VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Over ons

  VPNexpert is een webportaal dat verschillende VPN-aanbieders vergelijkt en evalueert.

  Om verschillende redenen is VPN erg populair geworden om te gebruiken, wat betekent dat er nu een aantal verschillende VPN-aanbieders zijn. Dit kan het voor consumenten moeilijk maken om te kiezen welke programma’s het meest voordelig zijn. We willen het proces een beetje gemakkelijker maken.

  Ons doel is om VPN-services te identificeren met de hoogste snelheid, beveiliging en klantenservice. Gebruiksgemak is ook iets dat wij benadrukken. Alle aanbieders die we op deze site hebben aanbevolen zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Meestal hoeft u alleen het programma te downloaden en te kiezen met welk land je verbinding wilt maken.

  Prijs is zeker ook een factor, maar de meeste VPN-diensten hebben een relatief vergelijkbare prijs. De prijs is geen bijzonder belangrijke factor in onze beoordeling.

  De prijs voor een maand is ongeveer $10 voor de meeste aanbieders, maar als je je voor 6 maanden of langer aanmeldt, is het mogelijk om aanzienlijke kortingen te krijgen, vaak tot wel 75%.

  Er is geleidelijk een grote concurrentie ontstaan in de VPN-industrie, wat een voordeel is voor de consument. VPN-services worden gedwongen prijzen naar beneden te halen en bieden goede producten aan.

  Er zijn nog een aantal andere VPN’s beschikbaar dan deze aanbevolen op de pagina, en sommige hiervan kunnen ook goede keuzes zijn. Vanwege onze beperkte middelen hebben we echter 5 bekende merknamen in de branche gekozen.

  De programma’s die we aanbevelen op deze pagina zijn allemaal programma’s waarvoor je moet betalen. Er zijn ook gratis VPN-programma’s die je kunt gebruiken. De prijs van deze programma’s is echter zo laag geworden dat we van mening zijn dat het in de meeste gevallen verstandig is om een ​​betaald programma te kiezen in plaats van een gratis programma.

  Net als alle andere bedrijven moeten we de kosten van het hebben van de website dekken, evenals een beetje winst genereren. Daarom ontvangen we verwijzingskosten wanneer we iemand van onze site naar een VPN-aanbieder doorverwijzen als de persoon een abonnement koopt.

  We hopen dat je van deze pagina zult profiteren en wensen je veel succes bij het verkrijgen van een VPN-service.