VPNexpert

SlickVPN Ervaringen

8.0/10

SlickVPN scoort hoog op veel punten en is een dienst die zich uitstrekt over een breed scala aan functies.

Wat we goed vinden aan SlickVPN:

 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Snelle servers
 • Flexibele abonnementen
 • Laagste prijs:

  $4 / maand

  Werkt met:

  Videoland Ziggo AppleTV Disney+ Netflix

  SlickVPN werd in 2014 in de VS opgericht en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de betere VPN-diensten in de markt. Een van de grootste voordelen van SlickVPN is dat het zich uitstrekt over het overgrote deel van de categorieën binnen de VPN-markt, waardoor je het maximale uit je mogelijkheden kunt halen.

  Ze hebben ook snelle servers verspreid over de hele wereld, evenals goede voorwaarden voor het beschermen van je privacy en online veiligheid. De service is ook gebruiksvriendelijk, of je nu geo-blokkering wilt omzeilen of gewoon je IP-adres voor een korte periode wilt verbergen. SlickVPN geeft je veel van het beste dat VPN-diensten te bieden hebben.

  • $4 per maand
  • 60% korting
  • 30 dagen geld terug garantie

  Anonimiteit en veiligheid

  Het voelt al snel alsof we geen privacy meer hebben op het internet. Websites en derden kunnen je volgen met behulp van je IP-adres, en veel online mensen weten meer over jou dan je eigen familie. Met SlickVPN daarentegen kan je anoniem op het internet surfen, zodat niemand inzicht krijgt in wat je online doet.

  Dit is dezelfde VPN-technologie waarmee bijna alle andere VPN-aanbieders werken, maar er zijn verschillen. De vestigingsplaats van de VPN-diensten is vaak van belang. SlickVPN bevindt zich in de VS en niet in de EU-zone. In het laatste geval zijn de eisen voor gegevensopslag streng, terwijl SlickVPN je activiteiten niet opslaat via hun servers.

  Ook ben je ervan verzekerd dat je informatie en online communicatie beveiligd is via SlickVPN, aangezien de dienst bekend staat om zijn hoge versleutelingsniveau. Het Amerikaanse leger werkt met 256-bit versleuteling, en het is ook deze versleuteling die SlickVPN gebruikt om haar klanten volledige veiligheid te bieden.

  Servers

  Beschikbare servers zijn zeer belangrijk geworden voor VPN-diensten. Vroeger was het bijna alleen anonimiteit en veiligheid waar mensen om gaven, maar vandaag de dag zijn de servers snel en van een zodanige kwaliteit dat ze geo-blokkeringen kunnen verwijderen. Ook moeten de servers zich in de juiste landen bevinden om dit laatste uit te voeren.

  SlickVPN biedt meer dan 150 servers in meer dan 40 landen. Het zijn er niet zo veel als enkele van de grootste diensten, maar aan de andere kant zijn ze wel van hoge kwaliteit, evenals het feit dat de servers minder overvol zijn dan veel van de concurrenten. Dit zorgt voor een goede stabiliteit.

  Mocht één van de servers stoppen met werken, dan kan je snel van server wisselen. Ook is het vermeldenswaard dat SlickVPN servers heeft in veel grote landen, waaronder de Verenigde Staten, Canada, Australië en verschillende andere landen die geweldige inhoud bieden, evenals kwaliteitsservers.

  Snelheid

  SlickVPN’s website

  Misschien is een kleine snelheidsvermindering niet zo vervelend als je gewoon op het web surft, maar als je aan het streamen en spelen bent, dan is snelheid erg belangrijk. De meeste mensen die een VPN gebruiken begrijpen dat wanneer het verkeer via een extra server wordt geleid, je ook wat snelheid verliest, maar SlickVPN beperkt dit.

  In feite, als je veel gegevens per maand gebruikt, heb je vaak een snellere verbinding via SlickVPN. Dit komt omdat sommige internet serviceproviders je netwerk vertragen als je een bepaald punt bereikt. Omdat SlickVPN je zonder beperkingen door servers leidt, heb je altijd een hoge snelheid.

  Dit is vooral handig als je bijvoorbeeld je favoriete serie in HD gaat streamen of een belangrijke ronde gaat spelen tijdens een videogame. Veel mensen zijn gewend om in te leveren bij het gebruik van VPN, waarbij de snelheid afneemt en streaming enkele onderbrekingen ondervindt. Met SlickVPN hoef je je hier echter geen zorgen over te maken.

  Gebruiksgemak

  Het SlickVPN-programma is zeer gebruiksvriendelijk, maar eigenlijk begint de prettige ervaring al veel eerder. SlickVPN heeft een eenvoudig te navigeren website en het programma is eenvoudig te registreren, downloaden en installeren. Op deze manier kan je snel aan de slag met SlickVPN.

  Elke VPN-dienst biedt vandaag de dag eenvoudige connectiviteit waarbij je nauwelijks meer dan één keer op een land of IP-adres hoeft te klikken. SlickVPN, aan de andere kant, maakt het nog gemakkelijker met eenvoudig te gebruiken menu’s en een eenvoudig programma. Hoewel SlickVPN nog maar 5 jaar oud is, lijkt het erop dat ze uitgebreide ervaring hebben.

  Omzeilen van geo-blokkering

  Naast de toegenomen aandacht voor online anonimiteit, is het zeer waarschijnlijk dat het omzeilen van geo-blokkeringen tot de belangrijkste kenmerken van VPN-diensten behoren. Het verwijderen van een geo-blokkering is iets wat veel VPN-diensten doen, maar als Netflix bepaalde VPN-servers op de zwarte lijst zet, dan blijven alleen de beste over.

  SlickVPN kan je echter voorzien van inhoud op Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, en nog veel meer diensten. Op deze manier kan je het enorme internet gebruiken dat vol mogelijkheden zit. Er zijn immers veel verschillende tv-series en films te zien waar wij Nederlanders anders nooit toegang toe zouden hebben.

  Prijs

  SlickVPN heeft goede prijzen.

  Aangezien veel VPN-diensten zeer gelijkaardige diensten aanbieden, is de prijs van de dienst uiteraard een belangrijk punt om onderscheid te kunnen maken. SlickVPN biedt momenteel 3 verschillende abonnementen. Je kan kiezen tussen 1 maand, 6 maanden of 1 jaar. Dit laatste is ontegensprekelijk de beste optie, aangezien je tot 60% kunt besparen op de maandelijkse kosten.

  Je hoeft slechts 4 dollar per maand te betalen voor een jaarabonnement, waarmee SlickVPN tot de goedkopere diensten in de huidige markt behoort. Bovendien biedt SlickVPN een zeer gunstige 30-dagen geld-terug-garantie. Het lijkt misschien eng om je in te schrijven voor een volledig jaar, maar met een 30 dagen geld-terug-garantie heb je wat extra zekerheid.

  Samenvatting

  SlickVPN scoort hoog op veel punten en ze hebben een uitgebreide service op het gebied van functies. De dienst levert veel snelle servers in landen met een goed aanbod van streamingdiensten. Ook hier blijf je volledig anoniem op het internet. SlickVPN heeft in de loop der jaren haar sporen verdiend.

  • $4 per maand
  • 60% korting
  • 30 dagen geld terug garantie