VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland

  Advertentiesinfo

  Een VPN-dienst is nodig om naar Nederlandse tv-kanalen te kijken in het buitenland, zoals NPO en RTL of de streamingdienst Ziggo GO.

  Een groot probleem voor Nederlanders die zich buiten Nederland bevinden is dat Nederlandse kanalen in het buitenland vaak geo-geblokkeerd zijn. Dit komt omdat deze streamingdiensten alleen de rechten hebben gekocht om de inhoud binnen de grenzen van Nederland te tonen. Gelukkig bestaat er een eenvoudige oplossing voor dit probleem. En dat is het gebruik van een VPN-dienst.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met een VPN-dienst

  Om Nederlandse tv in het buitenland te kunnen bekijken heb je een Nederlands IP-adres nodig. Met een VPN-dienst kun je het IP-adres eenvoudig wijzigen. Na het downloaden van een VPN-dienst, kun je verbinding maken met een server in Nederland. Dan krijg je een Nederlands IP-adres en kan je Nederlandse tv bekijken, zoals NPO, RTL en Ziggo GO, alsof je je in Nederland bevindt.

  De beste VPN-dienst om Nederlandse tv in het buitenland te bekijken is ExpressVPN. De dienst is razendsnel en maakt veilige en beveiligde verbindingen. ExpressVPN heeft zijn eigen apps voor PC, iPhone, Android, iPad enzovoort, zodat je naar Nederlandse televisie op alle apparaten kunt bekijken.

  Hoe bekijk je Nederlandse tv met ExpressVPN:

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN
  1. Bezoek de startpagina van ExpressVPN en meld je aan. ExpressVPN kost ongeveer € 6 per maand en is dus zeer goedkoop. Je krijgt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie bij de aankoop, zodat je 30 dagen gratis gebruik kunt maken van de service.
  2. Download de VPN-dienst. Dit is zeer eenvoudig en duurt maar een paar minuten.
  3. Open de applicatie op je apparaat en maak verbinding met een Nederlandse server. Dit duurt minder dan een halve minuut.
  4. Nu heb je een Nederlands IP-adres en kun je Nederlandse tv streamen alsof je je in Nederland bevindt.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Meer over ExpressVPN

  ExpressVPN wordt door de meesten beschouwd als de beste VPN-dienst die er is. Dit is geen slechte prestatie, want er bestaan meer dan 500 VPN-diensten. ExpressVPN heeft meer dan 3.000 servers in 94 landen, waaronder veel in Nederland.

  ExpressVPN staat ook bekend om zijn extreem snelle en stabiele servers, terwijl het de beste beveiliging biedt met AES 265-bit versleuteling. Dit maakt de dienst optimaal voor het bekijken van Nederlandse tv in het buitenland.

  Het gebruikersmenu van ExpressVPN is snel en intuïtief, zodat je direct begrijpt hoe het werkt. Het is ook zeer eenvoudig om je te registeren, de dienst te installeren, en verbinding te maken met een server. ExpressVPN biedt apps aan op alle mogelijke platforms, zodat je naar Nederlandse tv kunt bekijken met ExpressVPN op elk gewenst apparaat.

  ExpressVPN is een betaalde VPN-dienst. Er bestaan ook gratis VPN-diensten, maar deze werken helaas vaak niet om Nederlandse tv te bekijken. De gratis diensten hebben vaak geen servers in Nederland, en in ieder geval werken de servers te langzaam en zijn ze onstabiel om inhoud te streamen. ExpressVPN heeft relatief lage prijzen en biedt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Stapsgewijze gids om Nederlandse tv in het buitenland te bekijken

  Het is dus heel gemakkelijk om Nederlandse tv in het buitenland te bekijken met ExpressVPN. Het hele proces neemt normaal niet meer dan 5 minuten in beslag. Het enige wat je hoeft te doen is:

  1. Bezoek de startpagina van ExpressVPN, registreer je en selecteer het gewenste pakket. Houd er rekening mee dat ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie heeft, zodat je de dienst 30 dagen gratis kunt gebruiken.
  2. Download de dienst en maak verbinding met een Nederlandse server.
  3. Ga naar de website van bijvoorbeeld NPO, RTL of Ziggo GO en stream de inhoud nu met een Nederlands IP-adres.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Bestaan er gratis VPN-diensten?

  Natuurlijk willen de meeste mensen liever niet betalen om Nederlandse tv in het buitenland te kunnen zien. Er wordt ons dan ook vaak gevraagd of er gratis VPN-diensten bestaan. Dat is inderdaad zo, en een heleboel. Maar jammer genoeg werken deze vaak niet goed, en zeker niet om Nederlandse tv te bekijken.

  De reden hiervoor dat de meeste gratis VPN-diensten geen servers in Nederland hebben. Op deze manier kun je geen verbinding maken met een Nederlands IP-adres. Bovendien hebben de meeste gratis diensten een zeer slechte snelheid en stabiliteit. Dit vormt een groot probleem als je naar Nederlandse tv in het buitenland wilt kijken.

  Veel gratis diensten hebben ook een slechte beveiliging en sommige diensten houden ook je verkeer bij. Een vrij groot veiligheidsprobleem dus. Daarom raden wij je af om gebruik te maken van gratis diensten, want je zult veel nadelen ondervinden. Daarnaast zijn betaalde VPN-diensten zeer goedkoop, ze kosten slechts € 6 per maand.

  De beste VPN-diensten om Nederlandse tv te bekijken

  Er bestaan enorm veel VPN-diensten. Zoals gezegd zijn wij van mening dat ExpressVPN de beste VPN-dienst is om naar Nederlandse tv te kijken, maar er zijn ook andere opties als je iets anders wilt testen. Hieronder vind je de top 4 VPN-diensten om Nederlandse tv te bekijken:

  ExpressVPN

  ExpressVPN is volgens ons de beste VPN-dienst om Nederlandse tv in het buitenland te zien. De dienst heeft 300 servers in meer dan 94 landen. Deze servers zijn meestal razendsnel en tegelijkertijd is de verbinding stabiel en veilig. ExpressVPN versleutelt al je verkeer en houdt geen verkeer online bij. Daarnaast heeft de dienst veel servers in Nederland.

  ExpressVPN is een relatief goedkope VPN-dienst en kost slechts € 5 per maand. ExpressVPN heeft ook een 30-dagen geld-terug-garantie waarvan je gebruik kunt maken. Je hoeft alleen maar te zeggen dat je niet tevreden bent met de dienst, binnen de 30 dagen natuurlijk, en je krijgt je geld terug. Ook het gebruiksgemak en de klantenservice zijn zeer goed.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  NordVPN

  NordVPN is bijna net zo goed als ExpressVPN. NordVPN heeft meer dan 6.000 servers in 60 landen en meer dan 60 servers in Nederland. Dit is uiterst belangrijk en stelt je in staat om verschillende Nederlandse servers te selecteren. De servers van NordVPN zijn in onze ervaring ook snel en stabiel. NordVPN werkt ook met een zero-logbeleid en extreem goede versleuteling.

  In feite kost NordVPN niet meer dan € 3,5 per maand als je je abonneert voor een langere periode. Net als ExpressVPN heeft NordVPN ook een 30-dagen geld-terug-garantie, waar je onvoorwaardelijk gebruik van kunt maken.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met NordVPN

  SurfShark

  SurfShark is een relatief nieuwe VPN-dienst die in 2018 is opgericht. Toch is de dienst nu al vrij goed. SurfShark heeft een aantal goede servers in Nederland die het mogelijk maken om Nederlandse tv snel en gemakkelijk te streamen zonder problemen. In totaal biedt SurfShark meer dan 500 servers in meer dan 50 landen.

  SurfShark is een zeer goedkope VPN-dienst en je krijgt de service zelfs voor € 3 per maand. Dit maakt SurfShark een zeer goed alternatief voor degenen die een goedkope VPN-dienst willen, terwijl het toch mogelijk is om naar Nederlandse tv kijken, zonder zich te moeten ergeren aan haperingen. Als zodanig kunnen we zeker SurfShark aanbevelen aan veel gebruikers.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met SurfShark

  UltraVPN

  UltraVPN is een van de nieuwere VPN-diensten, die het afgelopen jaar is uitgegroeid tot een zeer goede aanbieder. UltraVPN is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en biedt servers aan in meer dan 50 landen. UltraVPN heeft, belangrijk voor ons, servers in Nederland. Deze werken ook relatief goed, zodat je ze kunt gebruiken om Nederlandse tv volledig probleemloos te bekijken zonder achterstand en haperingen.

  UltraVPN is ook een zeer goedkope VPN-dienst, die je al vanaf € 3 per maand kunt krijgen als je je abonneert voor een langere periode. UltraVPN biedt ook een onvoorwaardelijke 30-dagen geld-terug-garantie, zodat je gratis gebruik kunt maken van de dienst als je maar voor een weekje weg gaat.

  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met UltraVPN

  Samenvatting: Zo bekijk je Nederlandse tv in het buitenland.

  Het is dus heel gemakkelijk om Nederlandse tv in het buitenland te bekijken met een VPN-dienst. Je hoeft alleen maar ExpressVPN te downloaden en verbinding te maken met een Nederlandse server, zodat je een Nederlands IP-adres krijgt. Dit zijn de stappen:

  1. Ga naar ExpressVPN, registreer je en koop een abonnement.
  2. Download het VPN-programma en maak verbinding met een Nederlandse server.
  3. Ga naar de website van NPO, RTL, Ziggo GO enzovoort, en kijk vervolgens naar Nederlandse tv met een Nederlands IP-adres.
  Bekijk Nederlandse tv in het buitenland met ExpressVPN

  Dan willen we je nog enkel succes wensen bij het bekijken van Nederlandse tv in het buitenland, en we hopen dat je een prettige vakantie of verblijf in het buitenland hebt. Neem contact met ons op als je vragen hebt.