PrivateVPN Ervaringen

Onze beoordeling 7.6

Adverteren 🛈

PrivateVPN Ervaringen

 • Onze beoordeling
 • 7.6
 • PrivateVPN is nieuw op de markt, maar concurreert met de grote spelers en biedt een goede VPN-service voor een betaalbare prijs."

  "PrivateVPN is nieuw op de markt, maar concurreert met de grote spelers en biedt een goede VPN-service voor een betaalbare prijs."


  Wat we goed vinden aan PrivateVPN

 • Servers in 59 landen
 • Geen logging
 • Goede snelheid
 • Goede encryptie en klantenondersteuning

 • Specificaties

 • Prijs: 7,67 dollar per maand
 • Aanbieding: Tot 62% korting
 • Klantenservice: 24/7 klantenservice
 • Geld-terug garantie: 30 dagen
 • Werkt op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Introductie

  PrivateVPN is een relatief nieuwe VPN-aanbieder in vergelijking met veel andere VPN-aanbieders en bevindt zich in Zweden. Ondanks dat PrivateVPN nieuw op de markt is, zijn ze zeer snel gegroeid. PrivateVPN is vooral populair in de Scandinavische landen, omdat de aanbieder zich in Zweden bevindt.

  PrivateVPN heeft momenteel meer dan 100 servers in meer dan 59 landen, wat veel is als je kijkt naar hoe lang de VPN-aanbieder pas op de markt is. Je hebt zeker niet altijd meer dan één server in elk land nodig, maar het kan vaak een groot voordeel zijn als je de VPN-aanbieder voor verschillende doeleinden moet gebruiken. PrivateVPN heeft met zijn servers een vrij optimaal aanbod en werkt goed.

  Ook over de gebruiksvriendelijkheid van PrivateVPN zijn we erg te spreken. Het is eenvoudig en intuïtief om door de menu's te bladeren.

  De prijzen van PrivateVPN zijn zeer betaalbaar en dit is een van de sterkste punten van de VPN. De VPN-aanbieder is waarschijnlijk een van de goedkoopste in vergelijking met wat de service levert. Dit maakt PrivateVPN een goede keuze wanneer je een VPN zoekt die relatief goed werkt tegen een goedkope prijs.

  Snelheid

  Als het gaat om VPN-services, is de snelheid altijd een van de belangrijkste factoren. Bij gebruik van een VPN wordt de snelheid langzamer omdat al het internetverkeer moet worden verbonden met een externe server voordat het wordt doorgestuurd.

  Bij PrivateVPN wordt de snelheid echter niet veel langzamer. De aanbieder voldeed niet volledig aan de snelheid van andere providers in de tests, zoals NordVPN of ExpressVPN, maar het werkte prima. Het streamen van films of games van HD-kwaliteit kan eenvoudig zonder pauzes worden gedaan.

  PrivateVPN geeft je precies wat je nodig hebt qua snelheid, maar niet veel meer.

  Beveiliging en privacy

  Wanneer we naar de veiligheid en privacy kijken is PrivateVPN vergelijkbaar met de allerbeste VPN-aanbieders in onze test. De aanbieder slaat geen logbestanden op, wat betekent dat niemand kan zien wat je online doet. Dit is natuurlijk cruciaal bij het kiezen van een VPN-aanbieder.

  Als het gaat om versleuteling, gebruikt PrivateVPN hetzelfde als concurrenten als NordVPN en CyberGhost, namelijk een codering op militair niveau met 256-bit. PrivateVPN heeft ook een aantal andere beveiligingsopties, zoals een kill-switch en IPv6-lekbescherming. Al met al zijn we zeer tevreden over de beveiliging van PrivateVPN.

  Servers in verschillende landen

  PrivateVPN biedt 100 servers in 59 landen. Het aantal servers is waarschijnlijk het enige waarin PrivateVPN erg verschilt van andere aanbieders. Vergeleken met bijvoorbeeld NordVPN met meer dan 5000 servers en CyberGhost met meer dan 3000 servers, is het aanbod van slechts 100 servers erg weinig.

  Nu heb je niet altijd zoveel servers nodig, maar er kunnen altijd gevallen voorkomen waarin dit nuttig kan zijn. Als je bijvoorbeeld de Amerikaanse Netflix of andere streamingdiensten wilt bekijken, is het goed om zoveel mogelijk serveropties te hebben, omdat sommige streamingservices vaak VPN-servers blokkeren. Hoe meer VPN-servers de aanbieder heeft, hoe groter de kans dat een van deze servers niet wordt geblokkeerd.

  PrivateVPN is misschien goed voor sommige doeleinden, maar is mogelijk niet voor andere doeleinden.

  Als het daarentegen gaat om het aantal landen, scoort PrivateVPN goed en kan deze opboksen tegen andere aanbieders zoals ExpressVPN en NordVPN.

  Prijs

  PrivateVPN is een zeer goedkope VPN-aanbieder in vergelijking met vele andere betaalde VPN-services. Hier scoort de aanbieder de meeste punten. De prijs varieert afhankelijk van welk pakket je kiest, maar het prijsniveau is over het algemeen iets lager dan de meest prominente VPN's zoals NordVPN, ExpressVPN en CyberGhost.

  PrivateVPN biedt ook een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie, wat betekent dat je op elk moment binnen 30 dagen na aankoop contact kunt opnemen met de klantenservice en je geld terug kunt vragen. Dit zorgt ervoor dat je de service op je gemak zonder verplichtingen kunt testen. De garantie is een gangbare praktijk in de VPN omgeving.

  Gebruiksvriendelijkheid

  De gebruiksvriendelijkheid van PrivateVPN is relatief goed. Het platform is waarschijnlijk niet het beste dat we hebben gezien, maar over het algemeen gebruiksvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

  Het downloaden en installeren van het programma is simpel en ook het navigeren als je het eenmaal op je pc hebt gedownload is een koud kunstje. Het design is geschikt voor zowel beginners als meer ervaren VPN gebruikers.

  Onze conclusie

  "PrivateVPN is nieuw op de markt, maar concurreert met de grote spelers en biedt een goede VPN-service voor een betaalbare prijs."

 • Onze beoordeling
 • 7.6
 • PrivateVPN.com