Beste VPN voor TikTok

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Beste VPN voor TikTok

TikTok is een Chinese dienst voor het delen van video’s op sociale netwerken. TikTok werd beoordeeld als een van de meest gebruikte sociale apps in 2020 en had alleen al in maart meer dan 115 miljoen downloads. Het wordt voornamelijk gebruikt om korte muziekvideo’s, dans-, komedie- en talentvideo’s te maken die 3 tot 60 seconden duren.

Door een groeiende populariteit en fanbase hebben verschillende landen een onderzoek ingesteld naar het gebruik van TikTok. Van bijzonder belang is de bewering van India dat de app een bedreiging vormt voor de nationale veiligheid, en dit heeft geleid tot een verbod en beperking op vele locaties. Als gevolg hiervan hebben verschillende gebruikers ervoor gekozen om VPN’s te gebruiken om toegang te krijgen tot de app vanaf een beperkte locatie of om hun privacy te beschermen en anoniem te blijven.

Met een goede VPN kun je de app blijven gebruiken, ongeacht de locatie. Met een goede VPN heb je toegang tot alle functies van TikTok en krijg je voldoende dekking om te voorkomen dat je wordt gevolgd of geblokkeerd.

7 VPN’s die met TikTok werken

TikTok is een mobiele en web app, en dat betekent dat je voorzichtig moet zijn met het kiezen van de juiste VPN. Voor de mobiele app moet je er zeker van zijn dat de VPN werkt, terwijl de VPN op de webapplicatie elke browser moet ondersteunen die je van plan bent te gebruiken.

Omdat TikTok geo-restricted is, moet je een VPN vinden die je privacy kan beschermen en verbinding kan maken met een locatie waar TikTok is toegestaan. Je moet ook letten op de snelheid van de verbinding en hoe eenvoudig deze is in te stellen. Om het je makkelijker te maken, staan hieronder de beste VPN’s voor TikTok beschreven.

1. ExpressVPN

Als het gaat om het leveren van kwaliteit en betrouwbare diensten, blijft ExpressVPN de beste keuze. Met een reputatie die zo positief is als de recensies, vind je op het internet nauwelijks een betere VPN-service.

ExpressVPN heeft maar liefst 3000+ verschillende servers uit meer dan 90 verschillende landen over de hele wereld. Hierdoor heb je meer dan genoeg servers om uit te kiezen. Wat de diensten aantrekkelijker maakt, is dat ze toegang geven tot bijna alle geo-restricted content op het web. Met ExpressVPN kun je zeker zijn van een vlotte TikTok-ervaring. Je kunt ook toegang krijgen tot streaming diensten zoals Amazon Prime, Netflix, Hulu en HBO.

Daarnaast verkoopt ExpressVPN wifi-routers die vooraf met de VPN-dienst zijn geïnstalleerd. Dit maakt het zeer eenvoudig om verbinding te maken met elk apparaat en te genieten van maximale privacy zonder de stress van het opzetten van een VPN elke keer.

ExpressVPN heeft ook extensies beschikbaar op browsers zoals Chrome, Safari en Firefox. Deze extensies maken het zeer eenvoudig om met één klik verbinding te maken.

Op het gebied van beveiliging maakt ExpressVPN gebruik van de 4096-bits CA, AES-256-CBC encryptie en TLSv1.2 om het gebruikersverkeer te beveiligen. Hiermee kun je het beste van TikTok krijgen zonder je zorgen te maken.

Hoe uitzonderlijk de service ook is, de prijs is vrij eerlijk. Er zijn geen gratis tests voor nieuwe klanten, maar je profiteert van een 30-dagen geld-terug-garantie.

2. NordVPN

Met een betaalbare prijs die zo laag is als $3.49 per maand, biedt NordVPN je een van de beste VPN-diensten voor TikTok. Deze aanbieder loopt voorop als het gaat om toegang tot sites en het deblokkeren van beperkte content als je in een land bent waar TikTok niet beschikbaar is. Het levert ook topwerk in het verstrekken van online privacy zonder het risico dat je informatie in verkeerde handen terechtkomt.

Nieuwe gebruikers kunnen bankieren op een risicoloze, 30 dagen durende, geld-terug-garantie wanneer ze een plan kopen. Dit geeft je de kans om de snelheid, het verbindingsniveau en de kracht van de server te testen. NordVPN stelt je in staat om met een uitstekende snelheid verbinding te maken met vijf apparaten tegelijk.

NordVPN staat bekend om zijn reputatie als een van de beste. NordVPN deblokkeert niet alleen TikTok, maar ook Netflix, Amazon Prime en Hulu. Het heeft mobiele apps beschikbaar op Android en iOS, evenals desktop apps voor Mac, Windows en Linux.

Voor encryptie gebruikt NordVPN de militaire AES-256 encryptiestandaard. Het combineert dit met OpenVPN en Internet Key Exchange v2/IPsec. Zo kan je verzekerd zijn van optimale bescherming terwijl je geniet van TikTok.

3. Surfshark

SurfShark is een van de meest eenvoudige en toch efficiënte betrouwbare VPN-diensten. Met SurfShark VPN behoort beperking van bepaalde inhoud tot het verleden. De VPN werkt goed voor TikTok, en het beheert je online aanwezigheid op een manier die je onzichtbaar zou maken voor cyber attacks.

Met een breed scala aan high-speed servers die efficiënt verspreid zijn over vele landen, kunnen Surfshark gebruikers de inhoud op bijna elke locatie deblokkeren. Bovendien kunnen gebruikers tegelijkertijd verbinding maken met een onbeperkt aantal apparaten zonder merkbare vertraging in de verbindingssnelheid. Dit betekent dat je TikTok op elk van je apparaten kunt gebruiken zonder dat je je hoeft af te melden bij een apparaat om het te gebruiken op een ander apparaat.

Net als bij andere aanbieders varieert de prijs op SurfShark en is deze afhankelijk van de voorkeur van de gebruiker. Je kunt kiezen voor het maandelijkse abonnement, het jaarabonnement of het tweejaarlijkse abonnement. Surfshark’s tarieven zijn een van de meest betaalbare op de VPN-markt, met een tarief van ongeveer $2 per maand op lange termijn abonnementen.

4. Private Internet Access

Private Internet Access (PIA) is een tien jaar oude VPN-service die je waar voor je geld geeft. Het is een van de goedkoopste VPN-diensten online, maar dit doet niets af aan de efficiëntie ervan.

PIA biedt online privacy voor TikTok gebruikers die vrezen dat hun informatie in verkeerde handen komt. PIA gebruikers hebben 2600+ servers uit 47 landen om uit te kiezen, en wat echt fantastisch is, is dat je tot tien verschillende apparaten tegelijk kunt aansluiten.

De desktop app is beschikbaar op Windows, macOS en Linux, terwijl de mobiele app beschikbaar is op Android en iOS. Je kunt ook browserextensies krijgen voor Chrome, Opera en Firefox.

PIA maakt gebruik van ultramoderne encryptieprotocollen om de privacy van de klant te beschermen. Met slechts $4 per maand kan je zonder angst genieten van onbeperkte toegang tot TikTok en andere favoriete inhoud.

5. UltraVPN

UltraVPN is de VPN die je nodig hebt omdat het een verbazingwekkende service/kosten-verhouding biedt. De provider heeft een uitstekende reputatie bij VPN-gebruikers vanwege de sterke privacy-functies, de uitstekende klantenservice en de uitstekende deblokkeringsmogelijkheden. Dit maakt het een uitstekende keuze voor TikTok.

UltraVPN zorgt voor internet zonder grenzen door toegang te geven tot geo-restricted content. Dus als je in een land bent als India waar TikTok verboden is, kun je er zeker van zijn dat je dergelijke beperkingen omzeilt. Ook als het gaat om online privacy kun je verzekerd zijn van de beste service van UltraVPN.

De mobiele apps die beschikbaar zijn voor gebruikers zijn ingesteld met OpenVPN-ondersteuning met AES-256 encryptie, en een kill-switch om je internetverbinding te blokkeren als de VPN uitvalt. Voor TikTok gebruikers is er geen reden om te vrezen dat hun veiligheid en privacy in gevaar komt.

Hoewel het misschien niet zo groot is als anderen, biedt UltraVPN meer dan 1000 servers vanaf 60+ locaties over de hele wereld. Nieuw geregistreerde gebruikers krijgen de optie van een 30-dagen geld-terug garantie in het onwaarschijnlijke geval dat ze niet tevreden zijn met de VPN-service.

6. CyberGhost

CyberGhost is een VPN-aanbieder die ongetwijfeld uitstekend geschikt is voor het verkrijgen van online privacy en toegang tot beperkte online inhoud. Net als vele anderen heeft het VPN een zero-logbeleid, wat betekent dat het nooit je activiteiten online zal hebben of bijhouden. Dit maakt het ideaal voor TikTok en andere diensten zoals Netflix, YouTube, Amazon Prime, enz.

CyberGhost VPN heeft apps voor de meeste platformen, waaronder mobiel en web. Deze apps worden geleverd met een kill switch, OpenVPN-protocol en DNS-lekbeveiliging. Dit maakt het geweldig om online privacy te krijgen wanneer je thuis bent of verbonden bent met een openbare WiFi.

CyberGhost is zeer snel, wat betekent dat je nooit problemen zult hebben met het streamen op meerdere apparaten tegelijk. De VPN maakt ook torrenting mogelijk, wat het aantrekkelijker maakt voor de gebruikers.

CyberGhost heeft duizenden servers in meer dan 100 landen. De encryptie is gebaseerd op SSL, werkt met 256 bits en wordt gegenereerd op je PC zodat geen enkele derde partij je informatie kan onderscheppen.

In tegenstelling tot de meeste providers die een 30-dagen geld-terug-garantie bieden, gaat CyberGhost nog een stap verder door een maar liefst 45-dagen geld-terug-garantie te bieden. Dit verzekert je van het vertrouwen van de VPN in zijn vermogen om een naadloze service te leveren.

7. Trust.Zone

Trust.Zone geeft je alles wat je nodig hebt in een VPN op een eenvoudige, unieke manier. Alles aan de dienst maakt het een van de meest aanbevolen VPN-diensten voor TikTok. De installatie is vrij eenvoudig en ongecompliceerd, waardoor het gemakkelijk is voor nieuwe gebruikers om hun weg te vinden.

De tarieven op Trust.Zone maken de dienst vriendelijk voor je portemonnee, en het is ideaal voor diegenen die TikTok privé en veilig willen gebruiken. Het is over het algemeen geschikt voor iedereen die zijn of haar activiteiten online privé en uit de buurt van de nieuwsgierige ogen van de overheid wil houden.

De dienst maakt gebruik van de OpenVPN en L2TP encryptie om de gebruikers te beschermen. Het wordt ondersteund op Android, IOS, Linux, macOS en Windows. Nieuwe gebruikers worden getrakteerd op een 3-daagse gratis proefperiode om de basis van de dienst te begrijpen en de functies ervan te testen.

Snelle handleiding

Hieronder volgt een korte introductie van de geselecteerde VPN’s die goed werken met TikTok. Deze korte handleiding geeft je een eerlijk oordeel over elke VPN.

 • ExpressVPN: ExpressVPN is een populaire en betrouwbare VPN die je maximale online privacy biedt en je tegelijkertijd toegang geeft tot veel beperkte content.
 • NordVPN: De go-to optie voor een betrouwbare en betaalbare VPN-service, vooral voor diegenen die meer geïnteresseerd zijn in het anoniem surfen op het web.
 • SurfShark: SurfShark wordt geleverd met een fatsoenlijke, gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface in combinatie met een eerlijke prijs en een goede internetsnelheid.
 • Private Internet Access: Met deze VPN-service kan men eenvoudig verbinding maken met meerdere servers via de gebruiksvriendelijke interface.
 • UltraVPN: Met UltraVPN kan je verbinding maken met vijf apparaten tegelijk zonder dat je de snelheid van het internet verliest.
 • CyberGhost: CyberGhost staat bekend om zijn snelle internetverbinding en eerlijke prijzen.
 • Trust.Zone: Een van de goedkoopste VPN-diensten met een goed netwerk en een fantastische klantenservice.

Ontgrendelen VPN’s echt de toegang tot TikTok?

Ja, dat doen ze. Je moet er echter wel zeker van zijn dat je geselecteerde VPN een beveiligde server heeft in een land waar TikTok niet verboden is. Zoals eerder vermeld, moeten gebruikers in India op zoek gaan naar stabiele servers uit landen als het Verenigd Koninkrijk of Canada. Hoewel je ook toegang kunt krijgen door verbinding te maken met een server uit de Verenigde Staten, is het belangrijk om op te merken dat de Amerikaanse overheid van plan is om TikTok ook te verbieden vanwege privacy problemen.

Hoe zet je een VPN op voor TikTok?

Als je een mobiele gebruiker bent, kun je elke VPN die je kiest downloaden in de App Store of de Play Store, afhankelijk van je apparaat. Als je klaar bent met downloaden, open je de app, neem je een abonnement naar voorkeur en maak je verbinding met de door jou gekozen server. Wanneer je verbonden bent, kun je je huidige locatie controleren via websites als whoer.net.

Voor pc-gebruikers kan je de app downloaden naar je pc of een browserextensie installeren. Zodra je het gewenste abonnement hebt gekozen, hoef je alleen nog maar verbinding te maken met de server van je voorkeur, en je bent klaar om te gaan.

Conclusie

Een goede VPN voor TikTok krijgen kan een uitdaging zijn, maar dankzij de bovenstaande reviews kan je nu kiezen uit minstens zeven verschillende VPN’s. TikTok is een social media hit met leuke functies, en geo-restricties kunnen ervoor zorgen dat je je buitengesloten voelt van de rest van de wereld. Door te kiezen voor een van deze VPN’s, heb je geen zorgen meer over het krijgen van toegang tot de app en het beschermen van je informatie terwijl je dat doet.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo