Surfshark Opzeggen: Een Eenvoudige Gids voor het Beëindigen van uw Abonnement

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Het kan zijn dat je een abonnement hebt genomen op Surfshark, maar nu besloten hebt om deze op te zeggen. In dit artikel deel ik mijn ervaringen en kennis omtrent het opzeggen van Surfshark. Op deze manier help ik je graag door het process heen, zodat je zonder problemen van je abonnement af kunt komen.

Eén van de belangrijkste stappen bij het opzeggen van Surfshark is het vinden van de juiste informatie. Zo dien je op de hoogte te zijn van de eventuele opzegtermijn en bijbehorende voorwaarden. Mijn doel is om je deze zaken duidelijk te maken, zodat je weet wat je te wachten staat en hoe je het proces soepel kunt laten verlopen.

Naast het bespreken van de algemene voorwaarden, zal ik je door de praktische stappen leiden die nodig zijn om Surfshark succesvol op te zeggen. Door deze instructies te volgen, zul je merken dat het opzeggen van Surfshark een stuk eenvoudiger wordt en je snel weer verder kunt met je online activiteiten zonder deze VPN-dienst.

Overweeg Surfshark Opzeggen: Redenen

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je overweegt om je Surfshark-abonnement op te zeggen. Ik deel hier enkele factoren die je wellicht mee wilt wegen bij het maken van deze beslissing.

 • Kosten: Misschien heb je een abonnement op Surfshark genomen vanwege een aanbieding, maar nu zijn de kosten gestegen. Het kan zijn dat je op zoek bent naar een VPN-dienst die beter bij je budget past.
 • Verbindingssnelheid: Een van de belangrijkste aspecten van een VPN is de snelheid waarmee je verbinding maakt met internet. Als je het gevoel hebt dat Surfshark hier niet goed in presteert, is dat een mogelijke reden om over te stappen naar een andere VPN-dienst.
 • Gebruiksvriendelijkheid: Als het gaat om software, is gebruiksvriendelijkheid van groot belang. Misschien vind je de Surfshark-app niet intuïtief genoeg en heeft dit invloed op je beslissing om je abonnement op te zeggen. Er zijn diverse VPN-diensten die mogelijk gebruiksvriendelijkere apps aanbieden.
 • Compatibiliteit met apparaten: Het kan zijn dat je een bepaald apparaat hebt waar Surfshark niet goed mee samenwerkt. Als je merkt dat dit een probleem is en je wilt je VPN-dienst op al je apparaten gebruiken, dan kan dit leiden tot een beslissing om Surfshark op te zeggen.
 • Klantenservice: Goede klantenservice is essentieel voor een betrouwbare VPN-dienst. Als je niet tevreden bent met de respons en ondersteuning van Surfshark, kun je overwegen om over te stappen naar een andere VPN-dienst met betere klantenservice.
 • Privacybeleid en datalogs: Soms veranderen bedrijven hun privacybeleid, en dit kan gevolgen hebben voor hun gebruikers. Als het privacybeleid van Surfshark je zorgen baart, of als je denkt dat ze niet transparant genoeg zijn over hun datalogging, is dat mogelijk een reden om je abonnement op te zeggen.
 • Regionale blokkades: Een VPN helpt je om geografische blokkades te omzeilen, zodat je toegang hebt tot inhoud van over de hele wereld. Als je erachter komt dat Surfshark bepaalde blokkades niet kan omzeilen of als je problemen ondervindt bij het streamen van bepaalde inhoud, kan dit een reden zijn om over te stappen naar een andere VPN-dienst.

Hoewel er redenen kunnen zijn om je Surfshark-abonnement op te zeggen, is het altijd goed om verschillende opties te overwegen voordat je een definitieve keuze maakt. Er zijn immers tal van VPN-diensten op de markt, en elke dienst heeft zijn eigen voor- en nadelen. Kijk dus goed rond en weeg alle beschikbare informatie voordat je een beslissing neemt.

Surfshark Account: De Aankoop Annuleren

Als je van gedachten bent veranderd en besluit je Surfshark-abonnement op te zeggen, wil ik je graag door het annuleringsproces leiden. Het is belangrijk te weten dat je de eerste 30 dagen recht hebt op een geld-terug-garantie. Hieronder volgen enkele stappen om je aankoop te annuleren:

 1. Ga naar de Surfshark-website en meld je aan bij je account.
 2. Klik op ‘Mijn account’ in het menu aan de linkerzijde.
 3. Scrol omlaag tot je de sectie ‘Abonnement’ vindt.
 4. In de abonnementssectie, klik op ‘Annuleren abonnement’.
 5. Volg de instructies op het scherm om het annuleringsproces te voltooien.

Als je problemen ondervindt of hulp nodig hebt tijdens het annuleringsproces, aarzel dan niet om contact op te nemen met de klantenservice van Surfshark. Ze staan 24/7 voor je klaar en zullen je graag door het proces begeleiden.

Het is belangrijk te weten dat het annuleren van je Surfshark-abonnement niet automatisch leidt tot de verwijdering van je accountgegevens. Als je ook je account wilt verwijderen, volg dan deze stappen:

 1. Ga naar de Surfshark-website en meld je aan bij je account.
 2. Klik op ‘Mijn account’ in het menu aan de linkerzijde.
 3. Scrol omlaag tot je de sectie ‘Account’ vindt.
 4. In de accountsectie, klik op ‘Verwijder account’.
 5. Volg de instructies op het scherm om het verwijderingsproces te voltooien.

Het is essentieel om te benadrukken dat, hoewel Surfshark een geld-terug-garantie van 30 dagen hanteert, er enkele uitzonderingen zijn:

 • App Store-aankopen: Surfshark heeft geen controle over terugbetalingen voor aankopen gedaan via de App Store. Je dient contact op te nemen met Apple Support voor hulp bij terugbetalingen.
 • Google Play Store-aankopen: Voor aankopen gedaan via de Google Play Store, moet je je terugbetalingsverzoek indienen binnen 48 uur na aankoop.
 • Cryptocurrency: Aankopen gedaan met cryptocurrency komen mogelijk niet in aanmerking voor terugbetaling, aangezien deze betaalmethode niet-restitueerbaar is.

Vergeet deze uitzonderingen niet in overweging te nemen bij het opzeggen van je Surfshark-abonnement. Hopelijk kan deze handleiding je helpen bij het soepel navigeren door het annuleringsproces.

Surfshark Abonnement Stopzetten: Stap-voor-Stap

In dit gedeelte ga ik jullie vertellen hoe je eenvoudig je Surfshark abonnement kunt stopzetten. Het is best een simpel proces, dus laten we meteen beginnen!

 1. Allereerst moet je inloggen op je Surfshark account. Surf naar de Surfshark website en klik op ‘Inloggen’ in de rechterbovenhoek.
 2. Nadat je bent ingelogd, zie je het overzicht van je account. Hier vind je de details van je abonnement en de knop om het op te zeggen. Klik op “Abonnement opzeggen“.
 3. Er verschijnt een dialoogvenster waarin wordt gevraagd naar de reden van opzegging. Kies de optie die het beste aansluit bij jouw situatie en klik op “Doorgaan“.
 4. In dit stadium kan Surfshark je mogelijk een aantrekkelijke korting aanbieden om je over te halen om toch te blijven. Als je nog steeds wilt opzeggen, selecteer dan “Nee, bedankt” en ga verder met de volgende stap.
 5. Om de opzegging te voltooien, bevestig je actie door op de knop “Bevestigen en abonnement beëindigen” te klikken. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de opzegging.
OPZEGTERMIJNANNULERINGSBELEID
30 dagenGeld-terug-garantie

Na het opzeggen van je abonnement is het belangrijk om te weten dat:

 • Je Surfshark abonnement actief blijft tot het einde van de huidige factureringsperiode. Dus je kunt nog steeds gebruik maken van de dienst tot die tijd.
 • Als je binnen de 30 dagen geld-terug-garantieperiode opzegt, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Naast het beëindigen van je abonnement, kun je ook:

 • Je account op pauze zetten, waarbij je de dienst tijdelijk stopzet en later hervat. Dit kan handig zijn als je weet dat je de dienst in de nabije toekomst weer nodig zult hebben.
 • Je abonnement wijzigen als je een ander plan wilt afnemen, zoals een maandelijks plan in plaats van een jaarlijks plan.

Ik hoop dat dit stappenplan je helpt om eenvoudig en snel je Surfshark abonnement te stopzetten. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met de Surfshark klantenservice. Ze staan altijd klaar om je te helpen!

Restitutie Aanvragen na Opzeggen Abonnement

Surfshark opzeggen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Na het annuleren van je abonnement vraag je je misschien af of je een restitutie kunt krijgen. Goed nieuws! Surfshark biedt een 30-dagen geld-terug-garantie. Ik zal uitleggen hoe je restitutie kunt aanvragen na het opzeggen van je Surfshark-abonnement.

Ten eerste, als je binnen 30 dagen na aankoop van je Surfshark-abonnement besluit op te zeggen, kom je in aanmerking voor de geld-terug-garantie. Je hoeft enkel contact met hun klantenservice op te nemen. Dit kan via livechat of e-mail. Vergeet niet om je aankoopgegevens, zoals je e-mailadres en ordernummer, bij de hand te houden.

Het aanvragen van een restitutie in een paar eenvoudige stappen:

 1. Ga naar de Surfshark-website
 2. Klik op de livechatfunctie, die meestal in de rechterbenedenhoek van de pagina te vinden is
 3. Geef je aankoopgegevens door aan een klantenservicemedewerker
 4. Vraag om een restitutie en leg uit waarom je het Surfshark-abonnement wilt opzeggen

De klantenservicemedewerker zal je verzoek beoordelen en indien goedgekeurd, wordt de restitutie binnen enkele werkdagen verwerkt. Houd er echter rekening mee dat de verwerkingstijd ook afhankelijk is van de gebruikte betaalmethode. Hieronder vind je een overzicht van de geschatte verwerkingstijden voor verschillende betaalmethoden:

BetaalmethodeGeschatte verwerkingstijd
Creditcard5-10 werkdagen
PayPal1-2 werkdagen
Cryptocurrency5-10 werkdagen

Het is belangrijk om te weten dat de garantie niet van toepassing is op abonnementen die zijn aangeschaft via de Apple App Store of Google Play Store. In dat geval dien je de restitutie rechtstreeks bij de betreffende app store aan te vragen.

Om het opzeggen en restitutie aanvragen zo soepel mogelijk te laten verlopen, zorg ervoor dat:

 • je binnen de 30-dagen garantieperiode zit,
 • je in het bezit bent van je aankoopgegevens, en
 • je de reden voor opzegging duidelijk communiceert aan de klantenservicemedewerker.

Door deze stappen te volgen, zul je zonder problemen je Surfshark-abonnement kunnen opzeggen en een restitutie kunnen aanvragen.

Contact Opnemen met Surfshark Klantenservice

Als je Surfshark wilt opzeggen, is het goed om te weten hoe je contact kunt opnemen met hun klantenservice. Gelukkig biedt Surfshark een uitstekende en gebruiksvriendelijke service. In deze sectie leg ik uit welke stappen je kunt nemen om de hulp te krijgen die je nodig hebt.

Ten eerste is de live chat-functie 24/7 beschikbaar op de Surfshark-website. Hier kun je snel en gemakkelijk met een medewerker praten die je kan helpen met opzeggen of eventuele vragen die je hebt. Zoek gewoon naar het chat-icoontje in de hoek van de webpagina en klik erop om te beginnen.

Naast de live chat is er ook een uitgebreide veelgestelde vragen (FAQ) sectie op de website. Hier vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen. De FAQ’s zijn verdeeld in verschillende categorieën, zoals:

 • Algemene informatie
 • Facturering en abonnement
 • Technische problemen
 • Veiligheids- en privacybeleid

Als je liever persoonlijker contact wilt, biedt Surfshark ook ondersteuning via e-mail. Je kunt een e-mail sturen naar [email protected] en één van hun medewerkers zal zo snel mogelijk reageren. Vergeet niet om alle relevante informatie te verstrekken, zoals je accountgegevens en de reden waarom je contact opneemt.

Tot slot is er ook een sociale media-aanwezigheid van Surfshark. Je kunt ze volgen op Twitter (@SurfsharkSecure) of Facebook (@SurfsharkVPN1) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, updates en aanbiedingen. Ook hier kun je vragen stellen en feedback geven, maar houd er rekening mee dat het misschien niet de snelste manier is om een antwoord te krijgen.

Hier is een kort overzicht van de contactmogelijkheden met Surfshark Klantenservice:

 • Live chat: 24/7 beschikbaar op de website
 • FAQ: uitgebreide sectie op de website
 • E-mail: [email protected]
 • Sociale media: Twitter en Facebook

Gebruik één van deze mogelijkheden om in contact te komen met de klantenservice van Surfshark en de hulp te krijgen die je zoekt. Ze zijn bereid om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden bij het opzeggen van je abonnement, dus wees niet bang om contact op te nemen wanneer dat nodig is.

Alternatieven voor Surfshark Overwegen

Surfshark is misschien niet de beste keuze voor iedereen. Het kan zijn dat je toch behoefte hebt aan een andere VPN-dienst, of misschien wil je zelfs helemaal geen VPN meer gebruiken. In dit gedeelte ga ik dieper in op de alternatieven voor Surfshark en wat de mogelijke opties voor jou kunnen zijn.

Als je wilt overstappen naar een andere VPN-dienst, zijn er veel opties beschikbaar. Hier zijn enkele populaire alternatieven voor Surfshark:

 • NordVPN: Deze dienst heeft meer dan 5.000 servers in 60 landen en biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals CyberSec en dubbele VPN. NordVPN staat bekend om zijn snelle snelheden en uitstekende klantenservice.
 • ExpressVPN: ExpressVPN is gevestigd in de Britse Maagdeneilanden, wat gunstig is voor privacy. Ze hebben meer dan 3.000 servers in 94 landen en staan bekend om hun indrukwekkende snelheden en betrouwbaarheid.
 • Private Internet Access (PIA): PIA heeft meer dan 35.000 servers in 77 landen. Dit betekent dat er altijd een server in de buurt is, wat kan leiden tot betere snelheden. Ze hebben ook handige functies zoals split tunneling en een ingebouwde adblocker.

Als je liever helemaal geen VPN-dienst meer wilt gebruiken, zijn er andere manieren om je privacy en veiligheid op het internet te waarborgen:

 1. Proxy’s: Proxy’s zijn servers die je verkeer omleiden via een andere locatie voordat het je eindbestemming bereikt. Hoewel dit je locatie kan verbergen, bieden proxy’s vaak geen versleuteling of bescherming tegen hackers.
 2. Tor: Tor is een gratis en open-source netwerk waarmee je je internetverkeer kunt anonimiseren. Hoewel het minder snel is dan een VPN, biedt het wel een sterke privacybescherming.
 3. HTTPS Everywhere: Deze browserextensie zorgt ervoor dat je altijd een versleutelde verbinding (HTTPS) met websites maakt, waardoor je gegevens beter beschermd zijn tegen onderschepping.
 4. Privacygereedschappen voor browsers: Er zijn verschillende privacy- en beveiligingsplug-ins beschikbaar voor browsers, zoals uBlock Origin, Privacy Badger en Disconnect. Deze extensies helpen bij het blokkeren van vervelende advertenties, trackers en andere ongewenste scripts.

De keuze voor een alternatief hangt af van je persoonlijke behoeften en wat je belangrijk vindt. Het kan de moeite waard zijn om enkele van deze opties te onderzoeken en te testen om te zien wat het beste voor jou werkt.

Veelgestelde Vragen over Surfshark Opzeggen

Als het gaat om Surfshark opzeggen, zijn er enkele veelgestelde vragen die ik graag wil behandelen. Hiermee wil ik jullie een beter inzicht geven in het proces en eventuele zorgen wegnemen.

Hoe zeg ik mijn Surfshark abonnement op?

Het opzeggen van je Surfshark abonnement is eenvoudig. Je kunt dit direct doen via je account op de website van Surfshark. Volg de stappen hieronder:

 1. Log in op je account
 2. Ga naar de sectie ‘Abonnementen’
 3. Klik op ‘Abonnement opzeggen’
 4. Volg de instructies op het scherm

Kan ik mijn geld terugkrijgen na opzegging?

Ja, dat kan. Surfshark biedt een 30-dagen geld-terug-garantie op al hun abonnementen. Mocht je binnen 30 dagen na aankoop besluiten om je abonnement op te zeggen, dan kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Neem contact op met de klantenservice om dit te regelen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens nadat ik mijn abonnement heb opgezegd?

Surfshark neemt de privacy en beveiliging van gebruikersgegevens zeer serieus. Na opzegging van je abonnement zal Surfshark je persoonlijke gegevens verwijderen of anonimiseren in overeenstemming met hun privacybeleid en wettelijke verplichtingen.

Kan ik mijn abonnement later opnieuw activeren?

Zeker! Als je besluit om je Surfshark-abonnement opnieuw te activeren, kun je dit op elk gewenst moment doen door in te loggen op je account en een nieuw abonnement af te sluiten. Je kunt dezelfde inloggegevens als voorheen gebruiken.

Samenvattend heb ik geprobeerd de meest voorkomende vragen over het opzeggen van Surfshark kort en bondig te beantwoorden. Als je nog meer vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Surfshark’s klantenservice. Zij staan altijd klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je hebt.

Voordelen van Surfshark Behouden

Bij het overwegen van Surfshark opzeggen, is het belangrijk om de vele voordelen van deze VPN-dienst in gedachten te houden. In dit gedeelte zal ik enkele van de meest opvallende voordelen bespreken.

Snelheid en prestaties: Surfshark biedt consistente snelheden en uitstekende prestaties. Dit betekent dat je kunt rekenen op een snelle en betrouwbare internetverbinding tijdens het gebruik van hun VPN.

 • Eenvoudige toegang tot geo-geblokkeerde content: Met Surfshark kun je gemakkelijk toegang krijgen tot inhoud die in jouw land mogelijk is beperkt of geblokkeerd. Je kunt dus blijven genieten van online streamingdiensten zoals Netflix, Hulu en BBC iPlayer.

Veiligheid en encryptie: Bij het gebruik van Surfshark is jouw internetverbinding beveiligd met AES-256-GCM-versleuteling. Dit betekent dat jouw online gegevens en activiteiten goed beschermd zijn tegen hackers en andere cyberbedreigingen.

VersleutelingBeveiligingsprotocolKill switch
AES-256-GCMOpenVPN, IKEv2Ja
 • Strikt geen logboekenbeleid: Surfshark respecteert jouw privacy door geen logs bij te houden van jouw online activiteiten. Hierdoor heb je de zekerheid dat jouw surfgedrag niet wordt gevolgd of gedeeld met anderen.
 • Onbeperkt aantal apparaten: Een groot voordeel van Surfshark is de mogelijkheid om een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd te verbinden. Zo kun je jouw VPN bescherming uitbreiden naar al jouw apparaten, zonder extra kosten.

24/7 klantenondersteuning: Mocht je problemen ondervinden tijdens het gebruik van Surfshark, dan kun je rekenen op hun uitstekende klantenservice. Ze staan voor je klaar om je te helpen met eventuele vragen of problemen die je kunt tegenkomen.

Om het meeste uit Surfshark te halen, biedt de dienst ook enkele extra functies die de moeite waard zijn:

 • CleanWeb: blokkeert advertenties, trackers en kwaadwillende websites
 • Whitelister: stelt je in staat om specifieke websites of apps uit te sluiten van VPN-gebruik
 • MultiHop: verbindt via meerdere landen voor extra privacy

Bij het afwegen van de beslissing om Surfshark op te zeggen, is het belangrijk om deze voordelen te evalueren en te beslissen of het de moeite waard is om te blijven profiteren van hun diensten.

Opzegging: Surfshark vs. Andere VPN’s

Bij het kiezen van een VPN-dienst is het handig om te weten hoe makkelijk het is om de dienst op te zeggen. In dit gedeelte vergelijk ik het opzeggen van Surfshark met andere VPN-diensten.

Surfshark blinkt uit in eenvoud als het gaat om opzeggen. Geen gedoe met complexe stappen of lange opzegtermijnen. Je kunt je account eenvoudig opzeggen via hun gebruikersvriendelijke online interface. In slechts een paar stappen heb je je abonnement stopgezet.

 • Surf naar je accountpagina
 • Klik op “Abonnement opzeggen”
 • Volg de instructies op het scherm en bevestig je opzegging

Het mooie van Surfshark is dat ze een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie aanbieden. Mocht je niet tevreden zijn met hun service, dan kun je binnen 30 dagen opzeggen en krijg je je geld terug zonder gedoe!

Vergelijk dit met andere VPN-diensten, en je zult merken dat sommigen het opzeggen minder eenvoudig maken. Er zijn enkele VPN’s die je ertoe verplichten om klantenservice te contacteren om je abonnement te annuleren, en anderen vereisen dat je specifieke opzeggingsformulieren invult.

Hieronder een overzicht van de opzegprocedure van enkele populaire VPN-diensten:

VPNOpzegprocedure
SurfsharkVia accountpagina, simpel en gebruikersvriendelijk
NordVPNContact opnemen met klantenservice, opzeggingsformulier invullen
ExpressVPNVia accountpagina, relatief eenvoudig
CyberGhostContact opnemen met klantenservice, opzeggingsformulier invullen

Geen twee VPN’s zijn hetzelfde, en elke dienst heeft zijn unieke kenmerken en voordelen. Bij het kiezen van een VPN is het belangrijk om opzeggingsprocedures in overweging te nemen, zodat je weet waar je aan begint en hoe eenvoudig het is om uit te stappen als het nodig is.

In mijn ervaring is het opzeggen van Surfshark dus relatief eenvoudig. Dit laat zien dat ze vertrouwen hebben in hun product en bereid zijn om het gemakkelijk te maken voor gebruikers om te vertrekken als ze niet tevreden zijn. Hoewel andere VPN’s vergelijkbare opzeggingsprocessen kunnen hebben, kunnen ze in sommige gevallen minder eenvoudig en gebruiksvriendelijk zijn. Kies dus je VPN-dienst zorgvuldig en houd rekening met elk aspect van de dienst – waaronder de opzeggingsprocedure.

Conclusie: Is Surfshark Opzeggen de Juiste Keuze?

Bij het overwegen om een VPN-service zoals Surfshark op te zeggen zijn er verschillende aspecten die in overweging genomen moeten worden. Om je te helpen een weloverwogen beslissing te nemen zal ik in deze paragraaf de belangrijkste punten bespreken.

Prijzen en kosten spelen altijd een rol bij het maken van beslissingen. Surfshark biedt concurrerende tarieven ten opzichte van andere VPN-providers op de markt. Echter kan het zijn dat door prijsveranderingen of financiële redenen het opzeggen van Surfshark meer aantrekkelijk wordt. In dat geval kun je de opties overwegen die-passen-bij-je-budget.

Een andere belangrijke factor is het niveau van beveiliging en privacy. Surfshark staat bekend om hun robuuste beveiligingsprotocol en hun no-log beleid. Als Surfshark’s beveiliging en privacy niet meer aan je eisen voldoen is het opzeggen van de dienst mogelijk een betere keuze.

De snelheid en prestaties van een VPN zijn cruciaal voor een soepele en betrouwbare internetervaring. Surfshark heeft over het algemeen hoge snelheden en goede prestaties. Het is belangrijk om te bedenken of deze factoren nog steeds opwegen tegen het opzeggen van Surfshark.

Tenslotte kan het aanbod van serverlocaties en de daarbij horende functionaliteit een afweging zijn. Surfshark heeft een uitgebreid netwerk van serverlocaties waardoor ze toegang bieden tot geografisch geblokkeerde inhoud. Als dit voor jou belangrijk is zou je moeten kijken of een andere VPN-provider dit kan evenaren.

Samenvattend zijn er meerdere punten die bepalen of Surfshark opzeggen de juiste keuze is:

 • Prijzen en kosten
 • Beveiligings- en privacyaspecten
 • Snelheid en prestaties
 • Aanbod van serverlocaties en functionaliteit

Weeg zorgvuldig alle bovengenoemde aspecten af om tot een weloverwogen beslissing te komen. Onthoud dat het opzeggen van Surfshark niet onomkeerbaar is, en je altijd weer terug kunt keren mocht je van gedachten veranderen.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo