Beste VPN voor Popcorn Time

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

vpn popcorn time

Veel mensen vragen zich af of Popcorn Time legaal is of niet. Het antwoord is dat Popcorn Time zelf volkomen legaal is, maar het is illegaal om de dienst te gebruiken om inhoud te bekijken en te delen die beschermd is door auteursrechten. Verschillende landen hebben verschillende wetten als het gaat om het gebruik van Popcorn Time. In Nederland is besloten dat Popcorn Time illegaal is, omdat het geen live streamingdienst is. De manier waarop het werkt is om de inhoud tijdelijk te downloaden en te delen, zoals je doet met bijvoorbeeld Pirate Bay of BitTorrent. We raden je daarom aan om Popcorn Time niet te gebruiken in Nederland. 

Er is nog steeds een manier waarop je Popcorn Time kunt gebruiken, zelfs als je in Nederland bent. Met behulp van een VPN, kun je je IP-adres veranderen naar een ander land. Hierdoor kun je alle content streamen die je wilt zonder je eigen IP-adres te gebruiken. Dit wordt gedaan met behulp van een paar eenvoudige stappen. 

 1. Zoek een VPN dat past bij je behoeften
 2. Maak een gebruiker aan en download de applicatie
 3. Kies het gewenste land en gebruik Popcorn Time vrij!

Dit zijn de beste VPN-diensten tot nu toe:

Beste VPN voor Popcorn Time

Bij het kiezen van een VPN voor Popcorn Time is het belangrijk om te kiezen voor een dienst met een zeer goede beveiliging en snelheid. In het algemeen is er vaak een risico verbonden aan het gebruik van torrents, wat Popcorn Time doet, zelfs als deze onmiddellijk worden verwijderd. Alle aanbieders die in dit artikel worden genoemd behoren tot de allerbeste op het gebied van beveiliging.

Bij het gebruik van eender welk VPN, vermindert de snelheid van je internetverbinding, omdat de gegevens door een VPN-tunnel gaan. Maar als je een goede VPN-dienst gebruikt, is dit verschil zo klein dat je het nauwelijks opmerkt. Dit is vooral belangrijk bij het gebruik van Popcorn Time, omdat de kwaliteit van de video niet wordt ondersteund door goede servers zoals Netflix. We hebben de drie allerbeste diensten voor Popcorn Time getest en gevonden.

ExpressVPN

 • Snelle verbinding met Popcorn Time
 • Stream ononderbroken
 • Servers in 94 landen

Als het op VPN-lijsten aankomt, vind je ExpressVPN meestal op de eerste plaats, en als het op Popcorn Time aankomt is er geen uitzondering. Deze aanbieder biedt servers in 94 landen, dus je kunt er zeker van zijn dat je meer landen kunt vinden waar Popcorn Time beschikbaar is. Hun servers zijn ook razendsnel overal waar we hebben getest, dus je kunt lekker streamen in HD en gewoon internetten. De verbindingstijd van een server is ook erg snel in vergelijking met andere aanbieders. Binnen een paar seconden nadat je op het gewenste land hebt gedrukt, ben je verbonden met de server.

Beveiliging is zoals gezegd, erg belangrijk bij het gebruik van torrents. ExpressVPN gebruikt de aanbevolen 256-bit AES-encryptie die vergelijkbaar is met wat het Amerikaanse leger gebruikt. Alsof dat nog niet genoeg is, draaien ze ook hun eigen privé gecodeerde DNS op elke server. Een functie die ook extra veiligheid biedt bij het gebruik van Popcorn time is een kill-switch.

Dit betekent dat in het onwaarschijnlijke geval dat je de verbinding met de server verliest, je IP-adres tijdelijk niet wordt onthuld. Je hoeft je ook geen zorgen te maken dat je browsegeschiedenis of andere informatie wordt opgeslagen door ExpressVPN. Dit komt omdat het bedrijf is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, waardoor ze kunnen werken met een zero-logbeleid. Ze vallen buiten de jurisdictie van de Europese Unie en de Verenigde Staten om de informatie van gebruikers op te slaan, en dit doen ze natuurlijk ook niet.

Gezien de kwaliteit van de service die zij bieden, zou het logisch zijn geweest dat deze dienst veel duurder zou zijn dan de concurrentie. Dat is eigenlijk niet het geval, en ze hebben een standaardprijs van 10euro voor een maand. Als je echter een lidmaatschap voor 15 maanden wilt, wordt deze prijs gehalveerd. In tegenstelling tot vele anderen die lidmaatschappen tot 3 jaar aanbieden, kan dit de prijs iets hoger doen lijken, maar je krijgt veel waar voor je geld. Het is ook mogelijk om binnen de eerste 30 dagen al je geld terug te krijgen als je ontevreden was over de service. 

NordVPN

 • Gemakkelijk te gebruiken met Popcorn Time
 • Servers in 60 verschillende landen
 • Hoge snelheid

Dit is een geweldige VPN-dienst. En ook voor Popcorn Time is dit een geweldige optie. Ze hebben zeer snelle servers in meer dan 60 verschillende landen, dus je kunt content in HD streamen, bestanden downloaden en gamen zoals gewoonlijk. Ze bieden een functie met een wereldkaart, waarmee je eenvoudig een server kunt selecteren in het land dat je wilt.

Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je NordVPN gebruikt. Ze hebben een dubbele VPN, ook wel TOR over VPN genoemd, die een dubbele bescherming biedt naast hun encryptie. Je informatie is ook veilig, dat wil zeggen niet bestaand, want ze hebben een strikt zero-logbeleid. Je hebt ook extra bescherming met een kill switch en bescherming tegen IP en DNS lekken. 

NordVPN is redelijk vergelijkbaar in prijs met ExpressVPN. Een maand kost iets meer dan € 10, maar ze bieden verschillende lidmaatschappen aan. Maandelijkse prijzen voor 1, 2 en 3 jaar zijn ongeveer € 5,30, € 4 en zo weinig als € 2,80 voor 3 jaar. Ze hebben ook een garantie van 30 dagen waarmee je de service kunt uitproberen zonder financieel risico. 

SurfShark

 • Snelle servers over de hele wereld
 • Lage prijzen voor langere lidmaatschappen
 • Sterke beveiligingsfuncties

Surfshark is een VPN die zich op de markt heeft gevestigd als een van de meest besproken aanbieders. Ze zijn van een status als klein broertje naar geleidelijk aan een van de meest toonaangevende diensten op de markt gegaan. Ze bieden momenteel servers in meer dan 60 landen, een aantal dat naar verwachting met de tijd zal toenemen. Ze hebben iets kleinere servers dan, bijvoorbeeld, ExpressVPN met hun 1700+. Dat gezegd hebbende, deze servers zijn zeer goed en je kunt fijn content streamen in dezelfde kwaliteit als je zou doen zonder een VPN. 

Als het op beveiliging aankomt, heeft Surfshark zijn diensten ook alleen maar verbeterd. In de periode rond de opstart misten ze enkele geavanceerde beveiligingsfuncties, maar dat is nu niet meer het geval. Surfshark kan vandaag de dag vergeleken worden met aanbieders als ExpressVPN en NordVPN. Met andere woorden, er zijn geen tekortkomingen als het gaat om beveiliging als je Surfshark kiest als je VPN. 

Een van de dingen die ook heeft bijgedragen aan het succes van Surfshark is hun zeer redelijke prijzen. Een maand kost net als bij de meeste anderen rond de € 10. Aan de andere kant kun je Surfshark al krijgen voor minder dan € 2 per maand als je kiest voor een langer lidmaatschap. Je krijgt dus een zeer goede service voor een zeer klein bedrag.

CyberGhost

 • Stream Popcorn Time zonder je identiteit prijs te geven
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Servers in 88 verschillende landen

CyberGhost is een van de grootste en oudste aanbieders op de markt. Ze hebben in totaal meer dan 30 miljoen gebruikers en zijn zeer bezig met klanttevredenheid. Ze bieden meer dan 6000 servers aan in 88 verschillende landen. De kwaliteit van deze servers is ook zeer goed, en reikt helemaal tot het niveau van ExpressVPN en NordVPN. Net als de bovenstaande hebben ze geen limiet op hoeveel data je kunt gebruiken. Het is ook mogelijk om in totaal 7 verschillende apparaten tegelijk te gebruiken.

Er is ook geen tekort aan beveiligingsfuncties bij CyberGhost. Ze gebruiken een 256-bit AES-encryptie, wat een van de beste ter wereld is. Ze bieden tevens kill-switch en loggen niet. Dit betekent dat ze geen informatie kunnen doorverkopen aan derden, aangezien er geen informatie te achterhalen valt. Al met al is de beveiliging van CyberGhost zeer goed. We missen een aantal van de meer geavanceerde beveiligingsfuncties, maar voor een normale gebruiker is de beveiliging zeker goed genoeg. 

Deze dienst kost ongeveer € 12,90 als je het maar voor een maand wilt. Aan de andere kant zijn er verschillende lidmaatschappen waaruit je kunt kiezen die de prijs sterk beïnvloeden. Het langste lidmaatschap is meer dan 3 jaar, en dan kost het slechts € 2,5 per maand. Je kunt ook kiezen voor 1 jaar voor € 6 per maand of 2 jaar voor € 3,5 per maand. Ze bieden ook een langere geld-terug garantie dan normaal, met maar liefst 45 dagen. 

HideMyAss

HideMyAss
 • Servers in 190 landen
 • Goede beveiliging
 • Een betaalbare optie

De volgende aanbieder op de lijst is HideMyAss. Het bedrijf heeft een geschiedenis die helemaal teruggaat tot 2005 waardoor ze een van de oudste VPN- aanbieders zijn. Sinds de oprichting is het bedrijf overgenomen door AVAST, wat een zeer solide bedrijf is met een focus op online beveiliging. Met HideMyAss heb je toegang tot verschillende servers in meer dan 190 verschillende landen. Deze servers zijn ook van hoge kwaliteit waardoor je Popcorn Time in full HD kan streamen zonder onderbreking. 

Maar hoewel een VPN geweldige servers in veel landen kan bieden, zijn er meer redenen om een VPN aan te bevelen. Hoewel je misschien een VPN aanschaft om Popcorn Time te streamen, is beveiliging nog steeds erg belangrijk. Als het gaat om de veiligheid van HideMyAss, is er weinig om over te klagen. Ze hebben een solide encryptie en verschillende geweldige functies zoals een zero-logbeleid. 

HideMyAss volgt de industriestandaard als het gaat om prijzen van hun service. Het enige verschil tussen hun lidmaatschappen is de prijs, die is gebaseerd op de lengte van het lidmaatschap. Een maand kost je rond de € 10. Je kunt uit meerdere lidmaatschappen kiezen die je de service kunnen bieden voor minder dan € 4 per maand. 

Waarom VPN gebruiken met Popcorn Time?

Er zijn verschillende redenen om een VPN te gebruiken met Popcorn Time. Ten eerste kan het streamen van auteursrechtelijk beschermde content via Popcorn Time negatieve gevolgen hebben. Dit is simpelweg zoals gezegd gebaseerd op de Nederlandse wet. Het is daarom een goed idee om een VPN te gebruiken als je besluit Popcorn Time te gebruiken. 

Bovendien is het ook een punt om VPN te gebruiken, ongeacht wanneer je op het web surft. Dit geldt ook als je in je eigen huis op je eigen internet zit. Helaas zijn er steeds meer veelvoorkomende aanvallen online gekomen. Een VPN beschermt jou en je gegevens. 

Kun je een gratis VPN gebruiken voor Popcorn Time? 

Om deze vraag kort te beantwoorden, het antwoord is nee. Doordat het gebruik van de dienst in Nederland gevolgen kan hebben, is veiligheid erg belangrijk. Dit geldt zelfs als je Popcorn Time alleen gebruikt voor het streamen van niet-auteursrechtelijk beschermde content, wat wij aanraden.

Het komt zelden voor dat een gratis VPN de nodige beveiliging heeft, omdat ze zich meestal alleen richten op het omzeilen van geo-blokkering. Niet alleen is er geen encryptie, maar een kill switch functie is van cruciaal belang bij het gebruik van Popcorn Time. Daarnaast verdienen gratis aanbieders vaak hun geld door gebruikersinformatie aan derden te verkopen. Dit gaat in tegen de belangrijkste reden waarom veel mensen een VPN willen, en het is iets wat je wilt vermijden.

Ook is het zo dat er vaak maar een paar servers beschikbaar zijn. Bovendien kan het ook heel moeilijk zijn om een aanbieder te vinden die überhaupt werkt, en als je dat eenmaal hebt gedaan, is het meestal met een datalimiet. Een datalimiet houdt in dat je slechts zoveel data kunt gebruiken voordat je moet betalen om verder te gaan.

Deze limiet is vaak ingesteld op 250-500 MB, wat genoeg is om ongeveer 45 minuten lang content te streamen. Daarnaast is de kwaliteit van deze servers zelden goed. Dit betekent dat je tijdens het streamen door heel wat onderbrekingen zult ervaren. Het heeft dus weinig zin om geld te besparen door voor een gratis VPN te kiezen, wetende dat de allerbeste VPN-diensten zo goedkoop zijn.

Samenvatting

Met andere woorden, het is illegaal om Popcorn Time in Nederland te gebruiken als je auteursrechtelijk beschermde inhoud streamt. Je moet dus overwegen of het iets is wat je wilt doen. En als je ervoor kiest om Popcorn Time te gebruiken ben je bijna afhankelijk van een VPN. Er zijn sowieso veel redenen om een VPN te gebruiken, en een lidmaatschap dekt meestal al je apparaten zonder extra kosten.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo