NordVPN lanceert app voor Apple TV

Laatst bijgewerkt: 09/02/2024

Eind 2023 kondigde NordVPN een nieuwe app aan, die nu beschikbaar is met tvOS 17 op Apple TV. Deze app is ontworpen om online privacy voor alle gebruikers te vergemakkelijken en kan worden gedownload in de App Store.

Voorheen moest je je Apple TV beschermen met NordVPN door het te installeren op je Wi-Fi-router. Maar nu kun je NordVPN voor Apple TV rechtstreeks downloaden vanuit de App Store, wat we een enorme stap in de richting van eenvoud noemen!

Waarom een VPN gebruiken met Apple TV? Het gebruik van een VPN lost verschillende problemen op voor smart tv’s. Hieronder vallen internetbeperkingen, IP-controle en mogelijke buffering. NordVPN verbetert je tvOS-ervaring op de volgende manieren:

 • Toegang tot uw thuiscontent terwijl u reist: Met NordVPN heeft u toegang tot uw legitieme abonnementen in uw thuisland terwijl u reist.
 • Voorkom bufferen tijdens het streamen: NordVPN verbergt uw activiteit en voorkomt dat uw ISP uw verbindingssnelheid beperkt op basis van uw online activiteit.
 • Bescherm uw activiteiten tegen nieuwsgierige ogen: Gebruik NordVPN om uw streaminggewoonten, online activiteiten en IP-adres privé te houden voor nieuwsgierige ogen.
 • Bescherm uw Apple TV: NordVPN verbergt uw IP-adres en routeert uw online verkeer via beveiligde VPN-servers, waardoor uw apparaat wordt beschermd tegen mogelijke bedreigingen.

NordVPN voor Apple TV – Kenmerken en Voordelen

NordVPN voor tvOS biedt het beste van premium VPN-diensten en garandeert een stabiele VPN-verbinding.

Uw online verkeer wordt omgeleid via veilige VPN-servers binnen het uitgebreide netwerk van NordVPN, dat meer dan 60 landen dekt. Klik gewoon op de knop “Snel verbinding maken” en u bent binnen enkele seconden verbonden met de dichtstbijzijnde en snelste server.

Met NordVPN voor tvOS krijg je ook snelle verbindingen dankzij het lichtgewicht NordLynx protocol dat maximale snelheden garandeert.

Hoe NordVPN downloaden voor tvOS?

Je kunt NordVPN voor tvOS eenvoudig downloaden uit de Apple TV App Store. Zoek naar NordVPN, selecteer het en volg de duidelijke instructies op het scherm om de app te downloaden.

Na het downloaden van de app, wordt u gevraagd om in te loggen of een nieuw account aan te maken. Als u al een Nord account heeft, logt u gewoon in en nieuwe gebruikers kunnen zich abonneren op uw plan. Na het registreren en installeren van de NordVPN app, kunt u de “Quick Connect” knop vinden en verbinding maken.

Dat is alles!  Nu kun je veiliger genieten van je favoriete content op Apple TV dankzij de snelste VPN-dienst ter wereld.

Hoe werd NordVPN’s Apple TV app ontvangen door gebruikers?

Als je de gebruikersfeedback op de website van NordVPN leest, is deze overwegend positief. De eerste versie van NordVPN voor Apple TV, die nu beschikbaar is, bevat alle functies die je nodig hebt voor de “basics”. Meer geavanceerde functies lijken nog in ontwikkeling te zijn.

Een gebruiker vraagt bijvoorbeeld naar de beschikbaarheid van verborgen servers. Met andere woorden, het is een VPN-server die het feit verbergt dat je een VPN gebruikt en je in staat stelt deze zelfs in zeer beperkende omgevingen te gebruiken.

Obfuscated server availability is a work in progress.

Screenshot van NordVPN’s website – Dola Server

Een andere gebruiker vraagt hoe je een specifiek IP-adres kunt vinden in de app. Dit is bijvoorbeeld handig als je toegang moet hebben tot werkmateriaal dat alleen toegankelijk is als je bedrijf je persoonlijke IP-adres vooraf heeft goedgekeurd. Je kunt je ook afvragen hoe vaak je werkmateriaal nodig hebt op je Apple TV. Een ander voordeel van een specifiek IP-adres is dat je hiermee de CAPTCHA-verificatie kunt vermijden, waar veel mensen die een IP-adres delen vaak mee te maken krijgen.

Allowing users to use their dedicated IP address with the Nord VPN on Apple TV is a work in progress.

Schermopname van de website van NordVPN – Toegewezen IP-adres

Op basis van de screenshots zijn deze functies nog niet beschikbaar voor NordVPN’s Apple TV app, maar ze lijken in ieder geval in de maak of gepland te zijn.

Samenvatting

De nieuwe app van NordVPN maakt het leven een stuk gemakkelijker als je een VPN wilt gebruiken met je Apple TV. Hoewel nog niet alle functies beschikbaar zijn, denk ik dat het meer dan voldoende is voor dagelijks gebruik. Het team van NordVPN lijkt ook actief bezig te zijn met het verder ontwikkelen van de app en het toevoegen van extra functies.

Als je meer wilt lezen over NordVPN, bekijk dan onze NordVPN review, die een diepe duik neemt in de verschillende functies, het gebruiksgemak en de prijzen.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo