NordVPN Kosten: Wat Je Moet Weten Voordat Je Abonneert

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Als het op online privacy en veiligheid aankomt, is NordVPN één van de meest populaire keuzes onder VPN-gebruikers. NordVPN staat bekend om zijn uitstekende versleuteling, hoge snelheden en betrouwbare verbinding. Maar wat zijn de kosten van deze gerenommeerde VPN-dienst? In dit artikel gaan we de verschillende abonnementen en prijzen van NordVPN bespreken, zodat je gemakkelijk kunt kiezen welke optie het beste bij jouw behoeften en budget past.

NordVPN heeft een eenvoudig prijsbeleid, met drie verschillende abonnementen: een maandelijks plan, een jaarlijks plan en een tweejaarlijks plan. Naarmate je een langer abonnement kiest, wordt de prijs per maand goedkoper. Zo biedt het bedrijf zijn klanten de mogelijkheid om te besparen op lange termijn! Ter referentie, op het moment van schrijven kost het maandelijkse abonnement van NordVPN €11,95, het jaarlijkse abonnement €4,92 per maand en het tweejaarlijkse abonnement slechts €3,29 per maand. Deze prijzen kunnen echter fluctueren als gevolg van promoties of speciale aanbiedingen die ze op hun site hebben.

De kosten van NordVPN kunnen misschien een beetje hoger zijn dan sommige andere VPN-aanbieders op de markt, maar je krijgt waar je voor betaalt. NordVPN biedt een uitgebreide lijst van functies en opties, zoals P2P-ondersteuning, uitstekende versleuteling en een wereldwijde dekking met meer dan 5.400 servers in 59 landen. Bovendien is NordVPN gevestigd in Panama, een land met strikte privacywetgeving, wat betekent dat je gegevens veilig zijn en buiten de jurisdictie van de 14-Eyes-alliantie vallen.

Waarom Kiezen Voor NordVPN

NordVPN is een van de populairste VPN-aanbieders op de markt en niet zonder reden. Ze bieden topprestaties, lage kosten en uitgebreide privacybescherming. In dit artikel deel ik graag mijn inzichten over waarom je moet overwegen om NordVPN te kiezen.

Allereerst is NordVPN een van de snelste VPN-serviceproviders die ik heb getest. Dankzij hun geoptimaliseerde serversoftware en snelle encryptietechnologie, biedt NordVPN een eersteklas internetsnelheid met minder vertraging en bufferproblemen. Hierdoor wordt het streamen van video, het downloaden van bestanden en online gamen een plezierige ervaring in plaats van een frustrerende.

Ten tweede biedt NordVPN een groot aantal servers – met meer dan 5.100 servers in 60 landen heb je geen tekort aan beschikbare locaties om je verbinding te optimaliseren. Dit betekent dat je vrijwel altijd in staat bent om verbinding te maken met een server in de buurt, wat leidt tot betere snelheden en lagere latentie. Bovendien is hun servernetwerk voorzien van anti-DDoS bescherming, wat betekent dat je veilig blijft tegen kwaadwillige aanvallen.

Het is ook belangrijk om aandacht te schenken aan de privacy en beveiliging die NordVPN biedt. Met hun strikte no-logs beleid en geavanceerde versleutelingstechnieken zoals 256-bit AES-encryptie, ben je altijd veilig online, ongeacht wat je doet. NordVPN is gevestigd in Panama – een land dat gunstige privacywetten heeft – waardoor ze in staat zijn om méér privacybescherming te bieden aan hun klanten.

De volgende kenmerken maken NordVPN verder een uitstekende keuze:

 • Dubbele VPN: Maakt verbinding met twee VPN-servers voor extra privacy.
 • CyberSec: Beschermt je tegen online bedreigingen en blokkeert advertenties en malware.
 • Onion over VPN: Voor toegang tot het Tor-netwerk zonder extra software.
 • P2P-ondersteuning: Speciale servers die geoptimaliseerd zijn voor P2P-bestandsuitwisseling.

Tot slot zijn de kosten van NordVPN concurrerend en betaalbaar. Ze bieden verschillende abonnementen, variërend van één maand tot drie jaar, zodat je het plan kunt kiezen dat het beste bij je past. Kortingen zijn vaak beschikbaar bij langere abonnementen, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op de lange termijn.

AbonnementPrijs per maand
1 maand€11,95
1 jaar€4,92
2 jaar€3,30
3 jaar€2,64

Kortom, als je op zoek bent naar een betrouwbare, snel en betaalbare VPN-dienst, is NordVPN één van de beste VPN keuzes die je kunt maken.

NordVPN Kosten: Wat Krijg Je Voor Je Geld

Als je op zoek bent naar een goede VPN-dienst, is het belangrijk om te weten wat je krijgt voor je geld. NordVPN is één van de meest bekende en populaire VPN-diensten wereldwijd. Ik ga je vertellen wat de kosten van NordVPN zijn en welke functies en voordelen je krijgt voor je investering.

Laten we beginnen met de kosten. NordVPN biedt verschillende abonnementsplannen aan, afhankelijk van de duur en het bedrag dat je bereid bent te betalen. Hier is een overzicht van de verschillende plannen en hun tarieven:

PlanPrijs per maandTotale prijs
1 maand€11,95€11,95
1 jaar€3,93€47,20
2 jaar€3,30€79,20

Zoals je kunt zien, wordt NordVPN voordeliger naarmate je kiest voor een langer abonnement. Het tweejarige plan biedt de beste prijs-kwaliteitverhouding. Maar wat krijg je voor deze prijzen?

NordVPN biedt een schat aan functies om je online veiligheid en privacy te waarborgen, waaronder:

 • Meer dan 5400 servers in 59 landen, zodat je altijd een snelle en stabiele verbinding hebt.
 • Sterke versleuteling en beveiligingsprotocollen, zoals 256-bit AES-versleuteling en OpenVPN, om je gegevens te beschermen.
 • Een kill switch die je internetverbinding automatisch verbreekt als de VPN-verbinding wegvalt, waardoor je gegevens nooit onbeschermd zijn.
 • Strikt geen logboekenbeleid zodat je browsegeschiedenis privé blijft.
 • Gegarandeerde toegang tot streamingdiensten zoals Netflix en BBC iPlayer, ongeacht je locatie.
 • P2P-ondersteuning, waarmee je veilig bestanden kunt delen via torrents en andere peer-to-peer-netwerken.

Daarnaast biedt NordVPN ook geweldige klantenondersteuning. Ze hebben een 24/7 live chat beschikbaar, evenals een uitgebreide kennisbank op hun website met informatie over probleemoplossing, installatie en algemene vragen.

Bovendien biedt NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie. Dit betekent dat je het zonder risico kunt uitproberen en kunt beslissen of het de juiste keuze is voor jou.

Samenvattend krijg je met NordVPN een uitgebalanceerde combinatie van prijs, functies en klantenondersteuning. Afhankelijk van het abonnement dat je kiest, zul je merken dat de kosten in verhouding staan tot de vele voordelen die je ervoor terugkrijgt. NordVPN is ongetwijfeld een solide keuze voor iedereen die zijn online privacy en veiligheid serieus neemt.

NordVPN Verschillende Abonnementsplannen

NordVPN biedt verschillende abonnementsplannen om aan de behoeften van zijn gebruikers te voldoen. Ik zal de verschillende opties bespreken, zodat je de beste keuze kunt maken voor jouw situatie.

1. Maandelijks abonnement: Dit plan is ideaal voor mensen die geen lange termijn verplichting willen aangaan. Het tarief voor dit plan ligt echter hoger in vergelijking met langere abonnementen.

2. Jaarlijks abonnement: Als je een jaarlijkse verbintenis kunt aangaan, is het jaarlijks abonnement een aantrekkelijke optie. Het biedt een besparing op de maandelijkse kosten in vergelijking met het maandelijks abonnement.

3. Tweejarig abonnement: Dit abonnement biedt nog meer besparingen op de lange termijn. Als je van plan bent om NordVPN voor langere tijd te gebruiken, kan dit een goede keuze zijn.

4. Driejarig abonnement: Het driejarig abonnement heeft de hoogste kortingen en biedt de beste waarde in vergelijking met de andere plannen.

Om de verschillende abonnementskosten duidelijk te maken, heb ik een overzichtelijke tabel voor je gemaakt:

AbonnementsplanMaandkostenTotaalprijs (excl. btw)
Maandelijks€11,95€11,95
Jaarlijks€4,92€59,00
Tweejarig€3,29€78,96
Driejarig€2,64€95,52

Naast de besparingen zijn er nog enkele andere voordelen om voor langere abonnementen te kiezen:

 • Stabiliteit: Een langer abonnement betekent meer financiële zekerheid voor zowel de gebruiker als NordVPN. Hierdoor kan het bedrijf zich richten op het leveren van een stabiele en betrouwbare dienst.
 • Minder administratieve rompslomp: Met een meerjarig abonnement hoef je je minder zorgen te maken over het regelmatig verlengen van je abonnement.

Of je nu voor het maandelijks, jaarlijks, tweejarig of driejarig abonnement kiest, met NordVPN ontvang je toch dezelfde hoogwaardige functies en bescherming. Alle plannen bieden onder andere de volgende kenmerken:

 • Toegang tot meer dan 5200 servers wereldwijd
 • Geen datalimieten en snelheidsbeperkingen
 • 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
 • Bescherming van je privacy en gegevens

Bij het kiezen van een NordVPN abonnement is het verstandig om niet alleen naar de kosten te kijken, maar ook naar je persoonlijke behoeften en verwachtingen. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt voor jouw situatie.

Vergelijking met Andere VPN-diensten

Om een goed beeld te krijgen van de NordVPN-kosten is het belangrijk om deze te vergelijken met andere populaire VPN-diensten. In dit gedeelte bespreek ik de belangrijkste verschillen tussen NordVPN en enkele andere bekende VPN-aanbieders, zoals ExpressVPN, CyberGhost en Surfshark, op het gebied van prijs, functies en prestaties. Hierdoor krijg je een beter inzicht in hoe NordVPN zich verhoudt tot de concurrentie.

De prijzen voor de verschillende VPN-diensten kunnen flink uiteenlopen. Hier zijn de gemiddelde maandelijkse kosten voor de vier VPN-aanbieders:

VPN-aanbiederGemiddelde maandelijkse kosten
NordVPN€3,30
ExpressVPN€6,67
CyberGhost€2,75
Surfshark€2,49

Voordat je puur op basis van prijs een keuze maakt, is het belangrijk om te kijken naar de functies die elke VPN-service biedt. NordVPN beschikt over enkele unieke functies, zoals:

 • Double VPN: Je internetverkeer wordt door twee VPN-servers geleid voor extra privacy.
 • CyberSec: Een geavanceerde technologie die helpt bij het blokkeren van advertenties en beschermen tegen malware.
 • P2P servers: Geoptimaliseerde servers voor snelle P2P-bestandsuitwisseling, zoals torrents.

Concurrenten zoals ExpressVPN, CyberGhost en Surfshark hebben echter ook hun eigen unieke functies en voordelen. Om een compleet beeld te krijgen, kijk dan naar de volgende punten:

 • ExpressVPN: Staat bekend om zijn hoge snelheden en functionaliteit in landen met strikte internetcensuur.
 • CyberGhost: Biedt speciale servers voor streaming en torrenting, met een ruime keuze aan locaties.
 • Surfshark: Stelt je in staat om een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd te verbinden, wat handig is voor grotere gezinnen.

Qua prestaties bieden alle vier de VPN-diensten vergelijkbare niveaus van snelheid, beveiliging en privacy. Toch is het belangrijk op te merken dat ExpressVPN de hoogste snelheden biedt, terwijl NordVPN uitblinkt in het bieden van allround sterke prestaties met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Surfshark en CyberGhost zijn beide goedkopere opties die nog steeds betrouwbare en effectieve VPN-diensten bieden, maar ze kunnen soms iets minder consistent zijn qua snelheid en prestaties in vergelijking met NordVPN en ExpressVPN.

Na het vergelijken van de prijzen en functies van deze vier VPN-aanbieders zie je dat NordVPN een concurrerende prijs biedt, met een goede balans tussen kosten en functies. Elke VPN-dienst heeft echter zijn eigen unieke voordelen, dus het is belangrijk om verschillende aspecten te overwegen voordat je een beslissing neemt.

Extra NordVPN Functies die de Kosten Rechtvaardigen

Als expert blogger kan ik met zekerheid zeggen dat NordVPN een van de meest geavanceerde en waardevolle VPN-aanbieders op de markt is. In dit gedeelte zal ik enkele extra functies bespreken die de kosten van NordVPN echt rechtvaardigen.

Ten eerste biedt NordVPN CyberSec aan, een geavanceerde technologie die gebruikers beschermt tegen schadelijke websites, malware en andere online bedreigingen. Met CyberSec ingeschakeld is het mogelijk om veilig te surfen op het web, en weet ik zeker dat ik beschermd ben tegen cyberaanvallen.

Daarnaast biedt NordVPN ook SmartPlay als een interessante functie. SmartPlay combineert de snelheid en stabiliteit van een SmartDNS met de veiligheid en privacy van een VPN. Deze technologie stelt gebruikers in staat om probleemloos toegang te krijgen tot geo-restrictieve inhoud, zoals films en tv-series, zonder de snelheid of beveiliging van hun verbinding te hoeven inleveren.

Verder is de Kill Switch ook een belangrijk onderdeel van NordVPN. Deze functie zorgt ervoor dat mijn internetverbinding onmiddellijk wordt verbroken wanneer de VPN-verbinding uitvalt. Hierdoor wordt voorkomen dat ik per ongeluk gevoelige gegevens bekendmaak of dat mijn privacy in gevaar komt.

NordVPN biedt daarnaast ook:

 • Onbeperkte bandbreedte voor ongestoord streamen en browsen
 • Dubbele VPN voor extra privacy en beveiliging
 • Onion Over VPN om anoniem te blijven met behulp van Tor-netwerk

Het is ook vermeldenswaard dat NordVPN een strikt no-log-beleid hanteert. Ze verzamelen of bewaren geen gegevens over mijn online activiteiten, wat betekent dat zij mijn privacy respecteren en waarborgen.

Als klap op de vuurpijl beschikt NordVPN over een uitstekende 24/7 klantenservice om eventuele problemen snel op te lossen. Het ondersteuningsteam is bereikbaar via live chat, e-mail en een uitgebreide kennisbank op de website.

Om af te sluiten is het belangrijk om te benadrukken dat je NordVPN op maximaal 6 apparaten tegelijk kunt gebruiken. Perfect voor bijvoorbeeld het delen van je abonnement met je huisgenoten, vrienden of familieleden.

Met deze reeks extra functies krijg je bij NordVPN echt waar voor je geld.

Conclusie: NordVPN’s Kostenafweging

Na grondige analyse van NordVPN, blijkt het een indrukwekkende VPN-service die veel te bieden heeft. Ik wil graag enkele belangrijke aspecten benadrukken die in overweging moeten worden genomen bij het afwegen van de kosten van NordVPN.

 • Prijzen: NordVPN’s prijzen zijn concurrerend met andere VPN-providers. Ze bieden diverse abonnementsplannen aan:
 • 1 maand: €9.56
 • 1 jaar: €59.50 (€4.96 per maand)
 • 2 jaar: €89.34 (€3.73 per maand)
 • Privacy en beveiliging: NordVPN biedt sterke versleuteling en beschikt over een no-logs beleid, wat betekent dat ze geen gebruikersgegevens opslaan. Hierdoor houd je jouw online activiteiten privé en veilig.
 • Servernetwerk: Met meer dan 5400 servers in 59 landen kan NordVPN een snelle en stabiele verbinding bieden, waardoor je eenvoudig geografische blokkades kunt omzeilen en toegang krijgt tot jouw favoriete content.
 • Bruikbaarheid: NordVPN is gebruiksvriendelijk en compatibel met meerdere apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Android en iOS. Ook ondersteunen ze tot 6 gelijktijdige verbindingen per account.

Door rekening te houden met deze factoren, ben ik van mening dat NordVPN een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt. Bij het kiezen van een VPN-dienst is het belangrijk om jouw specifieke behoeften en budget in overweging te nemen, maar als het gaat om privacy, veiligheid en onbeperkte toegang tot internet, levert NordVPN zonder twijfel waar voor je geld.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo