VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Bekijk Nederlandse TV in het buitenland

  Advertentiesinfo

  Ziggo.go heeft een groot aanbod van films, series en sport. Of je nu wilt kijken naar de Premier League, de nieuwste serie van Modern Family of een soortgelijke serie wilt bekijken, Ziggo.go is een goede keuze.

  Een groot probleem voor Nederlanders die zich buiten Nederland bevinden is echter dat Ziggo.go, en zoveel andere Nederlandse kanalen in het buitenland geo-geblokkeerd zijn. Dit komt omdat deze streamingdiensten alleen de rechten hebben gekocht om de inhoud binnen de grenzen van Nederland te tonen. Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing voor dit probleem; namelijk het gebruik van een VPN-dienst.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met een VPN-dienst

  Om Nederlandse tv in het buitenland te kunnen kijken heb je een Nederlands IP-adres nodig. Een VPN-dienst is een dienst waarmee je eenvoudig je IP-adres kunt wijzigen. Zodra je een VPN-programma hebt gedownload, hoef je alleen nog maar verbinding te maken met een server in Nederland. Dan krijg je een Nederlands IP-adres en kan je Nederlandse tv bekijken, zoals NPO, RTL en Ziggo.go, alsof je je in Nederland bevindt.

  De beste VPN-dienst om Nederlandse tv in het buitenland te bekijken is ExpressVPN. De dienst is razendsnel en heeft veilige en beveiligde verbindingen. ExpressVPN heeft zijn eigen apps voor PC, iPhone, Android, iPad en dergelijke, zodat je naar Nederlandse televisie op alle apparaten kunt kijken. Hoe Nederlandse tv te kijken met ExpressVPN:

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN
  1. Ga naar de startpagina van ExpressVPN en meld je aan. ExpressVPN kost ongeveer € 5 per maand en is dus erg goedkoop. Je krijgt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie, zodat je de dienst gratis kunt uitproberen voor 30 dagen.
  2. Download de VPN-dienst. Dit is zeer eenvoudig en duurt meestal maar een paar minuten.
  3. Open de applicatie op je apparaat en maak verbinding met een Nederlandse server. Dit duurt slechts een halve minuut.
  4. Nu heb je een Nederlands IP-adres en kan je de inhoud op bijvoorbeeld Ziggo.go streamen alsof je je in Nederland bevindt.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Meer over ExpressVPN

  ExpressVPN wordt door de meesten beschouwd als de beste VPN-dienst die er is. Dit is geen slechte prestatie, want er zijn meer dan 500 VPN-diensten in de wereld. ExpressVPN heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder veel in Nederland.

  ExpressVPN staat ook bekend om zijn extreem snelle en stabiele servers en de topbeveiliging met AES 265-bit encryptie. Dit maakt de service optimaal om bijvoorbeeld Ziggo.go te bekijken in het buitenland.

  Het gebruikersmenu van ExpressVPN is zeer snel en intuïtief, zodat je direct begrijpt hoe het werkt. Ook de registratie, installatie en dergelijke zijn zeer eenvoudig. ExpressVPN biedt apps aan voor allerlei apparaten, zodat je bijvoorbeeld Ziggo.go met ExpressVPN op elk gewenst apparaat kunt bekijken.

  ExpressVPN is een betaalde VPN-dienst. Er zijn gratis VPN-diensten, maar deze werken helaas niet met Ziggo.go. De reden hiervoor is dat de gratis diensten geen servers hebben in Nederland, en de servers zouden in ieder geval te traag en onstabiel zijn geweest om de inhoud zoals die op Ziggo.go te streamen. ExpressVPN heeft redelijke prijzen en biedt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Stap voor stap gids om Nederlandse TV in het buitenland te bekijken

  Het is dus heel gemakkelijk om Ziggo.go en andere Nederlandse kanalen in het buitenland te bekijken met ExpressVPN. Het hele proces duurt normaal niet meer dan 5 minuten. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Ga naar de startpagina van ExpressVPN, registreer je en selecteer het pakket dat je wilt. ExpressVPN heeft een 30-dagen geld-terug-garantie heeft waardoor je de dienst 30 dagen gratis kunt uitproberen.
  2. Download de dienst en maak verbinding met een Nederlandse server.
  3. Ga zoals gebruikelijk naar de website van Ziggo.go en stream nu Ziggo.go met een Nederlands IP-adres.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Zijn er gratis VPN-diensten?

  Natuurlijk willen de meesten liever niet betalen om Ziggo.go en andere Nederlandse kanalen, zoals NPO en RTL in het buitenland te bekijken, en velen vragen ons of je gebruik kunt maken van gratis VPN-diensten. Het antwoord is dat er gratis VPN-diensten zijn, maar deze werken echter relatief slecht met Ziggo.go en andere Nederlandse kanalen.

  In de eerste plaats komt dit doordat de meeste gratis VPN-diensten geen servers hebben in Nederland. Op deze manier kan je geen verbinding maken met een Nederlands IP-adres. Bovendien hebben de meeste gratis diensten een zeer lage snelheid en stabiliteit, wat voor een groot probleem zorgt om bijvoorbeeld Ziggo.go in het buitenland te streamen.

  Veel gratis diensten hebben ook een zeer slechte beveiliging en sommige diensten houden ook je verkeer bij. Dit kan dus een vrij groot veiligheidsprobleem opleveren. Door de vele nadelen raden wij je daarom af om gebruik te maken van gratis diensten. Bovendien zijn de betaalde VPN-diensten zeer goedkoop en kosten ze slechts € 5 of minder per maand.

  Beste VPN-diensten om Ziggo.go te bekijken in het buitenland

  Er bestaan heel wat VPN-diensten. Zoals eerder vermeld, is ExpressVPN de beste VPN-dienst om te kijken naar Ziggo.go, maar er zijn ook andere opties. Hier volgen de top 4 VPN-diensten om Ziggo.go te bekijken:

  ExpressVPN

  ExpressVPN is volgens ons dan ook de beste VPN-dienst om Ziggo.go in het buitenland te bekijken. De dienst heeft 3.000 servers in meer dan 94 landen. Deze servers zijn meestal razendsnel, terwijl de verbinding stabiel en veilig is. ExpressVPN codeert al je verkeer en houdt dit niet bij. De dienst heeft veel servers in Nederland.

  ExpressVPN is een relatief goedkope VPN-dienst en kost slechts € 5 per maand. ExpressVPN heeft ook een 30-dagen geld-terug-garantie waarvan je kan profiteren door alleen maar te zeggen dat je niet tevreden bent met de service. Het gebruiksgemak en de klantenservice zijn ook zeer goed.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN is bijna net zo goed als ExpressVPN als het gaat over het bekijken van Ziggo.go in het buitenland. NordVPN heeft meer dan 6.000 servers in 60 landen en meer dan 60 servers in Nederland. Dit is uiterst belangrijk en zorgt ervoor dat je makkelijk verbinding kan maken met een Nederlands IP-adres. Onze ervaring toont ook dat de servers van NordVPN snel en stabiel zijn. NordVPN hanteert ook een zero-logbeleid en heeft een zeer goede versleutelingsgraad.

  NordVPN kost in feite maar € 3,5 per maand als je je verbindt voor een langere periode. Net als ExpressVPN heeft NordVPN ook een 30-dagen geld-terug-garantie, die je onvoorwaardelijk kunt gebruiken.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met NordVPN

  SurfShark

  SurfShark is een relatief nieuwe VPN-dienst die in 2018 is opgezet. Toch is de dienst nu al vrij goed. SurfShark heeft een aantal goede servers in Nederland waarmee je snel en gemakkelijk Ziggo.go kunt kijken zonder problemen. In totaal biedt SurfShark meer dan 500 servers in meer dan 50 landen.

  SurfShark is een zeer goedkope VPN-dienst en je kan gebruik maken van de dienst voor slechts € 3 per maand. Dit maakt SurfShark een zeer goed alternatief voor degenen die de goedkoopste VPN-dienst willen om naar Ziggo.go in het buitenland te kijken zonder je te ergeren. Als zodanig kunnen wij SurfShark zeker aanbevelen aan veel gebruikers.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met SurfShark

  UltraVPN

  UltraVPN is ook één van de nieuwere VPN-diensten, die het afgelopen jaar is uitgegroeid tot een zeer goede aanbieder. UltraVPN is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt servers in meer dan 50 landen. UltraVPN heeft servers in Nederland. Deze werken ook relatief goed, zodat je ze kunt gebruiken om Ziggo.go volledig probleemloos te bekijken zonder haperingen of vertragingen.

  UltraVPN is ook een zeer goedkope VPN-dienst, die je voor € 3 per maand kunt krijgen als je je abonneert voor een langere periode. UltraVPN biedt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie zodat je gratis gebruik kunt maken van de dienst als je bijvoorbeeld maar een weekje op vakantie gaat.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met UltraVPN

  Samenvatting: Hoe bekijk je Nederlandse tv in het buitenland

  Het is dus heel gemakkelijk om Ziggo.go, NPO, RTL enz. in het buitenland te bekijken met een VPN-dienst. Het enige wat je hoeft te doen is ExpressVPN te downloaden en verbinding te maken met een Nederlandse server, zodat je een Nederlands IP-adres krijgt. Hieronder volgen de stappen:

  1. Ga naar ExpressVPN, registreer je en betaal voor een abonnement.
  2. Download het VPN-programma en maak verbinding met een Nederlandse server.
  3. Ga naar Ziggo.go en kijk hiernaar met een Nederlands IP-adres.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Dan rest het ons alleen nog maar om je veel succes te wensen bij het kijken naar Nederlandse tv buiten Nederland, en we hopen dat je een geweldige vakantie of verblijf in het buitenland hebt. Neem contact met ons op als je vragen of opmerkingen hebt.