VPNexpert

ZoogVPN Ervaringen

8.2/10

ZoogVPN is een goedkope VPN-dienst die de meeste functies biedt die je maar kunt bedenken.

Wat we goed vinden aan ZoogVPN:

 • Zeer lage prijs
 • Hoge snelheid
 • Toegang tot Netflix
 • Laagste prijs:

  $1.75 / maand

  Werkt met:

  Videoland Ziggo AppleTV Disney+ Netflix

  Introductie

  ZoogVPN is een VPN-dienst die gevestigd is in een privacy-vriendelijk Griekenland. De dienst biedt anonimiteit, veiligheid, een goede selectie van snelle servers en gebruiksgemak tegen een redelijke prijs. Als je een beginner bent in het gebruik van VPN-diensten, dan bestaat er weinig twijfel dat ZoogVPN een goede start is.

  Het laat je de technologie achter de dienst ook gratis uitproberen, zodat je kunt zien hoe ZoogVPN toegang geeft tot Netflix, of ervoor zorgt dat je niet gevolgd wordt bij een websitebezoek. In deze beoordeling gaan we dieper in op wat ZoogVPN een goede VPN-service maakt.

  • $1.75 per maand
  • 87% korting
  • 7 dagen geld terug garantie

  Anonimiteit en veiligheid

  ZoogVPN is opgericht op het eiland Man, wat betekende dat ze oorspronkelijk onder de Britse wetgeving voor gegevensopslag vielen. Gelukkig heeft de dienst zijn activiteiten verplaatst naar Griekenland, zoals hierboven vermeld, waardoor je privacy bij ZoogVPN vandaag de dag in veel veiligere handen is, aangezien de wetgeving inzake gegevensopslag hier niet zo streng is.

  Hierdoor kan je anoniem surfen met ZoogVPN. Hoewel dit met VPN-diensten vanzelfsprekend zou moeten zijn, zijn er zelfs dure VPN-diensten zonder volledige anonimiteit. ZoogVPN zorgt ervoor dat je anoniem bent wanneer je surft, maar ook wanneer derden of de overheid om gegevens vragen omdat ZoogVPN namelijk geen gegevens bijhoudt.

  ZoogVPN biedt 256-bits versleuteling, wat de standaard is geworden op de markt van VPN-diensten. Je hebt ook protocollen zoals OpenVPN, PPTP, L2TP en meer, waardoor je de flexibiliteit hebt om zelf te kiezen. Als je met ZoogVPN surft, ben en blijf je veilig online.

  Servers

  ZoogVPN biedt meer dan 50 servers in 26 verschillende landen. Toegegeven, dit is niet zo veel in vergelijking met de meest populaire diensten op de markt, maar in ruil daarvoor hanteert ZoogVPN servers van hoge kwaliteit. Op hun pagina’s kan je onder andere zien hoeveel capaciteit er op hun servers wordt gebruikt, en hier zijn de aantallen laag, zodat je een goede ervaring hebt.

  Daarnaast biedt ZoogVPN servers aan in belangrijke landen. Als je bijvoorbeeld Netflix-series in andere landen wilt streamen, dan zijn de servers in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk en andere grote landen belangrijk, omdat Netflix in deze landen veel meer inhoud heeft. Ook zijn er Nederlandse servers, zodat je ook in het buitenland naar Nederlandse TV kunt kijken.

  Een ruime keuze aan kwaliteitsservers zoals ZoogVPN aanbiedt, zorgt ervoor dat je stabiele verbindingen ervaart en dat je er zeker van kunt zijn dat je nooit zonder beschikbare servers komt te staan. Doordat hun servers niet door te veel gebruikers wordt gebruikt, heb je een goede ervaring, en niet in de laatste plaats snelheid.

  Snelheid

  ZoogVPN’s website

  Een veel voorkomend fenomeen van VPN-diensten is dat de verbindingssnelheid trager is. Dit is te wijten aan het feit dat al je activiteiten worden gerouteerd via een extra server. Het hoeft echter niet zo te zijn dat je snelheid afneemt als je gebruik maakt van servers van hoge kwaliteit.

  Zoals gezegd is dit een van de hoogtepunten van ZoogVPN. Snelle verbinding is belangrijk in het algemeen, maar vooral als je gaat gamen of een film gaat kijken. Als je bijvoorbeeld een film wilt bekijken op Netflix die alleen beschikbaar is in de VS, dan wil je natuurlijk dat de Amerikaanse server snel is.

  Hierdoor vermijd je haperingen tijdens de film. Om een optimale online ervaring met VPN te hebben, zijn snelle servers zeer belangrijk, en dit is precies wat ZoogVPN zijn gebruikers biedt.

  Gebruiksgemak

  Je hebt slechts enkele minuten nodig om de website van ZoogVNP te vinden en verbinding te maken met één van hun servers. Registreren, downloaden, installeren en niet in de laatste plaats verbinden zijn allemaal zeer eenvoudige processen met ZoogVPN. Je doet dit allemaal in slechts enkele klikken.

  Vind eenvoudig de UI van het land waarmee je verbinding wilt maken. Kies vervolgens een IP-adres om verbinding te maken, zodat het lijkt alsof je je daar bevindt. Het proces verloopt in enkele seconden, en voor je het weet ben je ingelogd. Nog meer technische aanpassingen zijn eenvoudig te begrijpen.

  Omzeilen van geo-blokkering

  Het omzeilen van de geo-blokkering is belangrijk voor veel gebruikers van VPN-diensten. Dit komt vooral omdat het internet zoveel meer inhoud biedt dan wat hier in Nederland te vinden is. Zoals gezegd heeft Netflix een breed scala aan inhoud in andere landen.

  ZoogVPN geeft je toegang tot Netflix, Hulu, Amazon, HBO en vele andere populaire streamingdiensten in andere landen. In feite heeft de dienst een zeer gunstig overzicht op de website, waar je te allen tijde kunt zien welke servers welke geo-blokkeringen omzeilen.

  Prijs

  ZoogVPN heeft goede prijzen en ook een gratis versie.

  De prijs is ontegensprekelijk een belangrijk punt bij de keuze van een VPN-dienst. Misschien wel het meest van al omdat veel VPN-diensten zo gelijkaardig zijn. ZoogVPN behoort tot de meest betaalbare op de markt en er is ook een gratis VPN versie van de dienst.

  De gratis versie is beperkt tot 3 servers, 1 apparaat, en wordt geleverd met 128-bit versleuteling. Verder is er een limiet van het dataverbruik van 2 GB. Deze versie werkt dus alleen om te testen, maar is niettemin volledig gratis en kan een waardevol inzicht geven in hoe ZoogVPN werkt.

  Als je je dienst wilt upgraden, kan je investeren in een abonnement van 1 maand, 1 jaar en 2 jaar. Net als andere VPN-diensten loont het de moeite om een abonnement te nemen voor een langere periode. Zo kost een 2-jarig abonnement je slechts 1,75 dollar per maand, wat een besparing is van 87% op de oorspronkelijke prijs.

  Samenvatting

  ZoogVPN is een betaalbare VPN-dienst die je kan voorzien van veel van de functies die je zoekt. Met beschermde privacy, 256-bits versleuteling, snelle servers in belangrijke landen en de mogelijkheid om geo-blokkeringen van Netflix te verwijderen, is ZoogVPN een veilige keuze als je volgende VPN-dienst, en dit tegen een recordtarief.

  • $1.75 per maand
  • 87% korting
  • 7 dagen geld terug garantie