ExpressVPN Opzeggen: Mijn Stap-Voor-Stap Handleiding

Laatst bijgewerkt: 05/01/2024

Het opzeggen van een abonnement kan soms ingewikkeld zijn, vooral als het gaat om een VPN-dienst zoals ExpressVPN. Maar maak je geen zorgen, ik ben er om je te helpen met ExpressVPN opzeggen op een eenvoudige en snelle manier.

In de wereld van VPN’s is ExpressVPN een van de meest populaire en betrouwbare keuzes die er zijn. Echter, er kunnen meerdere redenen zijn waarom iemand zijn abonnement zou willen opzeggen. Misschien wil je overstappen naar een andere VPN-dienst, of heb je de VPN niet meer nodig. Wat de reden ook is, het is belangrijk om het opzegproces recht te zetten.

In dit artikel leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw ExpressVPN abonnement kunt opzeggen. Ik zal ook enkele veelgestelde vragen over het opzeggen van abonnementen behandelen om ervoor te zorgen dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt om een soepele overgang te maken.

Waarom Overwegen Mensen ExpressVPN Opzeggen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen overwegen om hun ExpressVPN-abonnement op te zeggen. In dit artikel bespreek ik enkele van de meest voorkomende redenen:

 • Prijs: Een van de voornaamste redenen voor het opzeggen van ExpressVPN is de prijs. Hoewel de dienst bekendstaat als een van de beste VPN-aanbieders op de markt, kan het prijskaartje voor sommige gebruikers te hoog zijn. Er zijn goedkopere alternatieven beschikbaar die ook goede prestaties en beveiliging bieden.
 • Verbindingssnelheid: Sommige gebruikers kunnen problemen ondervinden met de verbindingssnelheid wanneer ze ExpressVPN gebruiken. Dit kan frustrerend zijn, vooral bij het streamen van videocontent of online gamen. In dat geval gaan mensen op zoek naar een VPN-provider met betere snelheden.
 • Privacybeleid: Hoewel ExpressVPN een solide privacybeleid heeft, kan het zo zijn dat sommige gebruikers zich niet helemaal op hun gemak voelen bij het verstrekken van persoonlijke gegevens aan het bedrijf. Dit gevoel kan hen ertoe aanzetten om naar een alternatieve VPN-aanbieder te zoeken met een strikter privacybeleid.

Naast deze redenen zijn er ook enkele situaties waarin gebruikers wellicht hun abonnement willen opzeggen. Hier is een overzicht van enkele veelvoorkomende situaties:

 • Gebruikers vinden een alternatieve VPN-aanbieder die beter aansluit bij hun behoeften en wensen. Er zijn tal van VPN-aanbieders op de markt, en het is niet ongewoon dat mensen regelmatig wisselen om de beste deal te vinden.
 • Het einde van een promotieperiode kan ertoe leiden dat mensen hun abonnement opzeggen omdat ze niet bereid zijn de hogere kosten te betalen. Veel VPN-aanbieders, waaronder ExpressVPN, bieden kortingen aan voor nieuwe abonnees. Wanneer die periode afloopt en de prijzen terugkeren naar hun normale tarieven, kan dit mensen motiveren om op zoek te gaan naar een voordeliger alternatief.
 • Veranderingen in persoonlijke omstandigheden kunnen ook een rol spelen bij de wens om een abonnement op te zeggen. Bijvoorbeeld, als iemand verhuist naar een land waar beperkingen op internetgebruik minder streng zijn, is het mogelijk dat ze geen VPN meer nodig hebben en besluiten om ExpressVPN op te zeggen.

Over het algemeen zijn er verschillende redenen waarom mensen overwegen hun ExpressVPN-abonnement op te zeggen. Het is belangrijk om de individuele situatie en behoeften van elke gebruiker in overweging te nemen voordat men besluit om over te schakelen naar een andere VPN-provider.

Hoe ExpressVPN Opzeggen in 4 Eenvoudige Stappen

Soms wil je gewoon je ExpressVPN-abonnement opzeggen, of het nu is omdat je een andere VPN-provider wilt proberen of gewoon even wilt pauzeren. In deze sectie leg ik je uit hoe je in slechts 4 eenvoudige stappen je ExpressVPN-abonnement kunt opzeggen.

 1. Log in op je ExpressVPN-account: Ga naar de ExpressVPN-website en klik op ‘Mijn account’ in de rechterbovenhoek van de pagina. Log in met je e-mailadres en wachtwoord voor je ExpressVPN-account.
 2. Ga naar de abonnementspagina: Eenmaal ingelogd, zie je een overzicht van je account- en abonnementsgegevens. Klik op de ‘Beheren’-knop naast je abonnement om naar de abonnementsbeheerpagina te gaan.
 3. Annulering aanvragen: Scroll op de abonnementspagina naar beneden en zoek naar de sectie ‘Automatische verlenging annuleren’. Klik op de ‘Annuleren’-knop.
 4. Volg de stappen in het annuleringsproces: Nadat je op de annuleringsknop hebt geklikt, wordt je gevraagd waarom je wilt opzeggen. Selecteer een reden en klik vervolgens op ‘Doorgaan naar Annulering’. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van je annulering. Controleer je inbox om je opzegging te bevestigen.

Enkele belangrijke aandachtspunten bij het opzeggen van je ExpressVPN-abonnement zijn:

 • Er is een 30-dagen niet-goed-geld-terug garantie voor nieuwe abonnees. Als je binnen 30 dagen na het starten van je abonnement opzegt, krijg je je geld terug.
 • Na opzegging kun je de dienst blijven gebruiken tot het einde van je huidige factureringsperiode.
 • Als je ExpressVPN via App Store of Google Play Store hebt aangeschaft, moet je het abonnement annuleren via de respectievelijke app stores.

Ik hoop dat ik je op weg heb geholpen en dat het opzeggen van je ExpressVPN-abonnement nu een stuk eenvoudiger is. Mocht je ooit van gedachten veranderen en weer van de diensten van ExpressVPN gebruik willen maken, dan ben je altijd welkom om opnieuw lid te worden.

Mogelijke Problemen Bij Het Opzeggen

Tijdens het ExpressVPN opzeggen kunnen er verschillende problemen optreden. Om je beter voor te bereiden op wat je kunt verwachten bij het opzeggen, heb ik een lijst samengesteld van de meest voorkomende problemen:

 • Problemen met accounttoegang: Soms kan het lastig zijn om in te loggen op je account, wat het opzeggen moeilijker maakt. Controleer of je het juiste e-mailadres en wachtwoord gebruikt. Als je je wachtwoord bent vergeten, kun je altijd de wachtwoordhersteloptie gebruiken.
 • Onjuiste opzegprocedure: Het is belangrijk dat je de juiste stappen volgt bij het opzeggen van ExpressVPN. Dit houdt in dat je naar de accountpagina gaat en de annuleringsinstructies volgt. Hoewel het verleidelijk kan zijn om simpelweg de app te verwijderen en je betaling te annuleren, is dit niet voldoende om je abonnement te beëindigen.

Mogelijke issues bij het annuleren zijn:

 • Onbekendheid met de opzegopties
 • Niet kunnen vinden van de opzeglink
 • Eventuele technische problemen op de website
 • Vertragingen in verwerking: De opzegging van je abonnement kan enige tijd in beslag nemen, afhankelijk van het betalingssysteem en je bank. Wees geduldig en controleer regelmatig je account om te zien of de opzegging inderdaad is verwerkt.
 • Problemen met terugbetaling: ExpressVPN biedt een 30-dagen geld-terug garantie. Als je binnen deze termijn je abonnement opzegt, kun je in aanmerking komen voor een volledige terugbetaling. Echter, als je buiten deze termijn opzegt, kan het moeilijker zijn om je geld terug te krijgen. Als je problemen ondervindt met het verkrijgen van je terugbetaling, neem dan contact op met de klantenservice om de situatie uit te leggen.
 • Communicatie met klantenservice: Het kan soms frustrerend zijn om contact op te nemen met de klantenservice bij het opzeggen van een abonnement. Zorg ervoor dat je je accountgegevens en redenen voor opzegging bij de hand hebt, en wees zo duidelijk mogelijk bij het uitleggen van je situatie.

Om de kans op het ervaren van deze problemen te minimaliseren, raad ik je aan om de opzeginstructies nauwkeurig te volgen en contact op te nemen met de klantenservice als je vragen of problemen hebt. Met de juiste kennis kun je het opzegproces soepeler en eenvoudiger maken.

Alternatieven Voor ExpressVPN

Mijn ervaring met ExpressVPN is over het algemeen goed geweest, maar ik begrijp dat het misschien niet voor iedereen geschikt is. Daarom heb ik een lijst van alternatieve VPN-diensten samengesteld die mogelijk een betere match kunnen zijn voor jouw behoeften:

 1. NordVPN: Een van de meest populaire VPN-diensten op de markt, biedt NordVPN sterke beveiliging en privacybescherming met meer dan 5000 servers in 59 landen. Ze hebben ook een strikt geen-log beleid, wat betekent dat ze je internetactiviteiten niet opslaan of bijhouden.
 2. CyberGhost VPN: CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN met meer dan 6500 servers in 89 landen. Ze bieden ook krachtige versleuteling en privacybescherming, evenals een ruime 45 dagen geld terug-garantie.
 3. Surfshark VPN: Surfshark is een relatief nieuwe speler in de VPN-industrie, maar heeft al snel een goede reputatie opgebouwd. Met meer dan 3200 servers in 65 landen biedt Surfshark solide privacybescherming en hoge snelheden.
 4. IPVanish: Deze VPN-dienst is bekend om zijn solide beveiliging, snelle verbindingen en eenvoudige installatie. IPVanish heeft meer dan 1600 servers in 75 locaties wereldwijd en biedt ook een strikt geen-log beleid.
 5. ProtonVPN: Als je op zoek bent naar een privacygerichte VPN, dan is ProtonVPN misschien wel de juiste keuze. Het bedrijf dat ProtonMail aanbiedt, heeft een VPN-dienst ontwikkeld met sterke beveiliging en privacybescherming in het achterhoofd. Ze hebben meer dan 1000 servers in 54 landen.

Dit zijn slechts enkele alternatieven voor ExpressVPN die je kunt overwegen, afhankelijk van je behoeften en budget. Hier zijn enkele belangrijke factoren waar je op moet letten bij het kiezen van een VPN-dienst:

 • Snelheid: Je wilt een VPN die je internetverbinding niet al te veel vertraagt, dus let op VPN’s met hoge snelheden.
 • Privacy: Kies een VPN met een strikt geen-log beleid en sterke versleuteling om je privacy en online activiteiten te beschermen.
 • Serveraanbod: Hoe meer servers een VPN-dienst heeft en hoe meer locaties ze bieden, des te flexibeler je bent in het kiezen van een server die aan jouw behoeften voldoet.
 • Prijs: Vergelijk de prijzen van verschillende VPN-diensten en controleer promoties, speciale aanbiedingen en geld-terug-garanties om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.
 • Gebruiksgemak: Een gebruiksvriendelijke VPN-dienst is essentieel, vooral als je nieuw bent in de wereld van VPN’s.

Ik hoop dat je hiermee een beter beeld krijgt van de beschikbare alternatieven voor ExpressVPN. Neem de tijd om de verschillende opties te onderzoeken en kies degene die het beste bij jouw specifieke situatie past.

Wat als Je Van Gedachten Verandert?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je na het opzeggen van ExpressVPN toch van gedachten verandert. Misschien wil je toch gebruik blijven maken van hun diensten, of wil je het abonnement heractiveren. In dit geval is het goed om te weten wat de mogelijkheden zijn.

Allereerst is het handig om te beseffen dat ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie hanteert. Dit betekent dat je binnen 30 dagen na je aankoop zonder problemen je geld terug kunt krijgen. Als je binnen deze periode van gedachten verandert, hoef je je dus geen zorgen te maken.

Echter, wanneer je deze termijn hebt overschreden, wordt het een ander verhaal. In dit geval kun je het beste contact opnemen met de klantenservice van ExpressVPN. Zij kunnen je verder helpen en adviseren over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Mogelijk kan je abonnement alsnog worden geheractiveerd, of moet je een nieuw abonnement afsluiten.

Hieronder een overzicht van de belangrijkste punten om rekening mee te houden bij het heractiveren van je ExpressVPN-abonnement:

 • Binnen 30 dagen na aankoop: Maak gebruik van de geld-terug-garantie om je abonnement zonder problemen te heractiveren.
 • Na 30 dagen: Neem contact op met de klantenservice van ExpressVPN om de mogelijkheden te bespreken.

Een andere optie kan zijn het afsluiten van een nieuw abonnement. ExpressVPN biedt vaak kortingen en promoties aan voor nieuwe gebruikers, dus het kan voordeliger zijn om op deze manier opnieuw gebruik te maken van hun diensten. Houd daarbij ook in gedachten wat je precies nodig hebt, zodat je een abonnement kiest dat bij jouw behoeften past.

Kortom, als je van gedachten verandert na het opzeggen van je ExpressVPN-abonnement zijn er verschillende opties om dit te herstellen. Maak gebruik van de geld-terug-garantie binnen 30 dagen, of neem contact op met de klantenservice voor verdere ondersteuning. Misschien is het afsluiten van een nieuw abonnement ook een passende oplossing. Het belangrijkste is dat je er tijdig bij bent en de juiste stappen onderneemt om weer gebruik te kunnen maken van de diensten van ExpressVPN.

Hoe Werkt Terugbetaling of Restitutie?

Wanneer je besluit om je ExpressVPN abonnement op te zeggen, is het belangrijk om te begrijpen hoe het terugbetalings- of restitutieproces werkt. In dit gedeelte licht ik toe hoe je een restitutie kunt aanvragen en wat je kunt verwachten met betrekking tot de afhandeling van de terugbetaling.

Bij ExpressVPN profiteer je van een 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Dit betekent dat je, ongeacht de reden, binnen 30 dagen na je aankoop een volledige terugbetaling kunt ontvangen. Om hiervan gebruik te maken, volg je de onderstaande stappen:

 1. Log in op je ExpressVPN account.
 2. Ga naar het ondersteuningscentrum en begin een live chat of stuur een e-mail naar de klantenservice.
 3. Leg uit dat je je abonnement wilt opzeggen en vraag om een terugbetaling.
 4. De klantenservice bevestigt de opzegging en de aanvraag voor terugbetaling.

Het is essentieel om te weten dat de verwerkingstijd voor terugbetalingen varieert, afhankelijk van de gekozen betalingsmethode. Ter illustratie, hieronder vind je een tabel met enkele veelgebruikte betalingsmethoden en hun respectieve verwerkingstijden:

BetalingsmethodeVerwerkingstijd voor terugbetaling
Credit- of debetkaart5-10 werkdagen
PayPal1-2 werkdagen
Bitcoin1-2 werkdagen

Bovendien zijn er enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen om in aanmerking te komen voor terugbetaling:

 • Je moet binnen de 30-dagen niet-goed-geld-terug-garantie periode zijn.
 • Er zijn geen ernstige schendingen van de gebruiksvoorwaarden.
 • Je hebt geen gebruik gemaakt van meerdere restituties op een rij.

Let op, gebruikers die een abonnement hebben afgesloten via Apple App Store of Google Play Store, moeten rechtstreeks contact opnemen met de betreffende winkel voor de terugbetaling. De verwerking valt dan onder hun beleid en voorwaarden.

Samenvattend, het terugbetalings- of restitutieproces bij ExpressVPN is eenvoudig en duidelijk. Zorg ervoor dat je aan alle voorwaarden voldoet en binnen de gestelde termijn van 30 dagen blijft. Heb je dit gedaan, dan zou het geen probleem moeten zijn om je geld terug te krijgen.

Contact opnemen met Klantenservice

Als je je ExpressVPN-abonnement wilt opzeggen, is het eerste wat je moet doen contact opnemen met de klantenservice. In dit gedeelte leg ik uit welke stappen je kunt volgen om dit op een eenvoudige en snelle manier te doen.

ExpressVPN biedt 24/7 klantensupport via verschillende kanalen, zodat er altijd wel een manier is die voor jou het meest geschikt is. Om in contact te komen met de klantenservice, zijn er drie hoofdopties:

 • Live chat
 • E-mail
 • Ondersteuningscentrum

De live chat is de snelste manier om met een medewerker te praten. Je kunt rechtstreeks vanaf de ExpressVPN-website met hen chatten, en ze zijn meestal in staat om je binnen enkele minuten te helpen. Het enige wat je hoeft te doen, is op de “chat” knop klikken die je onderaan de homepage vindt.

Het tweede alternatief is het sturen van een e-mail naar hun supportteam. Het e-mailadres is [email protected]. Hoewel het iets langer kan duren om een reactie te krijgen via e-mail, kun je nog steeds verwachten dat je binnen 24 uur geholpen wordt.

Ten slotte kun je ook het ondersteuningscentrum op de website raadplegen. Hier vind je veelgestelde vragen (FAQ’s) en zelfstudies waarmee je antwoorden kunt vinden op je vragen. Hoewel dit niet direct contact is met de klantenservice, kan het je toch helpen bij het opzeggen van je abonnement als je besluit om het zelf te doen.

Wanneer je uiteindelijk contact opneemt met de klantenservice, is het belangrijk om je accountgegevens bij de hand te hebben. Denk hierbij aan je e-mailadres, gebruikersnaam en eventueel het factuurnummer van je aankoop. Dit zal het opzeggingsproces soepeler laten verlopen.

Om het opzeggen van je ExpressVPN-abonnement nog makkelijker te maken, raad ik je aan de volgende checklist te volgen:

 • Kies een contactmethode: live chat, e-mail of ondersteuningscentrum
 • Bereid je accountgegevens voor: e-mailadres, gebruikersnaam en factuurnummer
 • Wees duidelijk over je wens om je abonnement op te zeggen
 • Volg de instructies van de klantenservice om het opzeggingsproces te voltooien

Door deze stappen te volgen, zul je merken dat het opzeggen van je ExpressVPN-abonnement geen ingewikkelde taak is en in een mum van tijd voltooid kan worden.

Hoe ExpressVPN Verwijderen van Apparaten

Besloten om ExpressVPN te verwijderen? Geen probleem! Het proces om ExpressVPN van je apparaat te verwijderen is vrij eenvoudig. Ik zal je door de stappen leiden om dit te doen voor verschillende soorten apparaten.

Voor Windows

 1. Open het Configuratiescherm en klik op Programma’s en Functies.
 2. Zoek naar ExpressVPN in de lijst met geïnstalleerde programma’s.
 3. Klik met de rechtermuisknop op ExpressVPN en kies Verwijderen/Veranderen.
 4. Volg de instructies op het scherm om ExpressVPN te verwijderen.

Voor MacOS

 1. Open de Finder en ga naar de Programma’s map.
 2. Zoek naar de ExpressVPN applicatie.
 3. Klik met de rechtermuisknop op de applicatie en kies Naar Prullenbak Verplaatsen.
 4. Leeg de prullenbak om ExpressVPN definitief te verwijderen.

Voor Android

 1. Open de Instellingen app op je Android apparaat.
 2. Ga naar Apps & meldingen en tik op App-info.
 3. Zoek naar ExpressVPN in de lijst met geïnstalleerde apps.
 4. Tik op de app en selecteer vervolgens Verwijderen.

Voor iOS

 1. Zoek op je startscherm naar de ExpressVPN app.
 2. Houd het app-pictogram ingedrukt tot het begint te wiebelen.
 3. Tik op het ‘x’ icoontje in de linkerbovenhoek van het pictogram.
 4. Bevestig dat je ExpressVPN wilt verwijderen door op Verwijderen te tikken.

Na het verwijderen van ExpressVPN, vergeet niet om ook je account op de website op te zeggen. Hier zijn de stappen om dat te doen:

 1. Log in op je ExpressVPN account op de website.
 2. Ga naar de ‘Mijn Account’-pagina.
 3. Scroll naar beneden en vind de Abonnement en Facturering sectie.
 4. Klik op ‘Abonnement opzeggen’ en volg de instructies om de opzegging te voltooien.

Houd er rekening mee dat het verwijderen van de app van je apparaat niet automatisch je abonnement opzegt. Zorg ervoor dat je de bovenstaande stappen volgt om je account op de website op te zeggen.

Tot slot, onthoud dat je altijd contact kunt opnemen met de klantenservice van ExpressVPN als je problemen ondervindt bij het verwijderen van de app of het opzeggen van je abonnement. Ze zijn uitgerust om je te helpen bij elke stap van het proces.

Is ExpressVPN Opzeggen de Juiste Beslissing?

Het kan zijn dat je overweegt om je ExpressVPN abonnement op te zeggen. Voordat je deze beslissing neemt, wil ik een aantal punten bespreken die je in overweging zou moeten nemen.

Een belangrijk aspect van ExpressVPN is hun sterke beveiliging. Ze bieden 256-bit AES versleuteling, wat betekent dat je gegevens en activiteiten goed beschermd zijn. Dit is vooral handig als je vaak openbare wifi-netwerken gebruikt, waar hackers actief kunnen zijn.

De snelheden die ExpressVPN biedt zijn ook uitstekend. Ze hebben meer dan 3000 servers in 94 landen, wat zorgt voor een stabiele en snelle verbinding, zelfs bij het streamen van HD-video’s.

Daarnaast is ExpressVPN ideaal voor het bypassen van geografische blokkades. Dat betekent dat je met deze VPN toegang krijgt tot inhoud die normaal gesproken niet in jouw regio beschikbaar zou zijn. Denk hierbij aan het unblocken van Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer, en andere streaming mediadiensten met beperkte toegang.

Ten slotte heeft ExpressVPN een strikte no-log-policy, wat inhoudt dat zij geen gegevens opslaan over jouw VPN-gebruik. Dit betekent dat je online activiteiten volledig anoniem blijven, zelfs tegenover ExpressVPN zelf.

Echter, er zijn enkele redenen waarom je misschien toch je abonnement zou willen opzeggen:

 • Kosten: ExpressVPN is niet de goedkoopste optie qua VPN-diensten. Als je op zoek bent naar een voordeligere optie, dan zijn er zeker andere VPN-aanbieders beschikbaar met lagere prijzen.
 • Beperkte gelijktijdige verbindingen: ExpressVPN biedt slechts 5 gelijktijdige verbindingen, terwijl sommige andere VPN’s meer apparaten tegelijkertijd toestaan.
 • Interface: Hoewel hun interface eenvoudig en gebruiksvriendelijk is, geef je misschien de voorkeur aan een andere stijl of lay-out.

Bij het overwegen van deze punten, denk aan je specifieke behoeften en wensen op het gebied van online privacy, gegevensbeveiliging, snelheid en gebruiksgemak. Vraag jezelf af of ExpressVPN aan je verwachtingen voldoet, of dat je beter af bent met een andere VPN-dienst. Het is belangrijk om je keuze te baseren op grondige afweging van de voor- en nadelen van ExpressVPN en eventuele alternatieven.

Conclusie

Het opzeggen van ExpressVPN kan een belangrijk besluit zijn voor veel gebruikers. Uiteindelijk is het belangrijk om een weloverwogen keuze te maken op basis van individuele behoeften en voorkeuren. Hier volgt een korte samenvatting van enkele belangrijke punten die kunnen helpen bij het nemen van een geïnformeerde beslissing:

 • ExpressVPN biedt betrouwbare beveiliging, snelle verbindingen en een gebruiksvriendelijke interface. Toch zijn er gebruikers die ervoor kiezen om hun abonnement op te zeggen vanwege persoonlijke redenen of omdat ze een alternatieve VPN-dienst willen proberen.
 • De opzegprocedure is relatief eenvoudig en kan worden voltooid door de stappen te volgen die in dit artikel worden beschreven. Wees er echter zeker van dat je alle stappen nauwkeurig volgt om eventuele complicaties te voorkomen.
 • Houd rekening met de 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie die ExpressVPN aanbiedt. Dit zorgt ervoor dat je een volledige terugbetaling kunt krijgen, mits het verzoek binnen de gestelde termijn wordt ingediend. Zorg ervoor dat je bewust bent van deze mogelijkheid voordat je besluit om op te zeggen.

Kortom, het opzeggen van ExpressVPN is in grote lijnen een persoonlijke keuze. Maar met de hier verstrekte informatie moet het proces toegankelijk en begrijpelijk zijn voor degenen die besluiten om deze stap te zetten. Haal het meeste uit dit artikel en maak een keuze die het beste bij jouw situatie past. Op deze manier zorg je ervoor dat je het juiste doet op het gebied van online beveiliging en privacy.

Over adverteren op de website

Inhoudstafelexpand_more

  Beste VPN-services

  Express Icon

  Beste VPN in onze test

  Probeer ExpressVPN
  NordVPN Icon

  Tweede plaats

  Probeer NordVPN
  Over adverteren op de websiteinfo