De beste gratis VPN-diensten voor Netflix

Netflix is volgens velen de beste streamingdienst op het web, voornamelijk vanwege het brede aanbod. Je kunt zowel klassieke als nieuwe tv-series en films zien. Netflix produceert zelfs haar eigen content, die de afgelopen jaren echt populair is geworden.

Hoewel Netflix in de meeste landen het populairste alternatief is onder de streamingdiensten, zijn er grote verschillen in de aangeboden inhoud. Er wordt vaak gezegd dat gebruikers van Netflix in de VS toegang hebben tot vijf keer zoveel inhoud als de meeste Europese gebruikers. Dit ondanks het feit dat alle gebruikers ongeveer hetzelfde bedrag per maand betalen voor hun abonnement.

Je bent niet de enige die zich hieraan ergert. Gelukkig is er een oplossing die je voorziet van de nodige technologie om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld het Amerikaanse Netflix-aanbod in Nederland. Deze oplossing is een VPN waarmee je eenvoudigweg verbinding kunt maken met een server in een ander land en daardoor alle geografische beperkingen van de inhoud kunt omzeilen.

Wanneer je bijvoorbeeld verbinding maakt met een Amerikaanse server, herkent Netflix je als een Amerikaanse burger die hun site bezoekt. Hetzelfde geldt als je verbinding maakt met een Britse of Duitse server, waarbij Netflix denkt dat je ze vanuit de betreffende landen bezoekt. Dit zijn de beste Netflix VPN-diensten op dit moment:

Wat is een gratis VPN-dienst?

Een VPN-dienst is een dienst waarmee je verbinding kunt maken met servers over de hele wereld om je oorspronkelijke IP-adres te verbergen. Sommigen doen dit uit anonimiteit, sommigen uit veiligheidsoverwegingen en anderen om de geografische beperkingen, zoals opgelegd door Netflix, te omzeilen.

Maar wat is het verschil tussen een gratis en een betaalde VPN-dienst? Als je op zoek bent naar de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken, dan weet je waarschijnlijk wel dat je aan kwaliteit zal moeten inboeten als je kiest voor volledig gratis diensten. In tegenstelling tot betalende diensten hebben deze vaak datalimieten, minder servers en meestal lagere snelheden.

Of de VPN-diensten er echt in slagen om voorbij de VPN-blokkering van Netflix te komen, die werd ingevoerd om het gebruik van VPN-diensten tegen te gaan, kan niet helemaal bevestigd worden. Sommige volledig gratis VPN-diensten werken met Netflix, maar meestal pas na vele pogingen. Toch is het de moeite waard om te vermelden dat deze diensten per slot van rekening gratis zijn en dus zonder risico’s.

Een volledig gratis VPN-dienst is een geweldige manier om de technologie te testen, en als je de dienst goed vindt, kun je ervoor kiezen om je te abonneren bij een betaalde aanbieder. Er zijn ook veel opties die in de praktijk gratis zijn, bijvoorbeeld door middel van proefperiodes en geld-terug-garanties. Hoewel deze niet voor altijd gratis zijn, zijn het meestal betere opties dan volledig gratis VPN-diensten, omdat de proefperiode en de geld-terug-garantie meestal zonder beperkingen kunnen worden gebruikt.

De beste gratis VPN-diensten voor Netflix

Hoewel sommige VPN-diensten volledig gratis kunnen zijn, kun je vaak door de databeperkingen slechts een uurtje gebruik maken van de dienst om Netflix te streamen. De beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken zijn daarom meestal de reguliere betaalde VPN-diensten met proefperiodes en geld-terug-garantie, aangezien je de mogelijkheid hebt om de dienst enkele dagen of zelfs een maand zonder beperkingen te gebruiken.

ExpressVPN

ExpressVPN is niet volledig gratis, maar is nog steeds de beste VPN-dienst die we ooit voor Netflix hebben gebruikt.

ExpressVPN is niet volledig gratis, maar is nog steeds de beste VPN-dienst die we ooit voor Netflix hebben gebruikt.

Bij het zoeken naar de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken, is het belangrijk om de opties te kiezen die daadwerkelijk met de streamingdienst werken. ExpressVPN is een van de weinige VPN-diensten die er altijd in slaagt om toegang tot Netflix te verkrijgen en de VPN-blokkering van Netflix te omzeilen.

Of je nu toegang wilt tot de Amerikaanse versie van Netflix vanwege het feit dat er meer content wordt aangeboden of omdat je in het buitenland naar bijvoorbeeld Ziggo.go wilt kijken, ExpressVPN is met zijn 3.000 servers wereldwijd de perfecte oplossing. Deze zijn beschikbaar in 94 landen, waardoor je verbinding kunt maken met een grote verscheidenheid aan servers en zo toegang hebt tot het volledige Netflix-aanbod.

Het is het vermelden waard dat je met ExpressVPN niet alleen Netflix-blokkering en toegang tot inhoud kunt omzeilen, maar dat je dit ook doet zonder aan kwaliteit in te boeten. Of het nu gaat om stabiliteit of snelheid, je kunt altijd vertrouwen op ExpressVPN. Het grote aantal servers over de hele wereld voorkomt dat ze overvol zijn, en er zijn altijd andere servers beschikbaar als er een server uitvalt.

ExpressVPN is een betaalde VPN-dienst. Maar als je op zoek bent naar de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken, dan is ExpressVPN met zijn 30-dagen geld-terug-garantie echt een goed alternatief. Als je niet tevreden bent met de dienst of deze niet meer nodig hebt, kun je gewoon zonder opgaaf van reden het geld terugvragen. Maar het is behoorlijk onwaarschijnlijk dat je dat gaat doet, gezien de kwaliteit!

NordVPN

NordVPN werkt goed samen met Netflix en biedt een 30-dagen geld-terug-garantie.

NordVPN werkt goed samen met Netflix en biedt een 30-dagen geld-terug-garantie.

NordVPN is net als ExpressVPN ook een betaalde VPN-dienst, en biedt eveneens een geld-terug-garantie. NordVPN staat erom bekend dat het de Netflix-blokkade kan omzeilen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit. Met servers over de hele wereld en hoge snelheden is deze dienst een veilige keuze voor iedereen die naar het Amerikaanse Netflix in Nederland wil kijken.

Een van de grootste voordelen van NordVPN is hun enorme servernetwerk, dat bestaat uit meer dan 5.500 servers. Deze zijn te vinden in meer dan 60 verschillende landen en omvatten alle belangrijke regio’s. Hoewel NordVPN veel servers aanbiedt, heeft dit geen enkele invloed op de kwaliteit. Sterker nog, hun servers behoren tot de absolute snelste op de markt, waardoor je een betere streamervaring krijgt.

Om Netflix-films in HD te streamen, heb je een VPN-dienst nodig die een stabiele verbinding en hoge snelheden kan bieden. Het is niet genoeg om alleen de geografische beperkingen te omzeilen. Met zijn supersnelle servers behoort NordVPN tot de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken en biedt het een geweldige streaming-ervaring.

Houd er echter rekening mee dat NordVPN in de praktijk alleen gratis is als je het geld terugvraagt. De geld-terug-garantie is 30 dagen geldig, dus je hebt voldoende tijd om te genieten van kwaliteitsvolle inhoud zonder enig risico te nemen. Gedurende deze 30 dagen krijg je alle voordelen die bij de betaalde versie horen, wat betekent dat je onbeperkt gebruik kunt maken van de service en dat je, als je je abonnement wilt opzeggen, dit op elk gewenst moment binnen 30 dagen kunt doen.

Zenmate

ZenMate is 7 dagen gratis. Netflix werkte zeer goed met deze dienst.

ZenMate is 7 dagen gratis. Netflix werkte zeer goed met deze dienst.

Hoewel ZenMate eigenlijk een betaalde VPN-dienst is, verschilt het van de twee bovenstaande diensten. Zenmate biedt een gratis proefperiode aan die verschilt van de geld-terug-garantie omdat je niet hoeft te betalen om gebruik te maken van de dienst. De proefperiode geeft je toegang tot supersnelle servers bij Zenmate, waardoor het een van de beste gratis VPN-diensten is die met Netflix werken.

Met zijn kwaliteitsservers in meer dan 30 landen, waaronder de belangrijkste landen voor het Netflix-aanbod, is Zenmate een veilige keuze. Hiermee kun je eenvoudigweg verbinding maken met elk land en toegang krijgen tot het Netflix-aanbod in dat land. Zenmate staat erom bekend de VPN-blokkade van Netflix steeds weer te kunnen omzeilen.

Naast het omzeilen van geo- en VPN-blokkades biedt Zenmate ook stabiele en snelle servers. Veel VPN-diensten, vooral gratis diensten, hebben de neiging om niet te werken. Hoewel sommige volledig gratis VPN-diensten het geluk kunnen hebben om af en toe de Netflix-blokkade te omzeilen, gaat dit vaak ten koste van de kwaliteit en snelheid. Zenmate, aan de andere kant, zorgt voor een goede streamervaring.

Hun gratis proefperiode duurt 7 dagen. Dit is behoorlijk kort in vergelijking met de geld-terug-garantie van de bovenstaande VPN-diensten. Aan de andere kant hoef je niet te betalen en zijn er geen verplichtingen die met de proefperiode gepaard gaan. Zenmate geeft je volledige toegang tot de dienst tijdens de proefperiode, waardoor het een van de beste gratis VPN-diensten is die met Netflix werken.

Trust.Zone

Trust.Zone heeft een proefperiode van 3 dagen.

Trust.Zone heeft een proefperiode van 3 dagen.

Als het gaat om gratis proefperiodes, is Trust.Zone een andere geweldige optie. Sommigen beweren dat deze proefperiode te kort is om te worden beschouwd als een gratis VPN-dienst, maar het kan nog steeds worden gebruikt voor specifieke doeleinden of voor eenmalig gebruik. Met zijn supersnelle servers over de hele wereld is Trust.Zone zelfs met zijn kortere proefperiode een geweldig alternatief.

Deze VPN-dienst biedt in totaal 160 snelle servers in 87 verschillende landen. Als je op zoek bent naar de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken, dan is de gratis proefperiode van Trust.Zone een goede optie. Je kunt verbinding maken met verschillende landen en zo de geo-blokkering van Netflix in die landen omzeilen.

Trust.Zone biedt ook een hele goede streamingervaring. De servers zijn niet alleen snel, maar ook stabiel en betrouwbaar. Zelfs als een server niet meer werkt, heb je een grote keuze aan andere beschikbare servers waarmee je snel verbinding kunt maken. Bij het zoeken naar de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werken, is een goede streamingervaring een van de belangrijkste punten, en Trust.Zone is daar goed in.

Een proefperiode van 3 dagen is weliswaar vrij kort, maar toch gratis en zonder enige verplichting. Je kunt Trust.Zone gebruiken om het Amerikaanse Netflix te bekijken of elk ander land dat je verkiest. Een goed alternatief is om de proefperiode te gebruiken om een langverwachte film of tv-serie op Netflix gratis te bekijken.

Windscribe

Windscribe heeft een volledig gratis versie, maar heeft een datalimiet van 10 GB per maand.

Windscribe heeft een volledig gratis versie, maar heeft een datalimiet van 10 GB per maand.

Van de VPN-diensten die wij hier aanbevelen, is Windscribe de enige met een volledig gratis versie. Hoewel de dienst ook een betaalde versie heeft, raden wij alleen hun gratis versie aan. Dit is een van de beste gratis VPN-diensten die met Netflix werkt. Er zijn zowel voordelen als beperkingen aan het gebruik van de gratis versie van Windscribe.

In tegenstelling tot veel andere gratis VPN-diensten, geeft de gratis versie van Windscribe je daadwerkelijk toegang tot een groot aantal servers. Je kunt verbinding maken met tien verschillende landen, waaronder bijvoorbeeld de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Dit zijn de beste landen als het gaat om het Netflix-aanbod.

Als volledig gratis versie heeft het helaas een aantal beperkingen. Zo is het bijvoorbeeld verre van gegarandeerd dat het voorbij de VPN-blokkade van Netflix komt. Zelfs veel betaalde VPN-diensten kunnen dit niet, dus het is zeldzaam dat gratis VPN-diensten dit kunnen omzeilen. Bovendien heeft Windscribe een limiet van 2 GB aan dataverkeer per maand voor gratis gebruikers, met de mogelijkheid om dit te verhogen naar 10 GB als je een e-mailadres achterlaat. Dit is meestal genoeg voor een paar uur streaming.

Ondanks de beperkingen moet worden opgemerkt dat Windscribe een volledig gratis versie aanbiedt. Natuurlijk betekent een gratis dienst dat je op enkele dingen moet inboeten, maar Windscribe doet het eigenlijk best goed. Desondanks is het nog steeds een betere optie om gebruik te maken van de gratis periode van een goedkope VPN-service.

Maak gebruik van de gratis periode voor betaalde VPN-diensten

Zoals eerder vermeld zijn veel van de bovengenoemde VPN-diensten niet volledig gratis, maar ze bieden wel alternatieven die ze in de praktijk gratis maken. Of het nu gaat om een gratis proefversie of een geld-terug-garantie, het is aan te raden om gebruik te maken van deze gratis periodes voor betaalde VPN-diensten, aangezien volledig gratis VPN-diensten zelden een goede optie zijn.

Een volledig gratis VPN-dienst komt altijd met beperkingen, en meestal betekenen deze beperkingen dat gratis VPN-diensten slechts enkele uren kunnen worden gebruikt. Bovendien zijn slechts weinig diensten in staat om de Netflix VPN-blokkade te omzeilen. Naast deze twee aspecten zijn ook stabiliteit en snelheid belangrijke factoren.

In de praktijk kun je een betaalde VPN-dienst gratis gebruiken door middel van gratis proefperiodes en geld-terug-garanties. Deze twee opties geven je volledige toegang tot enkele van de beste diensten op de markt, en zodra de gratis proefperiode is verstreken, kun je kiezen of je de dienst blijft gebruiken. Het is immers niet optimaal om steeds van VPN-dienst te veranderen.

De VPN-blokkade van Netflix

Als je dit onderstaande bericht ziet, betekent dit dat Netflix heeft gedetecteerd dat je een VPN-dienst gebruikt.

De beruchte VPN-blokkade van Netflix voorkomt dat je een VPN-dienst kunt gebruiken om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld het Amerikaanse Netflix-aanbod in Nederland. Deze blokkade is ingevoerd om fabrikanten en netwerken te beschermen. Het slot detecteert specifieke IP-adressen die vermoedelijk tot een VPN-dienst behoren.

Helaas worden de meeste IP-adressen die door gratis VPN-diensten worden aangeboden, op de zwarte lijst gezet, simpelweg omdat zoveel mensen de gratis VPN-diensten aan het testen zijn. Aangezien deze op de zwarte lijst komen te staan, en doordat de gratis VPN-diensten niet genoeg middelen hebben om hun aanbod van IP-adressen voortdurend te vernieuwen, is het meestal niet mogelijk om vanuit Nederland naar de Amerikaanse Netflix te kunnen kijken.

Bekijk gratis Netflix in andere landen

Netflix biedt een grote verscheidenheid aan content, en met een VPN-oplossing kun je zonder extra kosten alle content bekijken. Het enige wat je hoeft te doen is een abonnement te kopen waar je woont. Er zijn ook gratis VPN-oplossingen, met name met gratis test- en terugbetalingsgaranties voor enkele van de beste diensten op de markt.

Deze opties zijn geweldig omdat ze je toegang geven tot enkele van de beste diensten. Dit betekent hoge snelheden en een goede selectie van servers. Het belangrijkste is echter dat het lukt om toegang te krijgen tot Netflix en voorbij de VPN-blokkade te komen, en dat het volledig gratis is!

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo