VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  Beste VPN voor Nederland

 • Veilig, versleuteld en privé browsen op het internet
 • Onbeperkte wereldwijde toegang tot alle websites en apps
 • Supersnelle snelheden, perfect voor HD-streaming
 • Gratis testperiodes en geld-terug-garantie
 • Over advertenties op deze website
 • Beshikbaar op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Wat is VPN?

  ExpressVPN

  Een VPN creëert een veilige, gecodeerde ‘tunnel’ door het internet tussen uw pc, smartphone of tablet en de website of de app die u probeert te openen.

  Dit is mogelijk omdat uw verbinding wordt omgeleid via een VPN-server in een ander land. Zo zal het lijken alsof u gewoon een andere “lokale” bezoeker bent.

  ExpressVPN

  Wanneer uw IP-adres wordt vervangen door de VPN-server, bent u anoniem.

  Het enige wat u hoeft te doen is een VPN-applicatie op uw apparaat installeren. De beste VPN-programma’s werken op alle apparaten, van laptops, smartphones tot tablets enz.

  Wanneer u uw werkelijke locatie wilt verbergen, kunt u gewoon het VPN-programma starten en verbinding maken met het land waarvan u geïdentificeerd wilt worden. Hierna kunt u gewoon uw browser en andere programma’s gebruiken zoals u normaal zou doen.

  Wat zijn de voordelen van een VPN-programma?

  Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruiken van een VPN-programma. Als u volledige privacy nodig hebt dan is een VPN de beste oplossing. In tegenstelling tot proxy-services of andere toepassingen die het IP-adres van het apparaat verbergen, biedt een VPN betere privacy omdat het een veilige verbinding tot stand brengt tussen het apparaat en de server of het netwerk waarmee u verbonden bent.

  VPN geeft je ook extra beveiliging. Als u gevoelige informatie via internet moet verzenden of ontvangen, kan een VPN-programma dit veel veiliger doen.

  Een ander voordeel van VPN is dat het onbeperkte toegang biedt tot websites en programma’s die anders geblokkeerd zijn. U kunt bijvoorbeeld films kijken op netflix vanuit Noorwegen die u alleen vanuit de Verenigde Staten kunt zien. Waar u ook bent, een VPN geeft u toegang tot een aantal servers over de gehele wereld.

  Hoe maak ik verbinding met een VPN?

  Het meest gangbare is om een VPN-toepassing te gebruiken die u installeert op het apparaat die u wilt verbinden met de VPN. Met het VPN-programma kunt u verbinding maken met verschillende servers op verschillende locaties in de wereld.

  Het aantal beschikbare plaatsen hangt af van welke VPN-provider u gebruikt. Door een VPN te gebruiken maakt u een veilige verbinding tussen uw apparaat en de server, het netwerk of een ander digitaal apparaat dat u nodig hebt om verbinding te maken.

  Welk type VPN u gebruikt hangt af van hoe u verbinding met het internet wilt maken en hoe veilig u wilt dat de verbinding is.

  In de meeste gevallen hoeft u zich alleen te registreren voor een VPN-service en de toepassing op uw apparaat te installeren voordat u verbinding kunt maken met een VPN. De meeste VPN-services bieden software voor alle belangrijke besturingssystemen aan.


  NordVPN

  Kan ik een VPN op alle apparaten gebruiken?

  NordVPN

  Meestal zijn de meeste VPN-programma’s beschikbaar op alle apparaten die u wilt gebruiken. U moet er echter voor zorgen dat het programma dat u wilt abonneren het besturingssysteem bestrijkt dat u gaat gebruiken. ExpressVPN en CyberGhost ondersteunen bijvoorbeeld alle toonaangevende besturingssystemen.

  NordVPN

  Als u op de beste beveiliging vertrouwt, moet u ook het juiste VPN-protocol uitkiezen. VPN-services hebben verschillende protocollen die beschikbaar zijn voor specifieke besturingssystemen. U moet daarom overwegen welk VPN-protocol u wilt gebruiken en controleer vervolgens welke VPN-service dit biedt voor het besturingssysteem dat u gebruikt.

  Betaald of gratis VPN-programma gebruiken?

  Er zijn veel VPN-providers en veel van hen bieden zeker ook gratis diensten aan. Het probleem is echter dat deze gratis programma’s vaak een lagere snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en ondersteuning hebben. Als u VPN wilt gebruiken om inhoud te streamen, zijn snelheid en een betrouwbare verbinding namelijk zeer belangrijk.

  Veiligheid is ook een zeer belangrijke factor bij het kiezen van een VPN-provider. In de meeste gevallen bieden gratis VPN-services een point-to-point-tunneling protocol (PPTP), dat het eenvoudigst in te stellen is. Sommige kwetsbaarheden zijn gemarkeerd met PPTP, waardoor deze VPN-verbindingen kwetsbaar zouden kunnen zijn voor aanvallen. Betaalde services bieden daarentegen verschillende VPN-protocollen, zoals IPsec (Internet Protocol Security) en L2TP (Layer 2 Tunneling Protocol), die veiliger zijn dan PPTP.

  Een andere belangrijke factor is de bandbreedte die beschikbaar is op de VPN-service. Gratis diensten hebben vaak niet de middelen om te investeren in effectieve internetverbindingen, wat tot tragere verbindingen leidt. Betaalde VPN-applicaties bieden klanten daarentegen veiligere en snellere verbindingen.

  Naast veiligheid en bandbreedte is het belangrijk dat de leverancier over veel servers beschikt. Betaalde VPN-services hebben vaak heel veel servers die uw VPN-verbinding snel en sterk maken, zodat u inhoud kunt streamen zonder bufferproblemen of uw verbinding kunt verliezen.

  Betaalde diensten hebben bijna altijd ook een veel betere klantenservice dan gratis services. Gratis services vereisen vaak dat u uw eigen VPN-problemen oplost en repareert, terwijl betaalde services meestal 24/7 klantenservice hebben. Betaalde VPN’s bieden ook een goede klantenservice via de telefoon, wat handig kan zijn als u het probleem niet online kunt oplossen.