en dus kan dit een goede optie zijn voor degenen die willen besparen. De service heeft ook een 30 dagen geld-terug-garantie.

  Anne-Marie

  Anne-Marte

  Anne-Marie

  Anne-Marte

  Net als Karel en Andreas ben ik ook blij met CyberGhost in onze test. Prijstechnisch lijkt de structuur erg op NordVPN, dus CyberGhost en NordVPN zijn twee mogelijke alternatieven als je een iets minder duur VPN wilt hebben dan ExpressVPN.

  Het enige wat me niet bevalt aan CyberGhost is dat ze onlangs zijn overgenomen door Kape Technologies. Dit is een Israëlisch bedrijf dat eerder is beschuldigd van het verspreiden van malware op het internet. Niet de beste eerste indruk voor een VPN-bedrijf. Zelfs de voormalige CyberGhost-baas gaf toe dat hij en Kape Technologies persoonlijk verschillende doelen voor ogen hadden voor de CyberGhost-dienst.

  Hoe dan ook, dit hoeft niet zo veel te zeggen. CyberGhost belooft een zero-logbeleid en heeft ook zeer goede beveiligingseigenschappen. Daarnaast is het bedrijf gevestigd in Roemenië, dat zich buiten veel monitorrechtsgebieden bevindt.

  Ik was over het algemeen tevreden met mijn test van CyberGhost. Het gebruiksgemak was goed, de snelheid snel, de verbindingen stabiel en de app ook zeer comfortabel om mobiel te gebruiken. Toch zal ik NordVPN aanbevelen, omdat de service wel goed is in termen van prijs en service, maar NordVPN lijkt, naar mijn mening, een beetje beter.

  Onze conclusie

  "CyberGhost is een sterke VPN-aanbieder die een solide product levert tegen een relatief redelijke prijs."

 • Onze beoordeling
 • 8.5