VPNexpert

Seed4.me Ervaringen

8.0/10

Seed4.Me helpt je om anoniem te zijn, extra beveiliging te hebben of geo-blokkering te verwijderen.

Wat we goed vinden aan Seed4.me:

 • Redelijke kwaliteitsservice
 • Bevat de meeste functies
 • 4 verschillende abonnementen
 • Laagste prijs:

  $2.99 / maand

  Werkt met:

  Videoland Ziggo AppleTV Disney+ Netflix

  Seed4.Me is een VPN-dienst sinds 2012 die de afgelopen jaren snel is gegroeid. De dienst richtte zich op VPN voor mobiel, maar heeft ondertussen ook bewezen zeer waardevol te zijn voor het gebruik op computers en tablets. In 2017 brachten ze hun eerste programma voor Windows uit.

  Seed4.Me heeft een gerespecteerde positie opgebouwd in de huidige markt. Een van de hoogtepunten van deze dienst is dat ze hun servers verspreiden over vele gebieden. Zo heb je gegarandeerd alle functies die je nodig hebt in één enkele dienst. Het is ook een voordeel dat Seed4.Me een relatief kleine dienst is, zodat je een hoge snelheid hebt.

  • $2.99 per maand
  • 40% korting
  • doorlopende garantie

  Anonimiteit en veiligheid

  Anonimiteit is ontegenzeggelijk een belangrijke factor bij de keuze voor VPN-diensten. De reden waarom deze diensten in de loop der jaren zo populair zijn geworden, is immers dat ze mensen in staat stellen om online anoniem te blijven. Daar zorgt Seed4.Me ook voor ondanks de strenge richtlijnen.

  Seed4.Me is gevestigd in Taiwan, een land buiten de zogenaamde gevarenzone. Zij hanteren geen wetten voor gegevensopslag zoals bijvoorbeeld in de EU, waar je gemakkelijk problemen kunt ondervinden met anonimiteit online, ook al belooft de VPN-dienst dit. Dat komt omdat veel VPN-diensten in deze zone worden gedwongen om gegevens door te geven. Seed4.Me doet dit dus niet.

  Seed4.Me levert 256-bit versleuteling, die vandaag de dag de standaard is geworden voor VPN-diensten. Deze versleuteling is hetzelfde als dat van het Amerikaanse leger. Zo kan je er zeker van zijn dat Seed4.Me ervoor zorgt dat jouw informatie veilig en versleuteld is.

  Servers

  Als je kijkt naar de serverselectie van een VPN-dienst, is de fout snel gemaakt om alleen te kijken naar de grote aantallen die sommige diensten bieden. Enkele duizenden servers zijn echter geen teken van kwaliteit als deze door te veel gebruikers worden gebruikt. Met zijn relatief lage aantal servers is Seed4.Me misschien niet meteen de meest aantrekkelijke VPN-dienst, maar laat je niet misleiden! Ze hebben 150 servers in 30 verschillende landen.

  Volgens hun aantal gebruikers is dit een zeer hoog aantal, en dit zorgt onder andere voor een hoge verbindingssnelheid. Daarnaast bevinden alle servers zich in landen die belangrijk zijn voor degenen die onder andere toegang willen hebben tot goede inhoud.

  Je vindt landen als de VS, Canada, Australië, het Verenigd Koninkrijk en niet in de laatste plaats Nederland. Vooral de eerste 4 landen bieden extreem veel extra inhoud op streamingdiensten zoals Netflix. Nederland is ook leuk om te hebben in de serverselectie als je in het buitenland bent en Nederlandse TV wilt kijken.

  Snelheid

  Seed4Me’s website

  Zoals gezegd biedt de goede serverkeuze in vergelijking met het lage aantal gebruikers goede voorwaarden op basis van snelheid. Seed4.Me biedt snelle servers in elk land waarmee je verbinding kunt maken. Dit zorgt ervoor dat je onder andere films en tv-programma’s kunt bekijken of videospelletjes kunt spelen zonder constante onderbrekingen.

  Maak je ook geen zorgen over schommelingen volgens het aantal mensen die zijn ingelogd op een server, aangezien Seed4.Me ervoor zorgt dat de capaciteit altijd een beetje extra ruimte heeft. Het gebeurt wel vaker dat een VPN-dienst resulteert in een lagere verbindingssnelheid, maar bij Seed4.Me merk je dit niet.

  Vooral als je van streaming houdt, en als je bijvoorbeeld vanuit Nederland naar de Amerikaanse Netflix wilt kijken, is het gebruik van een VPN-dienst handig. Je hebt er natuurlijk weinig aan als je toegang hebt tot de inhoud, maar als de dienst traag is. Seed4.Me lost alle problemen op en hier hoef je niet in te leveren.

  Gebruiksgemak

  Als je een serie in het buitenland wilt bekijken via een VPN-dienst, dan wil je geen langdurig registratieproces, moeilijke instellingen of andere soortgelijke processen doorlopen. De meesten willen liever zo snel mogelijk aan de slag.

  Seed4.Me maakt elke stap eenvoudig vanaf het vinden van hun website en registratie, totdat je verbonden bent en geo-blokkeringen aan het omzeilen bent of je online activiteiten beveiligt. Met Seed4.Me duurt het slechts een paar minuten vanaf het moment dat je je registreert op de website tot je toegang hebt tot de inhoud.

  Omzeilen van geo-blokkering

  Zoals gezegd is het omzeilen van een geo-blokkering vaak een prioriteit voor degenen die gebruik maken van VPN-diensten. Of het nu gaat om toegang tot Netflix en andere streamingdiensten, of toegang tot Facebook en YouTube op het schoolnetwerk, een VPN-dienst kan hierbij helpen.

  Velen beweren dat alleen de grootste spelers in staat zijn om effectief geo-blokkering te verwijderen, vooral Netflix, omdat ze ook een VPN-verbod gebruiken. Seed4.Me slaagt erin om voorbij het VPN-verbod van Netflix te komen, dat IP-adressen van bekende VPN-diensten verzamelt en blokkeert.

  Prijs

  Seed4Me heeft goede prijzen.

  Seed4.Me heeft 4 verschillende alternatieve abonnementen. Over het algemeen is een abonnement van slechts 1 maand vrij duur, maar je krijgt grote maandelijkse kortingen als je kiest voor langere periodes. Seed4.Me is zeer goedkoop als je je abonneert voor 1 jaar.

  Het 3-jarig abonnement is het meest betaalbaar. Dit kost slechts 2,99 dollar per maand. Je bespaart hiermee 40% ten opzichte van de oorspronkelijke kosten voor 1 maand. Vergeleken met de kwaliteit van Seed4.Me, is hun 3 jaar abonnement ontegenzeggelijk een van de meest betaalbare in de huidige markt.

  Seed4.Me heeft geen gespecificeerde geld-terug-garantie. De service garandeert dat je je geld op elk moment terug kunt vragen, en dan krijg je het geld van de resterende tijd van je abonnement terug. Dit is een hele mooie oplossing als je je voor de volledige 3 jaar aanmeldt, maar er na een tijdje spijt van zou hebben.

  Samenvatting

  Seed4.Me is een VPN-dienst die je voorziet van de functies die je nodig hebt. Of je nu anoniem wilt blijven, extra beveiliging zoekt, of gewoon geo-blokkeringen wilt omzeilen, Seed4.Me zal je helpen.

  • $2.99 per maand
  • 40% korting
  • doorlopende garantie