VPNexpert

Trust.Zone Ervaringen

8.0/10

Trust.Zone is een beveiligde VPN-dienst die zowel een gratis als betaalde versie biedt.

Wat we goed vinden aan Trust.Zone:

 • Servers in 40 verschillende landen
 • Werkt met Netflix in onze tests
 • Zero-logbeleid
 • Laagste prijs:

  $8.88 / maand

  Werkt met:

  Videoland Ziggo AppleTV Disney+ Netflix
  Hier zie je de plaatsen waar Trust.Zone servers heeft.

  Trust.Zone is een speler in de VPN-industrie die in 2014 werd opgericht op de Seychellen. Trusted Solutions LLC zit hierachter. De dienst levert de OpenVPN en L2TP VPN-protocollen aan gebruikers wereldwijd, of het nu gaat om veiligheid, anonimiteit, geo-blokkering of andere toepassingen!

  Trust.Zone is een zeer flexibel en betrouwbaar programma, wat blijkt uit hun populariteit. In deze beoordeling bekijken we een aantal aspecten van Trust.Zone als VPN-dienst en of dit een dienst is die je moet overwegen voor je gebruik.

  Veiligheid en privacy

  Veiligheid en privacy waren ongetwijfeld een van de redenen waarom het VPN in eerste instantie groeide. Het is belangrijk dat het bedrijf achter de dienst zich buiten de rechtsgebieden van de EU en de VS bevindt. Aangezien Trust.Zone zich op de Seychellen bevindt, zijn er geen strenge wetten voor de opslag van gegevens, zodat je volledig anoniem kan surfen zonder te worden gevolgd.

  Zoals vermeld in de inleiding heeft Trust.Zone zowel OpenVPN als L2TP. Dit zijn de enige protocollen die de dienst biedt, maar dit is meer dan voldoende voor de meeste mensen. Verder biedt Trust.Zone ook een Kill-switch, die ervoor zorgt dat de verbinding met het netwerk wordt verbroken als de VPN-server stopt met werken. Zo ben je altijd veilig.

  De veiligheid wordt verder gegarandeerd door de 256-bit encryptie, een encryptie die vergelijkbaar is met die van het Amerikaanse leger. Veilig online blijven is nog nooit zo belangrijk geweest, en Trust.Zone stelt je in staat om je veilig te voelen, welke websites je ook bezoekt.

  • $8.88 per maand
  • 10% korting
  • 10 dagen geld terug garantie

  Selectie van servers

  Hier zie je een deel van het gebruikersmenu op je mobiele telefoon.

  Trust.Zone sluit zich aan bij het aanbod van VPN-diensten die zich meer op kwaliteit dan op kwantiteit richten. Op dit moment bieden ze 169 servers in 40 landen. Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Australië zijn slechts enkele van de landen die bijvoorbeeld zeer interessant zijn wat betreft de inhoud van streamingdiensten.

  Er zijn echter ook verbindingen in kleinere landen, zowel in Europa als in Azië. In Afrika en Zuid-Amerika heeft Trust.Zone een aantal goede servers, en met de groei van de dienst in de afgelopen jaren, moet men niet verbaasd zijn als er binnenkort een aantal landen worden toegevoegd.

  Snelheid

  Snelheid is onmiskenbaar een hoogtepunt van de kwaliteitsservers van Trust.Zone. Er zijn veel VPN-diensten die duizenden servers wereldwijd hebben. Het verschil tussen deze groep diensten en Trust.Zone is dat Trust.Zone een zeer snelle verbinding tot stand kan brengen met deze servers.

  Elke VPN-dienst zal resulteren in enig snelheidsverlies, maar Trust.Zone doet een opmerkelijke inspanning om dit verlies tot het uiterste te beperken. Als gevolg hiervan, wanneer je Trust.Zone gebruikt, zal je het snelheidsverlies hoogstwaarschijnlijk niet eens opmerken. Zo kan je gemakkelijk surfen zonder onderbrekingen en frustraties.

  Vooral belangrijk is dat je met Trust.Zone kan streamen in HD, videospelletjes kan spelen en andere zware taken kan uitvoeren via het internet zonder problemen. Immers, voor velen is de toegang tot de inhoud het belangrijkst, en met Trust.Zone wordt er geen afbreuk gedaan aan de kwaliteit van deze inhoud dankzij de zeer hoge snelheid!

  Gebruiksvriendelijkheid

  Trust.Zone is beschikbaar op alle belangrijke platforms. Dit omvat Windows, Mac, Linux, Android en iOS. Gemeenschappelijk voor alle versies, of het nu gaat om een apparaat of besturingssysteem, is dat de dienst bijna feilloos werkt. Gemakkelijk om te navigeren, en niet in de laatste plaats om direct verbinding te maken met een server.

  Bij deze VPN-dienst kan je je snel en makkelijk registreren en het abonnement kiezen dat je wilt. Download vervolgens het programma en vind het land waarmee je verbinding wilt maken. Met slechts één klik op deze server ben je verbonden met het VPN.

  Het is ook gemakkelijk om de verbinding te verbreken, de Kill Switch-functie in te stellen en andere basisinstellingen. De iets geavanceerdere instellingen liggen iets verder uit het zicht van de beginner, maar tegelijkertijd zijn ze gemakkelijk te vinden voor de ervaren gebruikers van VPN.

  Geo-blokkering omzeilen

  Er is geen twijfel dat het omzeilen van geo-blokkering, vooral bij Netflix, voor veel gebruikers belangrijk is. Voor Nederlanders is het goud waard om toegang te krijgen tot het Amerikaanse Netflix. Via Trust.Zone ben je verzekerd van servers en IP-adressen die de restricties die Netflix en andere hebben ingesteld, te omzeilen.

  Je kan ook geo-blokkering omzeilen in andere landen over de hele wereld. In de praktijk betekent dit dat het internet veel opener wordt voor je. Zelfs op het werk of op school kan je Trust.Zone gebruiken om restricties van sites zoals Facebook en YouTube te verwijderen.

  Prijs

  Je kan Trust.Zone geheel gratis en vrijblijvend 3 dagen proberen. Bovendien heeft de dienst een 10-dagen geld-terug-garantie die je kan gebruiken nadat je een abonnement hebt gekozen. 10 dagen is iets korter dan andere VPN-diensten, maar nog steeds meer dan lang genoeg om de kwaliteit van de dienstverlening zelf te ervaren.

  Kies je voor een betaald abonnement, dan is het ongetwijfeld het beste om voor een langere periode te kiezen. Zowel 1- als 2-jarige abonnementen geven je zeer lage prijzen. Net als bij andere diensten is een maandelijks abonnement een stuk duurder, maar mogelijk een alternatief als je de dienst alleen voor een kortere periode wilt gebruiken.

  Samenvatting

  Trust.Zone is een van de vele spelers in een groeiende VPN-industrie. Hun grote voordeel is dat ze zich op de Seychellen bevinden. Omdat de wetten van het land geen registratie vereisen, ben je 100% anoniem met Trust.Zone. Ze hanteren ook een hoge mate van encryptie, en niet in de laatste plaats functies zoals de Kill-switch.

  Het programma is eenvoudig te gebruiken. Je kan snel verbinding maken met een van de 169 servers die in 40 verschillende landen verspreid zijn. Dit zijn kwaliteitsservers waarmee je onder andere het Amerikaanse Netflix kunt bekijken. Met gratis VPN proefversie, geld-terug garantie en redelijke prijzen is Trust.Zone een aanbevolen VPN-dienst om uit te proberen.

  • $8.88 per maand
  • 10% korting
  • 10 dagen geld terug garantie