VPNexpert

Mededeling:

Om deze website gratis te kunnen gebruiken, ontvangen wij een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders.

We kunnen echter niet alle VPN-aanbieders beoordelen. Hopelijk geniet je van deze site en deel je deze met vrienden en familie die geïnteresseerd zijn in een VPN.

Wat we benadrukken in onze beoordeling:

 • Prijs
 • Snelheid en kwaliteit
 • Gebruikerservaring
 • Aantal servers en landen
 • Geld-terug-garantie in het geval je niet tevreden bent
 • Klantenondersteuning
 • Deze website ontvangt een vergoeding voor het doorverwijzen naar de verschillende aanbieders. De website is gratis voor gebruikers.

  timerKrijg nu 49% korting×

  expressvpn expressvpn

  Bespaar 49% op de snelste VPN

  lockBescherm uw privacygegevens

  signal_wifi_4_barSnelle streaming

  -30 dagen geld-terug-garantie-

  Beste VPN voor Nederland

 • Veilig, versleuteld en privé browsen op het internet
 • Onbeperkte wWereldwijde toegang tot alle websites en apps
 • Supersnelle snelheden, perfect voor HD-streaming
 • Gratis testperiodes en geld-terug-garantie
 • Over advertenties op deze website
 • Beshikbaar op:
 • windows
 • apple
 • android
 • linux
 • Beste VPN voor Nederland

  Wat is VPN?

  ExpressVPN

  Een VPN creëert een veilige, gecodeerde ‘tunnel’ door het internet tussen uw pc, smartphone of tablet en de website of de app die u probeert te openen.

  Dit is mogelijk omdat uw verbinding wordt omgeleid via een VPN-server in een ander land. Zo zal het lijken alsof u gewoon een andere “lokale” bezoeker bent.

  ExpressVPN

  Wanneer uw IP-adres wordt vervangen door de VPN-server, bent u anoniem.

  Het enige wat u hoeft te doen is een VPN-applicatie op uw apparaat installeren. De beste VPN-programma’s werken op alle apparaten, van laptops, smartphones tot tablets enz.

  Wanneer u uw werkelijke locatie wilt verbergen, kunt u gewoon het VPN-programma starten en verbinding maken met het land waarvan u geïdentificeerd wilt worden. Hierna kunt u gewoon uw browser en andere programma’s gebruiken zoals u normaal zou doen.

  Wat zijn de voordelen van een VPN-programma?

  Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruiken van een VPN-programma. Als u volledige privacy nodig hebt dan is een VPN de beste oplossing. In tegenstelling tot proxy-services of andere toepassingen die het IP-adres van het apparaat verbergen, biedt een VPN betere privacy omdat het een veilige verbinding tot stand brengt tussen het apparaat en de server of het netwerk waarmee u verbonden bent.

  VPN geeft je ook extra beveiliging. Als u gevoelige informatie via internet moet verzenden of ontvangen, kan een VPN-programma dit veel veiliger doen.

  Een ander voordeel van VPN is dat het onbeperkte toegang biedt tot websites en programma’s die anders geblokkeerd zijn. U kunt bijvoorbeeld films kijken op netflix vanuit Noorwegen die u alleen vanuit de Verenigde Staten kunt zien. Waar u ook bent, een VPN geeft u toegang tot een aantal servers over de gehele wereld.

  Hoe maak ik verbinding met een VPN?

  Het meest gangbare is om een VPN-toepassing te gebruiken die u installeert op het apparaat die u wilt verbinden met de VPN. Met het VPN-programma kunt u verbinding maken met verschillende servers op verschillende locaties in de wereld.

  Het aantal beschikbare plaatsen hangt af van welke VPN-provider u gebruikt. Door een VPN te gebruiken maakt u een veilige verbinding tussen uw apparaat en de server, het netwerk of een ander digitaal apparaat dat u nodig hebt om verbinding te maken.

  Welk type VPN u gebruikt hangt af van hoe u verbinding met het internet wilt maken en hoe veilig u wilt dat de verbinding is.

  In de meeste gevallen hoeft u zich alleen te registreren voor een VPN-service en de toepassing op uw apparaat te installeren voordat u verbinding kunt maken met een VPN. De meeste VPN-services bieden software voor alle belangrijke besturingssystemen aan.

  Kan ik een VPN op alle apparaten gebruiken?

  NordVPN

  Meestal zijn de meeste VPN-programma’s beschikbaar op alle apparaten die u wilt gebruiken. U moet er echter voor zorgen dat het programma dat u wilt abonneren het besturingssysteem bestrijkt dat u gaat gebruiken. ExpressVPN en CyberGhost ondersteunen bijvoorbeeld alle toonaangevende besturingssystemen.

  NordVPN

  Als u op de beste beveiliging vertrouwt, moet u ook het juiste VPN-protocol uitkiezen. VPN-services hebben verschillende protocollen die beschikbaar zijn voor specifieke besturingssystemen. U moet daarom overwegen welk VPN-protocol u wilt gebruiken en controleer vervolgens welke VPN-service dit biedt voor het besturingssysteem dat u gebruikt.

  Betaald of gratis VPN-programma gebruiken?

  Er zijn veel VPN-providers en veel van hen bieden zeker ook gratis diensten aan. Het probleem is echter dat deze gratis programma’s vaak een lagere snelheid, betrouwbaarheid, veiligheid en ondersteuning hebben. Als u VPN wilt gebruiken om inhoud te streamen, zijn snelheid en een betrouwbare verbinding namelijk zeer belangrijk.

  Veiligheid is ook een zeer belangrijke factor bij het kiezen van een VPN-provider. In de meeste gevallen bieden gratis VPN-services een point-to-point-tunneling protocol (PPTP), dat het eenvoudigst in te stellen is. Sommige kwetsbaarheden zijn gemarkeerd met PPTP, waardoor deze VPN-verbindingen kwetsbaar zouden kunnen zijn voor aanvallen. Betaalde services bieden daarentegen verschillende VPN-protocollen, zoals IPsec (Internet Protocol Security) en L2TP (Layer 2 Tunneling Protocol), die veiliger zijn dan PPTP.

  Een andere belangrijke factor is de bandbreedte die beschikbaar is op de VPN-service. Gratis diensten hebben vaak niet de middelen om te investeren in effectieve internetverbindingen, wat tot tragere verbindingen leidt. Betaalde VPN-applicaties bieden klanten daarentegen veiligere en snellere verbindingen.

  Naast veiligheid en bandbreedte is het belangrijk dat de leverancier over veel servers beschikt. Betaalde VPN-services hebben vaak heel veel servers die uw VPN-verbinding snel en sterk maken, zodat u inhoud kunt streamen zonder bufferproblemen of uw verbinding kunt verliezen.

  Betaalde diensten hebben bijna altijd ook een veel betere klantenservice dan gratis services. Gratis services vereisen vaak dat u uw eigen VPN-problemen oplost en repareert, terwijl betaalde services meestal 24/7 klantenservice hebben. Betaalde VPN’s bieden ook een goede klantenservice via de telefoon, wat handig kan zijn als u het probleem niet online kunt oplossen.