NordVPN Opzeggen: Mijn Gids voor Snel en Makkelijk Annuleren

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Het kan zijn dat je nordvpn opzeggen overweegt. NordVPN is een populaire VPN-dienst die door veel mensen wordt gebruikt om hun internetverbinding te beveiligen en hun privacy online te waarborgen. Toch kunnen er verschillende redenen zijn waarom je je abonnement op NordVPN wilt opzeggen, zoals de kosten, de overstap naar een andere VPN-service of simpelweg omdat je het niet langer nodig hebt.

Voordat ik inga op hoe je NordVPN kunt opzeggen, is het belangrijk om te weten wat de gevolgen zijn van het stopzetten van je abonnement. Door NordVPN op te zeggen, verlies je toegang tot de privacy- en beveiligingsfuncties die de service biedt. Dit betekent dat je internetverbinding niet langer wordt beschermd door de versleuteling en het anonieme IP-adres dat de VPN levert, waardoor je kwetsbaarder bent voor online bedreigingen en surveillance.

Geen zorgen, ik ben hier om je te helpen met het opzeggen van je NordVPN-abonnement. In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je dit proces kunt doorlopen en geef ik tips om eventuele problemen te voorkomen. Laten we beginnen met het uitzoeken van de opzegprocedure.

Waarom Kiezen Mensen Voor NordVPN?

Als we het hebben over NordVPN opzeggen, is het belangrijk om eerst te begrijpen waarom mensen überhaupt voor NordVPN kiezen. Daarom geef ik je een overzicht van de meest genoemde redenen.

Een van de grootste aantrekkingskracht van NordVPN is privacybescherming. Door gebruik te maken van sterke encryptie en een strikt geen-logbestandenbeleid, zorgt NordVPN ervoor dat mijn internetactiviteiten privé en veilig blijven. Dit betekent dat niemand kan zien wat ik online doe, inclusief mijn internetprovider, overheid en hackers.

Daarnaast zijn ook snelheid en prestaties belangrijke factoren. NordVPN staat bekend om het leveren van snelle verbindingen en een groot netwerk van servers. Met meer dan 5400 servers in 59 landen, biedt NordVPN ononderbroken streaming en toegang tot inhoud die normaal gesproken geografisch geblokkeerd is. Dit maakt het ideaal voor gebruikers zoals ik die willen genieten van media zonder onderbrekingen en voor zij die online censuur willen omzeilen.

Een ander voordeel van NordVPN is de gebruiksvriendelijkheid. Hun applicaties voor Windows, Mac, iOS en Android zijn eenvoudig en intuïtief. Dit geldt ook voor hun browserextensies. Ik hoef mij geen zorgen te maken over ingewikkelde instellingen om te profiteren van hun diensten. Bovendien ondersteunt NordVPN tot wel 6 apparaten tegelijk op één abonnement, wat betekent dat mijn hele gezin hun apparaten tegelijkertijd kan beschermen.

NordVPN staat niet alleen bekend om zijn uitgebreide functies, maar ook om zijn klantenservice. Met 24/7 live chat support en een uitgebreide online kennisbank kunnen gebruikers, waaronder ikzelf, altijd hulp krijgen bij eventuele problemen of vragen.

Enkele andere kenmerken die NordVPN aantrekkelijk maken, zijn onder andere:

 • Kill Switch: beschermt mij door automatisch mijn internetverbinding te verbreken in geval van een VPN-uitval.
 • Double VPN: biedt een extra beveiligingslaag door mijn internetverkeer via twee servers te versleutelen.
 • CyberSec: blokkeert vermoedelijke phishing-websites, gevaarlijke advertenties en andere cyberbedreigingen.

Nu je weet waarom mensen voor NordVPN kiezen, kunnen we ons beter richten op het opzeggen van een NordVPN-abonnement en wat er bij komt kijken.

Het Proces van NordVPN Opzeggen

Ik ga jullie nu uitleggen hoe je NordVPN kunt opzeggen. Het proces is vrij eenvoudig en bestaat uit een paar stappen die ik hieronder zal opsommen.

NordVPN opzeggen begint met het inloggen op je NordVPN account. Als je bent ingelogd, zie je een overzicht van je accountinformatie. Zoek naar het onderdeel “Mijn abonnement” en klik op “Abonnement opzeggen”.

Hierna wordt je gevraagd waarom je hebt besloten om je NordVPN abonnement op te zeggen. Het bedrijf is geïnteresseerd in feedback en gebruikt dit om haar diensten te verbeteren. Je bent echter niet verplicht om een reden op te geven, en je kunt gewoon kiezen voor de optie “Anders, geen opmerkingen”. Na het selecteren van een reden, klik je op “Doorgaan”.

In dit stadium zal NordVPN je waarschijnlijk een speciale aanbieding presenteren, gericht op het behouden van jou als klant. Dit kan bijvoorbeeld een aanzienlijke korting op een verlenging van je abonnement zijn. Als je toch besluit om te blijven, kun je de aanbieding accepteren. Als je je abonnement alsnog wilt opzeggen, klik je gewoon op “Mijn abonnement opzeggen”.

Ten slotte zul je moeten bevestigen dat je je abonnement echt wilt opzeggen. Klik simpelweg op de knop “Ja, mijn abonnement opzeggen” die verschijnt. Je ontvangt dan een e-mail ter bevestiging van je opzegging.

Het is belangrijk te vermelden dat NordVPN een terugbetalingsbeleid van 30 dagen biedt. Mocht je tijdens deze periode besluiten dat je NordVPN niet wilt blijven gebruiken, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Neem hiervoor contact op met hun klantenservice.

Dus, het opzeggen van een NordVPN abonnement omvat de volgende stappen:

 • Inloggen op je NordVPN account
 • Ga naar “Mijn abonnement” en klik op “Abonnement opzeggen”
 • Geef een reden (optioneel) en klik op “Doorgaan”
 • Sla eventuele aanbiedingen over en klik op “Mijn abonnement opzeggen”
 • Bevestig de opzegging door op “Ja, mijn abonnement opzeggen” te klikken

Nu je weet hoe je NordVPN kunt opzeggen, hoef je je geen zorgen te maken over langdurige contracten of overbodige kosten. Neem echter de tijd om te bepalen of NordVPN de juiste keuze is, aangezien het bedrijf geregeld speciale aanbiedingen en kortingen biedt die voor veel mensen interessant kunnen zijn.

Opzeggingsbeleid van NordVPN

Als gebruiker van NordVPN is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het opzeggingsbeleid. In dit artikel zal ik de verschillende aspecten van het opzeggingsbeleid bespreken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten als je besluit je abonnement te beëindigen.

Allereerst biedt NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie. Dit betekent dat als je binnen 30 dagen na aankoop van je abonnement besluit dat je niet tevreden bent met de dienst, je in aanmerking komt voor volledige terugbetaling. Het is belangrijk te weten dat deze garantie alleen geldt voor nieuwe abonnees.

Om je abonnement op te zeggen, dien je contact op te nemen met de klantenservice van NordVPN. Dit kan via de live chat op hun website of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierbij je gebruikersnaam, het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld en de reden voor opzegging.

De volgende tabel toont de belangrijkste elementen van het opzeggingsbeleid van NordVPN:

OnderdeelBeschrijving
Geld-terug-garantie30 dagen voor nieuwe abonnees
OpzeggenVia live chat of e-mail aan [email protected]
Terugbetaling aanvragenBinnen 30 dagen na aankoop

Wat de automatische verlenging van je NordVPN-abonnement betreft, is het belangrijk om te weten dat deze standaard is ingeschakeld bij het afsluiten van een abonnement. Je kunt dit echter eenvoudig uitschakelen in de ‘Mijn account’-sectie op de NordVPN-website.

Hier zijn de stappen om automatische verlenging uit te schakelen:

 1. Log in op je NordVPN-account op de website
 2. Navigeer naar ‘Mijn account’
 3. Zoek naar het gedeelte ‘Automatisch verlengen’ en klik op ‘Uitschakelen’

Naast de 30-dagen geld-terug-garantie, hanteert NordVPN ook een strikte no-logs policy. Dit betekent dat ze je online activiteit niet volgen of opslaan, wat extra gemoedsrust biedt als je besluit je abonnement op te zeggen.

Tot slot is het goed om te weten dat NordVPN vaak speciale aanbiedingen heeft, waarmee je van extra korting op je abonnement kunt profiteren. Houd dus de NordVPN-website en nieuwsbrieven in de gaten om op de hoogte te blijven van mogelijke kortingsacties.

Afmelden via de NordVPN-website

Om NordVPN op te zeggen, is het belangrijk te weten hoe je dat via hun website kunt doen. In deze sectie leg ik stap voor stap uit hoe je NordVPN kunt opzeggen, zodat je er zeker van bent dat het proces soepel en efficiënt verloopt.

Allereerst dien je naar de NordVPN-website te gaan en in te loggen op je account. Hier vind je het tabblad ‘Account’ of ‘Mijn account’ in de rechterbovenhoek van de pagina, klik hierop om je accountgegevens te bekijken.

Vervolgens zie je een overzicht van je accountdetails en de opties voor het beheren van je abonnement. Zoek naar een knop met de tekst ‘Opzeggen’ of ‘Abonnement annuleren’. Deze knop bevindt zich meestal onder de sectie ‘Abonnementsgegevens’ of in de zijbalk van je accountpagina. Klik op deze knop om het opzeggingsproces te starten.

Bij het annuleren van je abonnement, kan NordVPN je vragen om de reden voor de opzegging. Dit is vaak een optionele stap, maar het kan nuttig zijn om feedback te geven. Kies de meest relevante reden uit de beschikbare opties of voer een aangepaste reden in.

Daarna krijg je mogelijk een aantal aanbiedingen of kortingen aangeboden als laatste poging om je als klant te behouden. Mocht je toch willen opzeggen, blijf dan vastberaden en klik op ‘Doorgaan met opzeggen’ of een vergelijkbare knop.

Tot slot zal NordVPN je vragen om je opzegging te bevestigen. Dit is een belangrijke stap om er zeker van te zijn dat de opzegging succesvol wordt verwerkt. Klik op de knop ‘Opzegging bevestigen’ of een vergelijkbare optie om het proces te voltooien.

Na het bevestigen van de opzegging, ontvang je meestal een e-mail ter bevestiging. Bewaar deze e-mail voor je administratie, mochten er vragen of problemen ontstaan met betrekking tot de opzegging.

Hier nog even een korte samenvatting van de stappen:

 1. Ga naar de NordVPN-website en log in op je account
 2. Klik op het tabblad ‘Account’ of ‘Mijn account’
 3. Zoek naar de knop ‘Opzeggen’ of ‘Abonnement annuleren’ en klik hierop
 4. Kies een reden voor de opzegging (optioneel)
 5. Ga door het aanbod van kortingen of incentives, indien van toepassing
 6. Bevestig de opzegging en bewaar de e-mail ter bevestiging

Door deze stappen te volgen, kun je eenvoudig je NordVPN-abonnement opzeggen via hun website.

Afmelden via Apple App Store

Het opzeggen van je NordVPN abonnement kan soms lastig zijn. Maar maak je geen zorgen, ik ga je helpen om het afmeldingsproces via de Apple App Store soepel te laten verlopen. Volg simpelweg de onderstaande stappen:

 1. Open eerst de App Store op je Apple apparaat.
 2. Tik op je profielfoto in de rechterbovenhoek van het scherm, dit opent je accountpagina.
 3. Selecteer vervolgens ‘Abonnementen’.
 4. In de lijst met abonnementen vind je NordVPN. Tik hierop om de details te bekijken.
 5. Kies ten slotte voor ‘Abonnement opzeggen’ of ‘Annuleer abonnement’. Bevestig je keuze in het pop-upvenster.

Zodra deze stappen zijn voltooid, wordt je NordVPN abonnement geannuleerd. Het is belangrijk te weten dat:

 • Je toegang tot de dienst behoudt tot het einde van de lopende factureringsperiode.
 • De annulering niet van invloed is op reeds betaalde factureringsperioden.

Afhankelijk van de reden waarom je NordVPN wilt opzeggen, kunnen er alternatieven zijn die je misschien wilt overwegen. Bijvoorbeeld:

 • Tijdelijke onderbreking: Als je NordVPN slechts tijdelijk wilt onderbreken, kun je de automatische verlenging uitschakelen in plaats van het abonnement te annuleren. Hierdoor eindigt je huidige abonnement na je huidige factureringscyclus en wordt het niet automatisch verlengd.
 • Technische problemen: Als je problemen ondervindt bij het gebruik van NordVPN, probeer dan eerst contact op te nemen met de klantenservice. Zij kunnen je mogelijk helpen om eventuele problemen op te lossen of zelfs een geschikter abonnement aan te bevelen.

Het is ook vermeldenswaard dat, naast de bovengenoemde stappen, je mogelijk persoonlijke gegevens moet verwijderen die zijn gekoppeld aan je NordVPN-account. Doe dit door in te loggen op de NordVPN-website, naar het gedeelte ‘Account’ te navigeren en de optie ‘Persoonlijke gegevens verwijderen’ te selecteren.

Succes met het opzeggen van je NordVPN abonnement via de Apple App Store! Vergeet niet dat je altijd opnieuw kunt abonneren als je in de toekomst besluit dat je NordVPN opnieuw wilt gaan gebruiken.

Afmelden via Google Play Store

Wat ik gemerkt heb bij het opzeggen van NordVPN, is dat er verschillende manieren zijn om dit te doen. Als je NordVPN via de Google Play Store hebt aangeschaft, kun je het abonnement eenvoudig opzeggen met behulp van de volgende stappen:

 1. Open de Google Play Store op je Android-toestel
 2. Klik op Menu in de linkerbovenhoek (de drie streepjes)
 3. Ga naar Abonnementen om het overzicht van je actieve abonnementen te bekijken
 4. Zoek naar NordVPN en klik op Beheren
 5. Selecteer Abonnement opzeggen en volg de instructies

Het is belangrijk om te weten dat het opzeggen van je abonnement niet meteen resulteert in het verwijderen van de NordVPN-app. De app blijft gewoon op je apparaat staan, maar je kunt ‘m na de vervaldatum van je abonnement niet meer gebruiken zonder opnieuw te betalen.

Om jou een idee te geven, heb ik een samenvatting gemaakt in de vorm van een tabel:

StapInstructie
1Open de Google Play Store
2Klik op Menu
3Ga naar Abonnementen
4Zoek naar NordVPN en klik op Beheren
5Selecteer Abonnement opzeggen

Bij het opzeggen van je NordVPN-abonnement moet je rekening houden met enkele zaken:

 • Restitutie: NordVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie. Ben je niet tevreden binnen 30 dagen na aankoop, dan kun je je geld terugkrijgen
 • Automatische verlenging: Zorg ervoor dat je je abonnement opzegt vóór de vervaldatum om verdere betalingen te voorkomen
 • Opzegtermijn: Het is verstandig om je abonnement ruim voor de vervaldatum op te zeggen, om eventuele onduidelijkheden te voorkomen

Enkele nuttige feiten over NordVPN-abonnementen zijn:

 • NordVPN biedt abonnementen aan voor zowel mobiele apparaten (Android en iOS) als desktops (Windows, Mac, Linux)
 • Er zijn meer dan 14 miljoen gebruikers wereldwijd
 • NordVPN heeft servers in 59 landen

Samenvattend, als je NordVPN via de Google Play Store hebt aangeschaft, is het proces om het abonnement op te zeggen vrij eenvoudig en snel. Zorg er wel voor dat je je bewust bent van eventuele voorwaarden zoals de geld-terug-garantie en opzegtermijn.

Contact opnemen met Klantenservice

Wanneer je overweegt om je NordVPN abonnement op te zeggen, is het belangrijk om contact op te nemen met de klantenservice. De medewerkers van NordVPN zijn erg behulpzaam en kunnen je bijstaan bij het opzeggen of eventuele problemen oplossen. Hieronder staan enkele manieren om contact op te nemen met de klantenservice van NordVPN:

 • Live chat: NordVPN biedt 24/7 live chatondersteuning aan. Ga naar hun website en klik op het chatpictogram rechtsonder in de hoek.
 • E-mail: Je kunt ook contact opnemen via e-mail. Stuur je vragen of opmerkingen naar [email protected]. Ze doen hun best om binnen 48 uur te reageren.
 • Helpcentrum: Het Helpcentrum van NordVPN biedt veel informatie over hun product. Als je problemen ondervindt met de VPN verbinding, kan je dit eerst raadplegen voordat je contact opneemt met de klantenservice.
 • Telefonisch: Hoewel NordVPN géén telefonische ondersteuning biedt, is het belangrijk om te weten voor het geval je zou willen bellen.

Ter voorbereiding op het gesprek met de klantenservice is het handig om enkele gegevens bij de hand te hebben:

 • Je NordVPN accountgegevens, zoals het e-mailadres waarmee je geregistreerd staat.
 • Eventuele aankoopbewijzen indien je deze hebt.
 • Een beschrijving van het probleem dat je ondervindt of de reden waarom je wilt opzeggen.

Wanneer je in contact komt met een NordVPN medewerker, zullen ze eerst proberen om je probleem op te lossen voordat ze je helpen met het opzeggen van je abonnement. Als je nog steeds vastbesloten bent om op te zeggen, volg dan de instructies die je van de medewerker krijgt.

Mocht je uiteindelijk besluiten om NordVPN op te zeggen, houd dan rekening met de 30-dagen geld-terug-garantie. Als je besluit op te zeggen binnen 30 dagen na je eerste aankoop, kun je een volledige terugbetaling krijgen.

Nu weet je hoe je contact kunt opnemen met de klantenservice van NordVPN en wat je kunt verwachten wanneer je je abonnement wilt opzeggen. Vergeet niet om alle relevante gegevens bij de hand te hebben om het proces soepel te laten verlopen.

Veelgestelde Vragen over NordVPN Opzeggen

Als je overweegt om je NordVPN-abonnement op te zeggen, heb je misschien enkele vragen. Ik zal de meest voorkomende vragen bespreken en hopelijk je zorgen wegnemen.

Hoe kan ik mijn NordVPN-abonnement opzeggen?

Het opzeggen van je NordVPN-abonnement is vrij eenvoudig:

 1. Log in op je Nord-account op de NordVPN-website.
 2. Ga naar het gedeelte ‘Abonnement’.
 3. Klik op ‘Automatische verlenging uitzetten’ en bevestig je keuze.

Krijg ik een terugbetaling als ik mijn abonnement opzeg?

NordVPN biedt een 30-dagen geld-terug-garantie voor nieuwe klanten. Als je besluit om je abonnement binnen deze periode op te zeggen, kun je een terugbetaling aanvragen. Dit doe je door contact op te nemen met de klantenservice via een supportticket of live-chat. Houd er rekening mee dat deze garantie niet geldt voor abonnementen die langer dan 30 dagen actief zijn.

Wat gebeurt er met mijn account als ik mijn abonnement opzeg?

Na het opzeggen van je NordVPN-abonnement blijft je account actief tot het einde van de huidige factureringsperiode. Na deze periode verlies je toegang tot de VPN-service, maar je account blijft bestaan. Je kunt op elk moment besluiten om een nieuw abonnement te nemen en je account opnieuw te activeren.

Zijn er alternatieven voor NordVPN?

Ja, er zijn veel alternatieven voor NordVPN. Sommige populaire VPN-aanbieders zijn:

Deze providers bieden vergelijkbare functies en prijzen, maar het is belangrijk om te onderzoeken welk alternatief het beste bij je past.

Zijn er gevolgen voor het opzeggen van mijn NordVPN-abonnement?

Het opzeggen van je NordVPN-abonnement betekent dat je de voordelen van hun VPN-service verliest, zoals:

 • Versleutelde en beveiligde internetverbinding
 • Toegang tot geografisch beperkte inhoud
 • Bescherming tegen hackers en cyberaanvallen

Het is essentieel om te bepalen of je andere beveiligingsmaatregelen hebt om deze risico’s na het opzeggen van je abonnement aan te pakken.

Ik hoop dat dit enkele van je vragen heeft beantwoord over het opzeggen van NordVPN. Overweeg zorgvuldig je beslissing en wees je bewust van de voor- en nadelen van het opzeggen van je abonnement.

Alternatieven voor NordVPN

Hoewel NordVPN een populaire en gerespecteerde VPN-dienst is, bestaan er andere VPN-alternatieven die je in overweging kunt nemen als je besluit om NordVPN op te zeggen. In dit gedeelte bespreek ik enkele van de beste opties waaruit je kunt kiezen op basis van prijs, functies en betrouwbaarheid.

 1. ExpressVPN: ExpressVPN staat bekend om zijn uitstekende snelheden, hoge mate van betrouwbaarheid en solide beveiliging. ExpressVPN heeft vele servers verdeeld over meer dan 90 landen. Het gebruikt krachtige AES-256-bit versleuteling en bevat een strikt geen-logbestandenbeleid om je privacy te waarborgen. Het is een geweldige optie voor streamen, torrenting en omzeilen van geografische beperkingen. Het is wat duurder dan NordVPN, maar het is het geld zeker waard voor de prestaties en functies die het levert.
 2. Surfshark: Surfshark is een relatief nieuwkomer in de wereld van VPN’s, maar heeft zichzelf snel naar voren geschoven door indrukwekkende functies en concurrerende prijzen aan te bieden. Het biedt meer dan 3200 servers in 65 landen, heeft uitstekende snelheden en een gebruiksvriendelijke interface. Surfshark past ook AES-256-bit versleuteling toe en heeft een strikt geen-logbestandenbeleid. Een uniek kenmerk dat het biedt, is onbeperkte gelijktijdige verbindingen, waardoor je al je apparaten tegelijkertijd kunt beschermen.
 3. CyberGhost: CyberGhost is een andere populaire VPN-dienst met een aanzienlijk aantal servers, namelijk meer dan 6500 in meer dan 80 landen. CyberGhost staat bekend om zijn gemakkelijke installatie en gebruik. Het biedt verschillende optimalisaties voor streamen, torrenting en extra beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbeveiliging en kill switch. CyberGhost hanteert ook een duidelijk geen-logbestandenbeleid en past AES-256-bit versleuteling toe voor een sterke bescherming. Deze VPN is redelijk geprijsd en biedt geregeld promoties voor nieuwe klanten.

Hier is een korte vergelijkingstabel van de drie alternatieven:

VPN-dienstAantal serversLandenVersleutelingLogbestandenbeleidPrijs per maand
ExpressVPN3000+90+AES-256-bitGeen logs€6,67 – €12,95
Surfshark3200+65AES-256-bitGeen logs€2,49 – €10,99
CyberGhost6500+80+AES-256-bitGeen logs€2,25 – €11,99

Natuurlijk zijn dit slechts enkele van de vele VPN-diensten die er bestaan. Het is belangrijk om je opties te onderzoeken op basis van je behoeften en om reviews en testresultaten van onafhankelijke partijen te raadplegen alvorens een beslissing te nemen. In ieder geval zijn deze drie opties solide alternatieven voor NordVPN die je zeker in overweging kunt nemen.

Slotgedachten Over NordVPN Opzeggen

Na veel onderzoek en ervaring wil ik enkele slotgedachten delen over het opzeggen van NordVPN. Allereerst is het belangrijk te weten dat het opzeggen van je abonnement eenvoudig en snel kan gebeuren.

Er zijn verschillende manieren om je NordVPN-abonnement op te zeggen. Hier zijn de meest gebruikte methoden:

 • Via de NordVPN-website
 • Via de klantenservice van NordVPN
 • Via de app store waar je NordVPN hebt gekocht (bijvoorbeeld Google Play Store of Apple App Store)
MethodeBeschrijving
NordVPN-websiteBezoek de website en volg de instructies om je abonnement op te zeggen
KlantenserviceNeem contact op met de klantenservice om te annuleren
App storeAnnuleer je abonnement direct in de winkel waar je het hebt gekocht

Voordat je besluit om je NordVPN-abonnement op te zeggen, is het verstandig om de voordelen zoals uitstekende beveiliging, veel serverlocaties en snelle verbindingssnelheden mee te wegen die je in geval van opzeggen zult verliezen.

Mocht je echter nog steeds willen opzeggen, onthoud dan dat NordVPN een 30-dagen geld-terug-garantie aanbiedt. Als je binnen deze periode niet tevreden bent met hun diensten, krijg je je geld zonder problemen terug.

Het is belangrijk om goed na te denken over je keuze en alle factoren in overweging te nemen voordat je definitief besluit om NordVPN op te zeggen. Er zijn genoeg alternatieven, maar je moet goed onderzoek doen om er zeker van te zijn dat je weet wat je krijgt en wat je gaat missen.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo